Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze csak ha Neymarék játszhatnak majd a Copa America miatt, ugye?MessiNeymarSuarez írta:Nagyjából odafigyelve, félgőzzel , változatosság kedvéért 3-1-es győzelemmel újból nagy lépést tettünk a kupáért, már 90%-ban mienk a kupa, remélem az Espanyol ellen játszunk.
Az meg mekkora oltás lenne ha tényleg a Bernabeuban rendeznék
Oh, the ironydefender3 írta:El se kezdődött a meccs de máris 1-0 a Villarealnak
mondtam én, nem érdekelnek a sajtóorgánumokmessideco írta:kristop: érdekes észrevétel. A barcastuff nem írt róla, ígyhát én sem hallottam erről a statisztikáról
Szerk: viszont most nézem, hogy egyetlen spanyol nyelvű sajtóorgánum sem várja a kezdőbe a spanyol-braziltIlyenkor fog Lucho bemutatni mindenkinek
Szóval: Alvesvisca el barca írta:hivatalos kezdő:
TerStegen - Montoya Pique Mascherano Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Costa; Jonathan, Pina, Trigueros; Cheryshev, Vietto y Uche
idiota, nem értem minek kell suarezt meg maschot játszatni. tuti mindkettő ki fog sárgulni a döntőre.
nekem valahogy nem életszerű az, hogy egy Bartra kaliberű játékos minden meccs előtt a körmét rágja, hogy vajon be kerülök e?S.Agüero írta:Igen, hibázott egyet amiből tizenegyes lett, azon kívül nem lógott ki.hajnesz írta:Pedig az utolsó meccsen parádés voltMajdnem visszahozta őket a meccsbe
Capon írta:Szerencsétlen Bartra még a keretbe sem fér be?messideco írta:Bartra sajnos nincs a keretben...Egyre inkább kezd dühíteni ez a dolog. (ha sérült akkor sorry)
Lassan ő is kezdhet új csapat után nézni.Capon írta:Szerencsétlen Bartra még a keretbe sem fér be?messideco írta:Bartra sajnos nincs a keretben...Egyre inkább kezd dühíteni ez a dolog. (ha sérült akkor sorry)