Bob_Marley írta:Ez a ki gyengus meg ki erős 1-1 meccsből nem lehet levonni, főleg annak tudatában hogy itt semmi másról nem szól a dolog csak tovább kell jutni. Chelsea megrúgta a gólját onnantól okosan próbálták lassítani a játékot a franciák meg nem igazán tudtak veszélyt kialakítani. Egyedül Ivanovic oldaláról tudták megbontani az angolok védelmét, azon kívül eléggé stabil volt Chelsea. Nem hiszem hogy szégyenkezniük kellene az angoloknak, lehoztak egy jó meccset idegenben lőtt góllal megspékelve.
Nyilván nem lehet,persze, de most nem éreztem őket veszélyesnek.
Azért eléggé megvoltak a lehetőségei a PSGnek, levegőben akkor verték meg az angolokat amikor akarták szinte, nem egyszer kellett a belgának védeni fejest, vagy Ibra helyzete, aztán a kipattanó....nekünk sokszor egy kétmeccses párharc alatt nem volt ennyi lehetőségünk,nemhogy egy meccsen.
Nem éreztem ma ezt a védelmet sebezhetetlennek, közel sem, nem csak Ivanovic oldaláról, Terry és Cahill is sok fejpárbajt vesztett, pedig az az erősségük.
Szégyenkezniük nem kell,mert amiért jöttek azt megoldották, ez evidens. De engem most nem győztek meg, régebbi Chelsea ellen jobban tartottam,mint egy esetleges mostani párharcnál...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."