Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kézilabdát ne keverjük bele, ott 2 évente válthatsz hazát tetszés szerint (ebben talán Rutenka viszi a prímet). Labdarúgásban ez lehetetlen, ha pályára léptél tétmeccsen egy adott nemzeti tizenegyben.Normandia írta:Lásd a kézilabdát, meg azért van az a pénz, amiért emberkék hazát meg vallást is váltanak.Alcantara írta:
Fociban szerencsére nincs "átjárás". Maximum, ha honosítanak vagy 200 brazil 16 éves gyereket még most, otthagyva őket a közegükben.
Folyékony nitrogén mindenkinek aztán had szóljonvisca el barca írta:én ugy tudom, hogy eredetileg is klímásat akartak, de a probléma azzal volt, h a stadionon kivul minden szurkolo/játékos hőgutát kapna. azért nyáron dohában igencsak 42-44 C az átlagos nappali hőmérséklet...én már mondjuk 30 C-ben is szédülök![]()
Lásd a kézilabdát, meg azért van az a pénz, amiért emberkék hazát meg vallást is váltanak.Alcantara írta:
Fociban szerencsére nincs "átjárás". Maximum, ha honosítanak vagy 200 brazil 16 éves gyereket még most, otthagyva őket a közegükben.
Fociban szerencsére nincs "átjárás". Maximum, ha honosítanak vagy 200 brazil 16 éves gyereket még most, otthagyva őket a közegükben.messideco írta:Addigra kiépítenek egy zsoldosválogatottat, és döntőt játszanak majd.
Komolyan elfog a hányinger, amikor a katari vb-ről olvasok. Sajnos még 7 éven keresztül hetente, havonta fogunk róla hallani. Lesz itt még 80 tiltakozás, 200 fellebbezés, bojkottal való fenyegetés, áskálódás meg miegymás...Boixos írta:természetesen van az a pénz, amitől karácsonykor lesz a foci vb...![]()
Nagyon sajnálnám, a világ egyik legjobb belső középpályásává nőhetné(nőtte) ki magát. Nem szeretem az Olasz Bajnokságot, de a Roma meccseket van, hogy megnézem, nagyon fontos a játéka és élményszámba megy. Egy Pjanic-Strootman belső páros brutális, rengeteg csapatba beférnének. Remélem nem lesz egy van Bastenes párhuzam.messideco írta:
Mindig borzasztó azt olvasni, hogy valaki egészségügyi problémák miatt nem teljesedhet ki. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki. Remélem hasonló csodában lesz része, mint Abidalnak. (Már ami a felépülését illeti, mert valószínű hogy ha sikerül is neki már tényleg nem lesz az a focista aki volt és aki lehetett volna....)messideco írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... -regi.html
Strootmanról egy-két gondolat. Nem tudom mennyire hiteles a cikk, de elég szomorú a tartalma
jó, én pl kivancsi vagyok mit tudna egy komolyabb csapatban mutatni. sztem bárhol megállná a helyét. egy kicsit lassú, de jól fejel, jól bánik a labdával is szóval sztem teljesen rendben van a pali.krosz31 írta:Marseille fanok ,Nkolou milyen védő ? Van olyan jo mint a mi Matyink?![]()
Fifaban tudom hogy jo de a valóságban is ? Mintha lett volna pletyka nyáron hogy a Barca is kinézte magának .
Tetszőlegesen gondoltam én is a 32-t.S.Agüero írta:Nem azt mondtam, h kevesebb országból választani hosszútávon jobb, hanem hogy egy színvonalasabb mezőnyt úgy össze lehetne rakni.
Persze úgy gondoltam, hogy nem mindegyik országból ugyanannyi csapat.
Chelsea, MU, City, Arsenal, Pool, Soton, Spurs, Juve, Roma, Napoli, RM, FCB, Vale, Sevilla, ATM, Villarreal, BM, Wolfsburg, Lever, Dort, Lyon, Marseille, PSG, PSV, Ajax, Benfica, Porto, Sporting, Braga, Celtic, Milan, Sociedad.
Mondjuk.
2002-ben teljesült már a mostani kívánságod például.Bob_Marley írta: Én speciel nagyon szívesen megnéztem volna egy Panamát, Perut, Szenegált, Kínát hogy hol tartanak labdarúgásban egy nagy tornán. Most úgy érzem nem kapnak elég lehetőséget a "kisebb" országok. Figo gondolata is e köré épült, még ha azt el is fogadom hogy közre játszott ebben a diplomácia rész is.
Matyi, természetesen nem variálhatsz a kiválasztáson, nem lehet az, hogy az alngol és spanyol bajnokságból jön az első 5-6 csapat , németből is három, stb...Írj 32 klubcsapatot,ahol nincs negatívan kilógó