Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt adom. A többi kihajtja kezdetektől a belét, presszionál, ez meg flegmán, mintha fotózáson lenne szerencsétlenkedik. Úgy kiraknám a következő meccsen, hogy a lába nem érné a földet.Bob_Marley írta:Rohadtul nem voltak a nyakán. Simán volt annyi ütem előnye, hogy leveszi, fedezi, elpasszolja. Ehelyett alá totyogott a labdának és totál bénán bele belsőzött. Utána meg jó hogy lefutották mikor lendületből jött a támadó, neki meg még fordulnia is kellett. Borzasztó nagy felelőtlenség volt.
Rohadtul nem voltak a nyakán. Simán volt annyi ütem előnye, hogy leveszi, fedezi, elpasszolja. Ehelyett alá totyogott a labdának és totál bénán bele belsőzött. Utána meg jó hogy lefutották mikor lendületből jött a támadó, neki meg még fordulnia is kellett. Borzasztó nagy felelőtlenség volt.Barcelona UnityIsStrenght írta:Ezt hogy lehetett így? Komolyan nem értem.Utolsó ember volt Alves az tény és ilyenkor ha a nyakadon vannak jobban benne van a hiba az emberben...
Kash most próbál folyamat ironizálni, de kicsit már sok(k).Barcelona UnityIsStrenght írta:Ez hülyeség, hogy a Levante ellen könnyű ollózni gólt. Akkor Pedroék (Alexis) eddig miért nem ollóztak?