Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Direkt ezért írtam h nem hiszem h 2 vkp-val játszunkvisca el barca írta:egy busz ellene mit akarsz szűrni?Alfa írta:Nekem nagyon tetszik a kezdő. Számomra a nagy kérdés az az , hogy ki fog vkp-t játszani sergi vagy rakitic vagy 2 vkp-val játszunk (mondjuk ez nem túl valószínű )
egy busz ellene mit akarsz szűrni?Alfa írta:Nekem nagyon tetszik a kezdő. Számomra a nagy kérdés az az , hogy ki fog vkp-t játszani sergi vagy rakitic vagy 2 vkp-val játszunk (mondjuk ez nem túl valószínű )
az mi az a pályaMessiNeymarSuarez írta:https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55BC3774
Változatlanul remek pálya vár ránk![]()
És tényleg, nem csodálkoznék ha annyit ívelgetünk majd hogy jobban fog hasonlítani a meccs egy röplabdameccsre mint focira, persze szegény Alves pont nem játszhat![]()
![]()
Ennek ellenére kötelező behúzni a meccset
közben kis OFF:
Miranda úgy 5 perce nagyon csúnyát könyökölt az Espanyol elleni meccsen , lent is maradt a játékos, Miranda rögtön meg is kapta a pirosat. Reméljük nem súlyos
"vizilabda"visca el barca írta:a mai vizilabda meccsre ez a kezdőnk:
Bravo - Montoya Pique Bartra Adriano - Rafinha Rakitic SergiRoberto - Messi Suarez Neymar
örülök h egyik sárgásunkat sem játszatja.
# SERGIROBINIDAHAUS
Hú, de megköveznélek most!kander írta:Kövezzetek meg, de ha én lennék Lucho helyébe, én a alábbi kezdőt küldeném fel az Eibar ellen, annak fényében, hogy Alves és Alba eltiltott, Busquets sérült és Mathieu, illetve Mascherano 4 sárga lapos, ami kockázatos így a Clasico előtt. Tehát a kezdőm:
Bravo - Montoya, Piqué, Bartra, Adriano - Rakitic, Samper, Rafinha (v. Iniesta) - Suarez, Messi, Pedro (v. Neymar).
Ha nincs gond Rafinha-val és Pedro-val, akkor őket kezdetném, azért, mert a jövő hét nagyon húzós lesz, kicsit had pihenjen rá Ini és Ney. Szükség estén még mindig be tud állni a védelembe Mathieu és Mascherano, de felhoznék a B-ből is egy hátvédet. Középpályára ott lesz Iniesta és Xavi cserének, előre pedig Neymar.
Szóval nálam Samper most tuti kezdő lenne, mikor, ha nem most? Én bírom a srácot, ilyen meccsekre szerintem simán elő lehet venni. Mit gondoltok?
Samper nincs is ott az utazó keretbenkander írta:Kövezzetek meg, de ha én lennék Lucho helyébe, én a alábbi kezdőt küldeném fel az Eibar ellen, annak fényében, hogy Alves és Alba eltiltott, Busquets sérült és Mathieu, illetve Mascherano 4 sárga lapos, ami kockázatos így a Clasico előtt. Tehát a kezdőm:
Bravo - Montoya, Piqué, Bartra, Adriano - Rakitic, Samper, Rafinha (v. Iniesta) - Suarez, Messi, Pedro (v. Neymar).
...
Mit gondoltok?
És Alves pont lemarad róla!visca el barca írta:jó a pálya! lehet majd az ívelgetést gyakorolni
Hogy az a..mes írta:Nagyon szomorú leszel, ha azt mondom ma péntek van, a meccs meg szombaton ?![]()