Rivaldo11 írta:Aki nem fogja fel, nem érzékeli, hogy Messivel valami különleges, egyszeri és megismételhetetlent lát, azt tényleg csak sajnálni tudom. A legőszintébben.
Nem volt még ekkora játékosa ennek a sportágnak, bárkit hozzámérni, hasonlítani teljesen felesleges.
Természetesen neki is voltak, és lesznek is még gyenge meccsei, de amit lerakott az asztalra már eddig is, az valami csoda. És nem megyek most bele abba, hogy micsoda képességei vannak-felesleges is lenne, még egyszer csak annyit, hogy nem lehet hozzámérni senkit.
Veled azért ebben a témában is egyetértek
Tényleg rendkívüli, ezért értetlenkedtem sokakon,amikor becsúszott egy rosszabb széria, vagy akár egy szezon (persze az ő szintjéhez képest rosszabb, de pl azok a számok CR-n kívül mindenkinek majd,h nem elérhetetlenek amiket egy rosszabb szezonjában produkált), hogy már esetleg adták is volna el.
Értem én,h amióta van fifamanager azóta divat lett itt játszani a sportigazgatót, de egy játék sem tud egy nagyon fontos tényezőt: az emberi értéket (és nem €-ban értve), azt,h Messi mit jelent a Barcelonának, és Barcelona mit jelent Messinek. Nem vita tárgya,h LEGENDA,de már 3 éve is az volt, ilyen játékost ne próbáljunk meg sportgazdaságilag a többihez mérni, meg, hogy 200millióból felépítjük majd a jövő barcáját, stb...
Ez nem így működik,és áldom az eget,hogy Barcelonában ezzel tisztában vannak. Neki az igazi pályafutását itt kell befejezze (azt,h levezet majd a nevelőegyüttesében nem nevezném már valós pályafutásnak), és erre szerencsére minden esély meg is van. Főleg,hogy nem csak 1 dologhoz ért a pályán, amivel elérhető,h akár 34-35 éves koráig is hasznára legyen a csapatnak.