S.Agüero írta:
Yaya amúgy rohadt jó játékos,
a régi játékunkba inkább Busi illett bele, mostaniba talán Yaya jobb lenne, bár szerintem inkább Rakitic helyén lenne ő a jó.
igen, talán ezért is próbálok megbékélni magammal, mert amit akkor megálmodott Pep azt Xavival - Iniestaval -Busquets-el tökéletesen meg is valósította akkor. Ezen nincs is mit vitatni, a hat kupás év magáért beszél. DE!, ezt követően minden egyes évvel távolabb kerültünk attól a tökélytől a középpályán, ami az akkori középpályás sorral ez megvalósítható volt.
Sajnos, ma még mindig erőltetünk egy (már nem működő) koncepciót, ami felett eljárt az idő, akár csak a játékosok esetében. Jelen pillanat Xavi és Busquets már nehézkes és lassú a középpályára, nincs velük kellő dinamika a játékunkban.
igen, ahogy írtad jelen pillanat Yaya ismét többet tudna adni a középpályának stabilitás tekintetében és az előre játékban mint Busquets.
Bob:
tegyük már helyre a dolgokat..... nem ő akart menni, hanem tudtára adták (Pep), hogy menni szeretne. Sorban álltak érte a top csapatok, a PL-ben tolta akkor a tesója is, meg is fizették, hát vette a lapot és ment. Minden nyilatkozatában a mai napig szeretettel és nagyrabecsüléssel beszél a klubról és az ex-társakról. Soha nem hallottam tőle egy negatív nyilatkozatot a múltról, sőt mindig elmondja, hogy boldogan visszatérne egyszer, mert szeretett itt játszani (amíg hagyták!!).
Nekem nem szépített semmit az idő, pontosan emlékszem milyen magas szinten játszott és milyen szimpatikus, sallangmentes sportember volt, gerincsérvel beinjekciózva lehúzott egy szezont, mert kihagyhatatlan volt a csapatból, aztán egyszer csak a padon találta magát......, nah mindegy is.
leírtam egy előző hszben, hogy nem fogom itt tölteni az éjszakát, hááát.....