Kash írta:Egyáltalán nem, csak érdekességképpen osztottam meg veletek...Mostanában sokat olvasgatok tőlük, és nekem az jött le, hogy talán nincs tőlük elvakultabb, irreálisabb szurkoló tábor a világon.

Bár lehet, hogy csak a Magyarok ilyenek.
MessiNeymarSuarez:
Felesleges bármilyen ehhez hasonló statisztikát belinkelned, Messi akkor lesz a világ legjobbja, ha VB-t nyer.

Na és itt mi megy a 11-esekkel meg CR-rel? Ehhez képest hogy lövi Messi? És akkor újrarúgatják vele, az meg berúgja. SZÉGYEN! Annyi lett volna bennem, hogy legurítom a kapusnak, főleg egy ilyen büfé meccsen. Áhhh. Hogy lőtte el elsőre? Para, nagyon para.
Barca, Real, egy kutya. Barcás, madridista egykutya. Azt mondja a másikon egy "szegény", hogy mindegy neki, hogy Messi hány gólt rúg, neki CR a legnagyobb focista és sportember. Itt meg Messire ugyanez. Hát, hogy a legjobb, az szubjektív, mindenkinek szíve joga. De ezeknél számtalan különb sportembert hordott a hátán a Föld, mind Madridban, mind Barcelonában, de még száz másik csapatban is.
Amúgy meg ezek a statisztikák meg a legvége. Baromi nagy cucc, hogy Cé meg Messi egymásnak adják a mesterhármas rekordot, hogy az alájuk halmozott milliókból összerakott csapat segíteni tud egy a két "nagy" költségvetésének töredékéből gazdálkodó klub ellen berakni 3 gólt. Nem mondom, zseniálisak a srácok, de szerintem egy Marquez, Henry, Yaya, Juninho stb. fénykorában ugyanakkora király volt a posztján, mint ezek ketten.