salas9 írta:
Amúgy szerintem jó választás lenne a jobbosra Dániel helyére. Más kérdés, hogy a MU és a fehér balett is kinézte (állítólag) magának. Meg persze az sem mindegy mennyi lovettát kell pengetni

A MU-ról simán el tudom képzelni. Ha nekik kell valaki -és egy jh most nem elképzelhetetlen- azzal mi nem tudunk versenyezni, főleg, ha egy brazilról beszélünk, aki ráadásul még fiatal is. A Real-t én nem tartom komolynak, mostanában nem egyszer jöttek a hírek, hogy ha mi valaki után érdeklődünk két nap múlva már az ő célkeresztjükben van. Ráadásul ott van nekik Carvajal, nem hiszem, hogy Danilo olyan helyre menne, ahol nem biztos a kezdőtagsága.
Piszsczek se lett volna rossz választás, de már lassan 30 éves. A brazilnak én nagyon örülnék, akár olyan áron is, hogy egy fél szezon kiesne, egy Adriano-Montoya párossal ki lehetne húzni, egyedül a BL necces. De olyan játékost úgyse találunk, aki megüti a mércét és nem játszik a BL-ben, szóval ez gyakorlatilag mindegy. Lehet, hogy drágább lenne, de a csoportkört nélküle is lehoznák a portugálok, szóval lehet, hogy tudnánk alkudozni. (már nem Zubi vezetné a tárgyalásokat úgyhogy az esély meglehet)