Leon egy cikkből idézte, nem ő írta:Igen, még Boltnál is gyorsabb.
Nem téged támadlak Leon, mielőtt azt hinnéd, de ez a cikk.. Most ezért tuti kapom a savat majd, de én az ilyenek miatt értek egyet abban Zolaval, hogy Messi "túlértékelt". Nem a játéktudása van túlértékelve, hanem ezek a cikkek és statisztikák azok, amiket én már személy szerint túlzásnak tartok. Mindenki tudja, hogy milyen jó focista, minek kell még ilyenekkel is megpróbálni mindenki fölé emelni? Főleg az a kiemelt mondat.. Jobb a kezdősebessége egy hangyányival, bravó. És most nem azzal van bajom, hogy megírták ezt a cikket, jól van, írják, legyenek boldogok ettől. De lassan olyan érzésem van már komolyan, hogy ha ugrana egy fejest egy medencébe, aztán végigúszná pillangóban, akkor már kihoznák, hogy Michael Phelpsnél is technikásabban csinálja a tempókat, és ebben is ő a legjobb.. Persze lehet nekem van csak ezzel bajom, hogy mindenben őt állítják be a legjobbnak. Volt egy külföldi cikk is még az edzőbuktatásos hírek idején, hogy igazából ez tök jó, hogy ő követelőzik, és ő csak egy áldozat, és nem tehet mást, még a fizetésemeléseket se ő kéri, csak nagy kegyesen elfogadja, de igazából nem érdekli a pénz.. Engem ezek irritálnak rohadtul vele kapcsolatban, komolyan mondom, ha meccs közben odakakkantana a pálya közepére, ledobná a mezét, kiköpne a nézők felé, és lesétálna, sokan kihoznák abból is azt, hogy ő ezt jogosan csinálja, és semmi baj nincs vele.
Na mindegy, hagyom is a témát, nagyon szeretem Messi játékát, mielőtt még jönnétek, hogy pikkelek rá, meg antifan vagyok - meg Real drukker Lee-vel együtt

-, de ez a szintű körbeugrálás nekem már sok. És nem mondom, ha van játékos jelenleg, akkor ő az, aki ezt megérdemli, de szerintem rohadtul nincs ezekre szükség, mégis ez folyik a csapból is.. A tavaszi rossz formájáról sem úgy írnak, hogy mekkora gyász volt, hanem hogy még így is majdnem olyan jó volt mint CR..
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Na jó, tényleg hagyom, a lényege az egésznek, hogy Messit szeretem, ami körülötte van meg kifejezetten irritál. Ez meg már régóta kikívánkozott, a folyamatos "túlértékelt Messi"-s hsz-ek miatt is, mert kicsit félreértette szerintem a fórum, amire Zola célzott - ha a tudására, akkor meg sorry, akkor meg engem értettetek félre amikor helyeseltem.

Na peace!
u.i.: Tessék,
itt meg egy kép, ami szerint top3-ba sincs a leggyorsabb focisták között végsebességben. Ezzel semmi baj nincs, baromi robbanékony, hatalmas sprintekre képes, de hosszútávon van aki gyorsabb nála, ez van. Csak nem tudom, hogy miért kell úgy beállítani, mintha ebben is ő lenne a legjobb - eredeti cikkre utalok most..