Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak van annyi ész Madridban,hogy megnézik mit tud és ha közel sem eleget,akkor dobják kölcsönbe. Szerencsére még csak 16,így a Castillában eljátszadozik egy picit. De én bízom benne,hogy jövőre megy kölcsönbe valahova.Chino írta: Félre ne érts nem temetem a srácot, de nagyon nehéz lesz ott neki, a körülmények áldozata is kicsit, mert ilyen fiatalon ilyen kérői voltak, el kellett mennie, de ahol ilyen eredménykényszer van, mint Madridban, nem biztos, hogy a legjobb lesz neki.
Pontosan azt írtam, hogy nem az a lényeg, hogy anyagilag bukik a klub. Az a pár millió ide vagy oda rohadtul nem számít, hanem, hogy ennek mik lehetnek a vonzatai.daffy írta:Ez rendben,de úgy írod,mintha a srác 100.000-ret kért volna,a Real meg mondta,hogy legyen inkább 3 milla. A többi klubbal kellett versenyezni,a Bayernnel biztosan,de talán a Barca is ott volt. Ha elviszi a Bayern 2,5 milliós fizetéssel,akkor az a Real szempontjából nézve milyen? Tegyük fel hogy kap 3 évet a bizonyításra,az csak plusz 1,5 millió euró kiadás a Bayern által fizetetthez képest. És nagy tehetség,ennyit megér. Van kb 15% esély rá,hogy lesz belőle valaki,ki kell fizetni sajnos,ahogy egy befutott játékosnál is ki kell fizetni mind a vételárat,mind a fizetést. Itt mivel taknyos a srác,nem volt magas a vételár,de valamivel meg kellett győzni,hogy fehérbe öltözzön és gondolom 3 csokiért nem írt volna alá.Chino írta: Az meg a másik dolog, hogy pont ezért szállnak el a fiatalok, mert ekkora hype-al leigazolják őket, ráadásul kap egy irdatlan fizetést. Ezért gáz az a 3 millás fizetés és nem amiatt mert megint ráfizetne anyagilag a klub. Plusz megindulhat egy hullám, ahogy az többször is megtörtént. Di Maria is leginkább erre ment rá. Jönnek majd a követelések,, hogy ha ő annyit keres és még semmit nem tett le sz asztalra, meg csak egy csikó, akkor én is többet kérek stb.
Ne értsd félre,tényleg ha a fizetését nézzük,akkor rengetegnek hat. De tudom úgy nézni a dolgot,hogy lássak benne rációt.(fordítva is)
Anyagilag nem lesz bukás,a Real pedig mi többet kívánhat?Ha nem fogja hozni hamarosan, amit elvárnak tőle (ami nagyon magasan van) könnyen kieshet a pikszisből.
Az más kérdés,hogy 23-24 éves korom előtt eszembe nem jutna Madridba igazolni. 16 évesen tökéletes az Ajax. Aztán a Dortmund. Majd utána lehet bl-t nyerni egy nagyágyúnál.
Ez rendben,de úgy írod,mintha a srác 100.000-ret kért volna,a Real meg mondta,hogy legyen inkább 3 milla. A többi klubbal kellett versenyezni,a Bayernnel biztosan,de talán a Barca is ott volt. Ha elviszi a Bayern 2,5 milliós fizetéssel,akkor az a Real szempontjából nézve milyen? Tegyük fel hogy kap 3 évet a bizonyításra,az csak plusz 1,5 millió euró kiadás a Bayern által fizetetthez képest. És nagy tehetség,ennyit megér. Van kb 15% esély rá,hogy lesz belőle valaki,ki kell fizetni sajnos,ahogy egy befutott játékosnál is ki kell fizetni mind a vételárat,mind a fizetést. Itt mivel taknyos a srác,nem volt magas a vételár,de valamivel meg kellett győzni,hogy fehérbe öltözzön és gondolom 3 csokiért nem írt volna alá.Chino írta: Az meg a másik dolog, hogy pont ezért szállnak el a fiatalok, mert ekkora hype-al leigazolják őket, ráadásul kap egy irdatlan fizetést. Ezért gáz az a 3 millás fizetés és nem amiatt mert megint ráfizetne anyagilag a klub. Plusz megindulhat egy hullám, ahogy az többször is megtörtént. Di Maria is leginkább erre ment rá. Jönnek majd a követelések,, hogy ha ő annyit keres és még semmit nem tett le sz asztalra, meg csak egy csikó, akkor én is többet kérek stb.
Anyagilag nem lesz bukás,a Real pedig mi többet kívánhat?Ha nem fogja hozni hamarosan, amit elvárnak tőle (ami nagyon magasan van) könnyen kieshet a pikszisből.
daffy írta:A tag ha csak fele olyan jó lesz,mint várják,már megéri. Ha meg nem,akkor bármelyik csapat ad majd érte 6-8-10 millát 3 év múlva. Az ő pénze csak elsőre tűnik soknak. Én örülök,hogy olcsó igazolásként próbálnak a fiatalok közé is újítani pár embert.MessiNeymarSuarez írta:meg ugye Odegaard 3 milliós fizetése se gyenge
A tag ha csak fele olyan jó lesz,mint várják,már megéri. Ha meg nem,akkor bármelyik csapat ad majd érte 6-8-10 millát 3 év múlva. Az ő pénze csak elsőre tűnik soknak. Én örülök,hogy olcsó igazolásként próbálnak a fiatalok közé is újítani pár embert.MessiNeymarSuarez írta:meg ugye Odegaard 3 milliós fizetése se gyenge
Pontosan, ha már lemarad a "sztárigazolásról" akkor valamivel mégis el kell terelnie a figyelmetS.Agüero írta:Perez papának kellett valamit villantani Suárez után.James mi a fenének kellett oda? Helyére mehetne a szűrő a kp-ra.
A, hogy jelenleg tényleg top embe,r szóval elképesztő összegért válthatna klubbot (ha lenne aki megvegye) és annyit nem ér a következő 2-3 szezon, hogy ne érné meg (értem úgy, hogy 2-3 év múlva már nem lesz ennyire jó, szerintem).daffy írta:Kicsit kavarjuk meg a vizet![]()
Az El Confidencial szerint Flo kész eladni Ronaldot.
Kinek mi a véleménye?
Igazad van, csapatszinten pótolható. Az árából kell egy Reus, egy igazi szűrő és egy fiatalabb kapus (pl.: De Gea) és még marad is rengeteg pénz keretet erősíteni. Bár szerintem Bale sokkal kevésbé illik oda, abból a pénzből kellett volna mindezt megcsinálni. James mi a fenének kellett oda? Helyére mehetne a szűrő a kp-ra.daffy írta:Kicsit kavarjuk meg a vizet![]()
Az El Confidencial szerint Flo kész eladni Ronaldot.
Kinek mi a véleménye?
Azért azt feltételezem,hogy bármelyik szélső is távozik,a helyén Reus fog szaladgálni. Ha Bale megy,akkor kb az árának a feléből. Ha Cr,akkor a harmadából,negyedéből. Okosan is lehet(ne) költeni a pénzt. Mondjuk nem James-ekre(aki pl egy nagybetűs csapatban nem rossz,már ami a hozzáállását illeti)palesz77 írta:Szerintem is pótolható lenne, de ahhoz kéne egy olyan csapat is. Amíg Balekre és Hámeszre kell építeni, akik közül az egyik egyáltalán nem illik a spanyol fociba, a másiknak meg még nincs meg igazán a posztja, addig elég merész ötlet lenne szerintem..
Szerintem ahhoz egy igazán masszív csapat kell, erős aggresszív támadással és jó védekezéssel, mert ha csak támadni tud akkor könnyen ráfázhat mint pl a Bayern tavaly mert szétkontrázta a Real.mess2009 írta:figyelem a Real játékát is és arra jutottam, hogy,csak olyan csapatnak van esélye ellenük akik támadó focit játszanak.( egy adott szinten !!)
lejjebb írtátok, hogy a támadó sztárok védekező munkája a kulcs náluk ez igaz ha a gyengéjüket keressük de megfordítva: erősségük, hogy a védelem igen aktívan támogatja a támadásokat!! Marcello és egyre inkább Carvalaj is kifejezetten veszélyes támadó-focira képes viszont ha u. itt védekezni kényszerülnek borul az erőviszony!
Varane : már most a világ egyik legjobb védőjének tartom. a legutóbbi meccsen ugyan nem ízlett neki a párosítás, de egy az egyben szinte verhetetlen.
Játszottak már idén oda-vissza vágót, és 4-2-vel a matracosok jutottak tovább.LG írta:Én a 4-0 ellenére is azt mondom, két meccsen kiejtené a Real a városi riválist.MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek BL-ben a Realt ki képes kiejteni? (atleticon kivül,mert úgyis megoldják hogy elkerüljék egymást mert égő lenne ha kiejtené az Atletico)
Ne feledjük azt sem, hogy Ancelottinak a BL-ben mindig ment.
Én úgy gondolom, hogy a Chelsea, Barca, Bayern hármasnak lehet reális esélye kiejteni a Realt, de 50 százaléknál egyiknek sem adnék nagyobb esélyt a továbbjutásra.
Én a 4-0 ellenére is azt mondom, két meccsen kiejtené a Real a városi riválist.MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek BL-ben a Realt ki képes kiejteni? (atleticon kivül,mert úgyis megoldják hogy elkerüljék egymást mert égő lenne ha kiejtené az Atletico)
És ha azt mondom,hogy Illarra 30+, Bale kb 90?Bob_Marley írta: 80-at viszont egészen biztos nem ér, s kockázatos kiadni érte ennyit.
Szerintem nem a védelemben van a baj,hanem a védekezésben. Kroos a seggén veszi a levegőt. Bale és Ronaldo "védekezését" Ancelotti is lehozza az oldalvonal mellett. Ma már ha nem veszi ki a részét mind a 11 ember a védekezésből,akkor ott emberhátrány van valahol.A Realnál úgyis el kell gondolkodni, hogy mit is akarnak, mert szerintem a védelembe jobban kéne erősítés nekik, Pepe még pár évig jó, Varanet meg ha elkerülik a sérülések a közeljövő egyik legjobb középsővédője lehet de ahhoz játszatni kéne. Az AtMa ellen is érződött rajt a meccshiány.
Nekem teljesen mindegy, hogy ki lövi a tizenegyest, csak értékesítse. Ráadásul pont annak a Neymarnak kellett átadni a lehetőséget, akinek a legkevésbé ment a hármasból?MessiNeymarSuarez írta:link
A különbség...
Csak a bibi az az, hogy a Milan meg az Inter jelen pillanatban a nem túl erős olasz bajnokságban is középcsapat. Ha meg a Milan akkor nem tudok elmenni szó nélkül arról, hogy a tavaly mennyire sztárolt Lopez nem tudott komolyabb csapatba menni.Bob_Marley írta: Neymar Európátban sem járt még előtte, míg a francia már Inter meg Milan vagy éppen Roma ellen játszott ha nem éppen EL vagy BL meccse volt. 80-at viszont egészen biztos nem ér, s kockázatos kiadni érte ennyit.