Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezek azok a dolgok, amiket csak azok látnak, akik nézik (és látják is) a meccseket.Plusz ha megfigyeljük rengeteg gól van amiben közvetetten hatalmas szerepet játszik. Jó példa tegnap Ini gólja. Hiába nem ő adta a gólpasszt oroszlánrésze volt benne. Rengeteg ilyet jegyzett már a szezonban.
Plusz ha megfigyeljük rengeteg gól van amiben közvetetten hatalmas szerepet játszik. Jó példa tegnap Ini gólja. Hiába nem ő adta a gólpasszt oroszlánrésze volt benne. Rengeteg ilyet jegyzett már a szezonban.kisadrian24 írta:Suáreznek óriási szerepe van ebben a Barcában. Középen simán elviszi a két védőt ezzel teret nyit Messinek és Neymarnak. Az hogy nemjönnek a gólok engem speciel nem zavar amíg ekkora mezőnymunkát végez és ekkora vággyal focizik tovább az assistokról pedig ne is beszéljek. Sokkal jobban jártunk hogy Alexis helyett ő lett a harmadik ember elöl mondom ezt úgy hogy nagyon szeretem Alexist.
Minden okod meg lett volna, hogy felsírj, én is felsírtam volna.shutterisland írta:felsírtam volna, ha bemegy.![]()
a bilbao ellen gól, ma egy gólpassz, folytatja tovább az eredményes, jó játékát.![]()
Szóról szóra egyetértek, még Alex barátunkkal kapcsolatban is, nekem is kedvencem volt, de a Vámpír jobb ide.kisadrian24 írta:Suáreznek óriási szerepe van ebben a Barcában. Középen simán elviszi a két védőt ezzel teret nyit Messinek és Neymarnak. Az hogy nemjönnek a gólok engem speciel nem zavar amíg ekkora mezőnymunkát végez és ekkora vággyal focizik tovább az assistokról pedig ne is beszéljek. Sokkal jobban jártunk hogy Alexis helyett ő lett a harmadik ember elöl mondom ezt úgy hogy nagyon szeretem Alexist.
valóban, mint Pampalini már írta, az volt a szerencse, hogy a levegőben volt a láb, ha a földön támaszkodóba szállt volna bele a védő, akkor talán örökre kész Suarez térde. Mindenesetre a visszajátszás után azt hittem vége, nagyon csúnya volt.visca el barca írta:tegnap végre megjött a gól is, kár, hogy a fejesénél iraizoz óriásit védett, az még beakadhatott volna![]()
amugy a tegnapi meccset is elég sután kezdte, először ney, majd rakitic labdája pattant el tőle 27.5 méterre, de aztán szerencsére belejött.
a talpalásnál meg eléggé megijedtem, tutira vettem, hogy minden szétszakadt a lábában. reméljük jól van
Hát, ha így van akkor persze oké (bár a levegőben kapta, nem támaszkodóra, úgyhogy én nem éreztem olyan súlyosnak).BarcafanTomee írta:Egyértelmű, hogy azért hozta le, mert nagyot kapott a térdére. Elég csúnyán is nézett kis. 4-2 +emberelőnyben, meg hova kockáztassa a sérülést? Remélem rendben van.
Talán ma játszotta eddigi legjobb meccsét, erre Lucho lecseréli... Hát komolyan nem értettem. Miért nem lehet megadni a lehetőséget az összecsiszolódásra? Látszik, hogy önbizalomhiánnyal küzd, erre mikor jól játszik, lecseréli.brownieheaven írta:Ma végre komplettebb játékot mutatott. Végre gólt lőtt, ráadásul szépet, és sok nagyon szép labdát rajzolt a társaknak. Még mindig több van benne, mint amennyit mutatott, de az látható hogy Messivel meg Neymarral nagyon érzik egymást, és akárhogy is, fontos tagja a csapatnak.
Mascheranoval hányszor eljátszottuk ezt.Mascherano írta:A kezdőben megkérdőjelezhetettlen szerepe van ez biztos (inkább mint Pedro). Csak a gólókkal hiányos még , de szerintem pont akkor fog gólt lőni ha nagyon fontos lesz !! Teszem azt Bl elő, Kupa-döntő.
Lehet, mindenki leírja aztán majd hirtelen a semmiből csinál egy olyan lefordulást mint az Ajax ellen és lő egy bombátMascherano írta:A kezdőben megkérdőjelezhetettlen szerepe van ez biztos (inkább mint Pedro). Csak a gólókkal hiányos még , de szerintem pont akkor fog gólt lőni ha nagyon fontos lesz !! Teszem azt Bl elő, Kupa-döntő.