Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagy örömömben meghúzódott és megzúzódott bokával futok egy kört a ház körül. Holnapra itt vagyok.visca el barca írta:A Digitől kerül át a közvetítés a Sport1-re és a Sport2-re.
igy h nincs jackson martinez, vmit nőttek az esélyeik. egy 0-0 pont jó nekik.Alcantara írta:Szerintetek ma, a Basel képes meglepetést okozni Portugáliában?
Na, ezzel nem segítettél! Engem sem a Basel vagy a Porto továbbjutása érdekel, hanem mit rakjak a mixen.Victor_Valdes írta:Nekem mindegy, csak mind a két csapat lőjön gólt.Szerintem 1-1 lesz ez is a rendes játékidőben.
Nekem mindegy, csak mind a két csapat lőjön gólt.Alcantara írta:Szerintetek ma, a Basel képes meglepetést okozni Portugáliában?
Éppen Gary Neville nyilatkozta le ma arra a kérdésre, hogy a PL-t tartja e a legjpbb baknokságnak, mire azt válaszolta: " a minőséget tekintve, nem, a szòrakozást figyelembebéve, talán".Alcantara írta: Ez tulajdonképpen nem is meglepetés. Wenger és Pellegrini a két lúzer edző, nekik mindegy mennyit költenek, akkor sem tudnak épkézláb csapatot/taktikát kitalálni.
Wenger felett eljárt az idő (vagy sosem volt) Pellegrini meg újra és újra igazolja, hogy középszintű edző, középcsapatokból tud remek kis gárdákat kovácsolni, de egy szinttel feljebb már túl nagy a kabát neki.
A MU SAF óta kaotikus, igazolások és taktika terén, Van Gaal talán idővel alkothat nagy csapatot, ha hagyják. A Pool meg tőkeerős szponzor és edző nélkül, ugyanazokat a köröket futja évek óta, miközben a legnagyobb sztárját eladni kényszerült.
A Chelsea az egyetlen, ahol van pénz, koncepció, remek edző, mondom ezt annak ellenére, hogy Abramovics érkezése óta, nekem nem szimpatikus a csapat egyáltalán.
messideco írta:Szerintem a német esélyesebb erre. A Bayern alap, a Schalke kiesik valószínűleg, a Leverkusen kis szerencsével továbbjuthat, a Dortmund meccse sem lefutott. Ahogy lennebb írtam, a Wolfsburg a legesélyesebb az EL-re, szóval még beleszólhatnak a németek. Tipp: Bayern négy között a BL-ben, plusz a Wolfsburg EL döntőt játszik.
Sőt, ha jobban utánaszámolunk, kiderül hogy 5 olasz csapat van az EL-ben:) Ettől függetlenül nem érzem azt, hogy második erő lenne a bajnokságuk. Ahhoz azért a BL-ben is fel kellene mutatniuk valamit időnként, akár 2-3 csapattal is. AZ EL eredmények alapján akár az orosz vagy a portugál liga is lehetne top-bajnokság, hiszen volt jópár komoly eredményük az utóbbi években.danianevem írta:Amikor kiadták a nemzetközi bajnokságok rangsorát, akkor ment a vita, miért is második az olasz. Ezért: az Európa Ligában 4 olasz van a legjobb 16 között, meg ugye a Juventus is továbbjuthat a BL-ben.
A nemzetközi porondon szerzett pontok elég nagyot dobhatnak az összpontszámon, az EL-ben szerzettek meg majdnem akkora súlyozást kapnak, mint a BL-es győzelmek. Az angoloknak már csak a Chelsea és az Everton maradt... (az Arsenal még comeback-elhet, de elég valószínűtlen, hogy ők jutnak tovább)
Nem tudom mennyire lehetnek veszélyben a PL selejtezős helyek, de még 2-3 ilyen "sikeres" év és talán el is bukhatnak egyet akár az olasz javára...
Ez tulajdonképpen nem is meglepetés. Wenger és Pellegrini a két lúzer edző, nekik mindegy mennyit költenek, akkor sem tudnak épkézláb csapatot/taktikát kitalálni.Normandia írta:Nos igem, az agyon sztárolt PL csapatok közül jó eséllyel a Chelsi jut tovább csak.
Az EL-ben pedig csak az Everton maradt. Még a Poolnak is sikerült kiesnie 1-0ról a Besiktas ellen.Normandia írta:Nos igem, az agyon sztárolt PL csapatok közül jó eséllyel a Chelsi jut tovább csak.
Nem tudom mit mutattak be, mert nem láttam de inkább őket szeretném ha továbbmennének mint egy német csapat. Ha továbbmegy a Leverkusen természetesen meghajlok előttük, de az Atleticot szeretném.Alcantara írta:Mit sajnálsz rajtuk? Gusztustalan, hentes játékot mutattak be, a szokásos kakaskodással, lökdösődéssel, ütemtelen, páros lábbal való becsúszásokkal. a kulturált labdarúgást a németek tolták. A kapu előtt kicsit koncentráltabbak, eldönthették volna a lényegi részeket.Bob_Marley írta:Atleticot nagyon sajnálom, de tovább kell menni még így is. Hulljanak a fritzek.
Én nagyon örülnék, ha kiesnének a francba.Alcantara írta:Mit sajnálsz rajtuk? Gusztustalan, hentes játékot mutattak be, a szokásos kakaskodással, lökdösődéssel, ütemtelen, páros lábbal való becsúszásokkal. a kulturált labdarúgást a németek tolták. A kapu előtt kicsit koncentráltabbak, eldönthették volna a lényegi részeket.Bob_Marley írta:Atleticot nagyon sajnálom, de tovább kell menni még így is. Hulljanak a fritzek.
Mit sajnálsz rajtuk? Gusztustalan, hentes játékot mutattak be, a szokásos kakaskodással, lökdösődéssel, ütemtelen, páros lábbal való becsúszásokkal. a kulturált labdarúgást a németek tolták. A kapu előtt kicsit koncentráltabbak, eldönthették volna a lényegi részeket.Bob_Marley írta:Atleticot nagyon sajnálom, de tovább kell menni még így is. Hulljanak a fritzek.