Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Az, totál feltűnő, viszont innentől kezdve fel fognak készülni belőle az ellenfelek. Két gólt legalább sikerült szerezni belőle.Normandia írta:Ha megnézitek ez egy újìtás a csapattól ez egy szögletvariáció. A magas emberkék elviszik a hátvédeket és a második hullámban érkezőkre játszák be, ami most Messi volt, a multkor meg Alba, csak az övé kapufa lett, majd Pique bevágta. Tehát nekem úgy tűnik, hogy ez egy új elem.zsoltfree írta:Azt hiszem én előbb vártam Messitől aranylabdát és bármilyen más rekordot, mint hogy gólt fejeljen szögletből:) Ő már tényleg mindent megcsinált, már "csak" a vb-cím hiányzik (a következő vébén nagyon drukkolok neki ezért).
Nem tegnap óta nézek Barca meccseket. Az utóbbi évek meccseinél már berendezkedtem, hogy ha szögletet rúgunk, akkor az sima kirúgás:) Erre a bolhánk fejel egyet szögletből. Őrület:)
Ha megnézitek ez egy újìtás a csapattól ez egy szögletvariáció. A magas emberkék elviszik a hátvédeket és a második hullámban érkezőkre játszák be, ami most Messi volt, a multkor meg Alba, csak az övé kapufa lett, majd Pique bevágta. Tehát nekem úgy tűnik, hogy ez egy új elem.zsoltfree írta:Azt hiszem én előbb vártam Messitől aranylabdát és bármilyen más rekordot, mint hogy gólt fejeljen szögletből:) Ő már tényleg mindent megcsinált, már "csak" a vb-cím hiányzik (a következő vébén nagyon drukkolok neki ezért).
Nem tegnap óta nézek Barca meccseket. Az utóbbi évek meccseinél már berendezkedtem, hogy ha szögletet rúgunk, akkor az sima kirúgás:) Erre a bolhánk fejel egyet szögletből. Őrület:)
Plusz a Granada ellen is fejelt,nem is akármilyen gól voltNormandia írta:Szögletből az első, de nem an block a bajnokságban. A Depor ellen is fejelt Rakitic beíveléséből.Barcafan9 írta:Messi's second goal at Eibar was his first scored by header on a corner kick.messideco írta:Ha igaz a forrás, akkor a bajnokságban ez volt az első fejesgólja.Well done, Enrique.
Szögletből az első, de nem an block a bajnokságban. A Depor ellen is fejelt Rakitic beíveléséből.Barcafan9 írta:Messi's second goal at Eibar was his first scored by header on a corner kick.messideco írta:Ha igaz a forrás, akkor a bajnokságban ez volt az első fejesgólja.Well done, Enrique.
Blattermes írta:Pár évvel ezelőtt az volt a sláger, hogy van egy Ini, Xavi páros, ők rugatják a gólokat Messivel. Xavi már nincs, Iniesta 0 golpassz eddig. Most ki miatt jó Messi? Douglas?Roberto?
Dettó. Nem láttam, ki érkezett pontosan, kérdeztem is magamba, hogy ki volt ez, aki ilyen gyönyörűen elfejelte a hosszúba? Piqué? Vagy Bartra? Aztán nézem, hogy Messit ölelgetik a társak, ő szerezte a gólt... Szenzációs fejes volt.P.U.Y.O.L. írta: Messi's second goal at Eibar was his first scored by header on a corner kick.
Én eléggé meg is lepődtem. Először nem is láttam, hogy ki fejelt.![]()
Én eléggé meg is lepődtem. Először nem is láttam, hogy ki fejelt.Barcafan9 írta:Messi's second goal at Eibar was his first scored by header on a corner kick.messideco írta:Ha igaz a forrás, akkor a bajnokságban ez volt az első fejesgólja.Well done, Enrique.
Messi's second goal at Eibar was his first scored by header on a corner kick.messideco írta:Ha igaz a forrás, akkor a bajnokságban ez volt az első fejesgólja.Well done, Enrique.

Így van. Én megmondom őszintén, a tavalyi tavasz, és az idei ősz után, főleg, mikor jöttek a hírek, hogy összeveszett LE-vel, és a távozásáról kezdtek pletykálni, nem gondoltam volna, hogy valaha még ilyen formában lesz.csababarca írta:Most tényleg aranylabdás formát tol
Nem csak az 5. aranylabda lesz meg!...lui1698 írta:Mondjuk, hogy adott egy kis előnyt Cé-nek.roby122 írta:Azért az Istenes teljesítmény. 20-7 ről felhozta 30-32 re a gólokat. Világ legjobbja!! Remélem megnyerjük a bajnokságot , akár a Bl-t , érni fog az az 5. Laszti !
Mondjuk, hogy adott egy kis előnyt Cé-nek.roby122 írta:Azért az Istenes teljesítmény. 20-7 ről felhozta 30-32 re a gólokat. Világ legjobbja!! Remélem megnyerjük a bajnokságot , akár a Bl-t , érni fog az az 5. Laszti !

Nem igaz, már fejelt gólt.messideco írta:Ha igaz a forrás, akkor a bajnokságban ez volt az első fejesgólja.Well done, Enrique.