Csibovszky írta:szerintem ez a messi ez nagyon gagyi nem is értem hogy hogy van meg itt semmit nem fut az ember nem harcol
Az utóbbi meccseken semmi gond nincs Messi hozzáállásával, látszik rajta (is), hogy mindent megtesz a csapatért és a klubért egyaránt.
Csibovszky írta:ide harc kell a focihoz a focit fejjel és szivvel játszák ugy mint suarez,de ő meg ügyetlen ő se ide való.
Az utóbbi időkben végre újra azt a Suarezt látjuk, akit már a kezdetek óta várunk - mondjuk igaz, még mindig van mit javulnia, de szerintem hamarosan előjön belőle az "állat" és akkor lesz nemulass!
Csibovszky írta:gyenge a barca semmit nem fog nyrni talan
meg az elso 5be se lesznek benne
Egy hónapon belül háromszor vertük meg azt az Atma-t, amelyet tavaly hat meccsből egyszer se tudtunk, ráadásul a Vicente Calderont is sikerült győztesen elhagynunk. A kiemelt mondat pedig szerintem egy kicsit túlzás. Már csak két pont a hátrányunk a Reallal szemben és lesz még egy klasszikus is a Camp Nouban.
Csibovszky írta:el kell döntenünk hogy változtatni akarunk vagy nem.
Szerintem látszik az egyértelmű változás a Pep éra utáni évekhez képest. LE megpróbál kontrázni és ebből eddig pozitívan jövünk ki.
Csibovszky írta:most mert ollozott egy gólt nem kell el ájulni ilyet ki nem tud
Én nem játszok profi szinten, de ilyen gólt ilyen nyomás alatt és szinten (szerintem) nem kis dolog szerezni.
Csibovszky írta:Változtatni kell de gyorsan

Szerintem meg pont most megyünk a jó irányba. Messi god módban tolja, Suarez is végre kezd kibontakozni, Neymarnak volt egy kis hullámvölgye, de több mint valószínű, hogy hamarosan újra brillírozni fog, Rakitic is kezdi megtalálni a helyét a csapatban, a két kapus nagyszerűen muzsikál, LE taktikája pedig kezd beválni. Én még akár még egy triplázást is el tudok képzelni.
Én teljes mértékben tisztelem és tudomásul veszem a véleményed, remélem az írásom nem tűnt személyeskedésnek, mert ez egyáltalán nem állt szándékomban.
Végül pedig mit is írhatnék:
Visca El BARCA!!!