Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj, hogy nem csak ő rossz. Az a baj, hogy nem csak ő rossz. Nincs fazona annak amit csinálunk. Most látszik amit mondtam már többször, Mach vagy Rakitic pályán kell legyen. Igazi munkás játékosok. Mach ráadásul egyértelműen vezér hátul. És most betolták elénk a falat és ennyi.Alcantara írta:Ja, majd Dani lerendezi azt is nekünk.hady írta:Fejben már a BL van.....nagyon nehéz lesz igy.
Ja, majd Dani lerendezi azt is nekünk.hady írta:Fejben már a BL van.....nagyon nehéz lesz igy.
Ez igaz, de én már totál unom, hogy mindenki vakon van a témában. Valaki leírta ezt a cikket, mindenki ezt "nyalja fel".Feast4 írta:Alcantara írta:Miért van az, hogy minden sajtó és kommentátor ugyanazt a marhaságot szajkózza Busi fizetéséről?
Arról nem beszélhet, hogy milyen lehengerlően játszunk.
Alcantara írta:Miért van az, hogy minden sajtó és kommentátor ugyanazt a marhaságot szajkózza Busi fizetéséről?
trey88 írta:Mit nem értetek? Fényes nappal játszott meccseken nem tudunk focizni. Már évek óta. Valaki csináljon már egy statot erről. Tavalyi szezonban egy rakat nappali meccsen bukfenc volt. 20k-t dobtam Malaga gólra. Most igazán verhetnénk egy ötöst.
Egyetértek, így nem lehet. Kb. 3-4 féle módon megoldhatta volna és ehelyett a lehető legrosszabbat választotta. És így akar fizetésemelést kapni?Bob_Marley írta:Rohadtul nem voltak a nyakán. Simán volt annyi ütem előnye, hogy leveszi, fedezi, elpasszolja. Ehelyett alá totyogott a labdának és totál bénán bele belsőzött. Utána meg jó hogy lefutották mikor lendületből jött a támadó, neki meg még fordulnia is kellett. Borzasztó nagy felelőtlenség volt.Barcelona UnityIsStrenght írta:Ezt hogy lehetett így? Komolyan nem értem.Utolsó ember volt Alves az tény és ilyenkor ha a nyakadon vannak jobban benne van a hiba az emberben...