Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kristop írta:én ezzel se értek egyet teljesen. a real például most gödörben van és egy top csapat szerűség igen komoly gondokat tudott volna okozni nekik. egy psg, vagy city simán kitudná jelenleg ejteni őket.Feast4 írta: Ezzel teljesen egyet értek. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy ha valamit akarunk akkor az ilyen meccseket is meg kell nyernünk. Ha már most bevideózunk akkor ennyit is érdemlünk.
ehelyett most ott tartanak, hogy alig volt idén értékelhető mérkőzésük mégis csak a kupából estek ki, a bajnokságban csak feljöttünk, a blben meg kaptak egy olyan csapatot, ami segíthet kilábalni nekik a gödörből. egész jól jöttek ki belőle. lehet, hogy a következő bl körre már újra csúcsformába lendülnek, akár még simán meg is nyerhetik az egészet, úgy, hogy egy számukra kedvezőtlenebb sorsolásnál már bent se lennének. remélem érted mire gondolok.
szóval szerintem is bullshit ez az úgyis mindenkit meg kell verni és mindegy kit kapunk. persze nekünk ez most oké, mert elég jó formában vagyunk, de semmiképpen se jön jól, ha az egyeneskieséses szakaszban egy city -> chelsea -> bayern útvonalon kell bejutni a döntőbe. az is ugyanúgy bl címet fog érni, ha a real a schalke -> basel -> shaktar útvonalon jut be és ott megveri a tápiószecsőt, az is bl címet ért, amikor a chelsea di matteoval végigmakkolta az egészet, és az is amikor pep végigszaladt európán.
szerk.: és nem, tényleg nem kell megverni mindenkit a bl győzelemhez. a chelsea ellen például lehet kizúgnánk a mourinho busz miatt, de ha nem kerülünk velük össze, akkor ez a veszély máris elmúlt.
Én eddig azt hittem, hogy a City is egy töltlék csapat.nem, nem bánnám, de jelenleg sokkal nagyobb reálitása van annak, hogy egy sálke féle, középkategóriás bundesliga csapattal szemben továbbjussunk, mint egy cityvel szemben. aki erre azt mondja h nem igaz, az egy kovászos uborka.
ergó hülyeség ez a minél erősebb az ellenfél, annál jobb duma, mert a cél a továbbjutás, és azt egy töltelék csapat ellen sokkal egyszerűbb elérni. egy kiscsapat ellen tovább jutni, pont annyit ér mint egy city ellen.
Mekkora lenne márZBarca írta:Üdv, egy kérdésem lenne. Ugye a Bl döntőt idén június 6-án tartják, a Copa America pedig június 11-én kezdődik. Nem tudja valaki véletlenül, hogy a dél-amerikai játékosok ettől függetlenül játszhatnak-e a finálén? Mert nagyon nem lenne jó, ha egy Bl döntőt az MSN nélkül kéne megvívnunk...
én ezzel se értek egyet teljesen. a real például most gödörben van és egy top csapat szerűség igen komoly gondokat tudott volna okozni nekik. egy psg, vagy city simán kitudná jelenleg ejteni őket.Feast4 írta: Ezzel teljesen egyet értek. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy ha valamit akarunk akkor az ilyen meccseket is meg kell nyernünk. Ha már most bevideózunk akkor ennyit is érdemlünk.
Ezzel teljesen egyet értek. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy ha valamit akarunk akkor az ilyen meccseket is meg kell nyernünk. Ha már most bevideózunk akkor ennyit is érdemlünk. Egyértelmű, hogy sokkal komolyabb ellenfelünk van mint a többieknek, de a sors ilyen. Volt olyan BL ahol a 8 közt se találkoztunk még komoly csapattal. (Jó ez kissé túlzó.) Le kell hozni, vagy így vagy úgy. Nyílván jobb lenne a Shalke, de ez van.visca el barca írta: ergó hülyeség ez a minél erősebb az ellenfél, annál jobb duma, mert a cél a továbbjutás, és azt egy töltelék csapat ellen sokkal egyszerűbb elérni. egy kiscsapat ellen tovább jutni, pont annyit ér mint egy city ellen.
nem, nem bánnám, de jelenleg sokkal nagyobb reálitása van annak, hogy egy sálke féle, középkategóriás bundesliga csapattal szemben továbbjussunk, mint egy cityvel szemben. aki erre azt mondja h nem igaz, az egy kovászos uborka.Kash írta:Bocsi Veb, nem vettelek észre.VEB írta:amugyez a legnagyobb bullshit duma, hogy nem bánom h erőset kaptunk, legalább meg tudjuk mutatni.![]()
Miért bullshit duma? Én tényleg nem bánom am, de ki mondta, hogy a city erős!?Én csak annyit mondtam, hogy nagyobb kaliberű, mint mondjuk a Schalke, de ez nem azt jelenti, hogy erős. Emlékszem kissebb viták is voltak arról, hogy egyesek miért tartják a City-t világverő csapatnak!? Mert úgy f*stak tőlük itt sokan...Én akkor is nyugodt voltam, mint sokan mások, végül duplakiütéssel mentünk tovább, és egy percig sem forgott kockán a továbbjutás. Te bánnád, ha mondjuk mi kedden a City-t 3-4 góllal vernénk, mig a Real 2-vel is alig a Schalke-t!? Mert én nem.
Már elnézést, de tegnap a Bayern egy vicc volt. Ha csak annyi tűz lett volna ma Shalkeban, akkor minimum remiznek.kristop írta:a shaktar a bayern kapujáig egyszer jutott el kilencven perc alatt. a tegnapi meccs előtt utoljára valami decemberben volt meccsük. csak azért lett az az eredmény ami, mert a bayern kihagyta a helyzeteit, az ukránok pedig úgy tördelték a meccset, hogy igazi meccs se legyen. plusz a kiállítás ugye.
Bocsi Veb, nem vettelek észre.amugyez a legnagyobb bullshit duma, hogy nem bánom h erőset kaptunk, legalább meg tudjuk mutatni.
a shaktar a bayern kapujáig egyszer jutott el kilencven perc alatt. a tegnapi meccs előtt utoljára valami decemberben volt meccsük. csak azért lett az az eredmény ami, mert a bayern kihagyta a helyzeteit, az ukránok pedig úgy tördelték a meccset, hogy igazi meccs se legyen. plusz a kiállítás ugye.CsocseX írta:A tegnapi Shakhtar sok problémát okozott volna ennek a Realnak szerintem.![]()
Szép gól, Marcellot én is bírom. Érdekes módon ő nem verte úgy a mellét a gól miatt mint Cunci7, pedig ő jóval ritkábban szerez góltCsocseX írta:Egy Uchida támadja Ronaldot? Nevetséges... Marcelo szépen beragasztotta. Őt azért szeretem a Realból, nagyon jó futballista.