Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szögletből az első, de nem an block a bajnokságban. A Depor ellen is fejelt Rakitic beíveléséből.Barcafan9 írta:Messi's second goal at Eibar was his first scored by header on a corner kick.messideco írta:Ha igaz a forrás, akkor a bajnokságban ez volt az első fejesgólja.Well done, Enrique.
Blattermes írta:Pár évvel ezelőtt az volt a sláger, hogy van egy Ini, Xavi páros, ők rugatják a gólokat Messivel. Xavi már nincs, Iniesta 0 golpassz eddig. Most ki miatt jó Messi? Douglas?Roberto?
Dettó. Nem láttam, ki érkezett pontosan, kérdeztem is magamba, hogy ki volt ez, aki ilyen gyönyörűen elfejelte a hosszúba? Piqué? Vagy Bartra? Aztán nézem, hogy Messit ölelgetik a társak, ő szerezte a gólt... Szenzációs fejes volt.P.U.Y.O.L. írta: Messi's second goal at Eibar was his first scored by header on a corner kick.
Én eléggé meg is lepődtem. Először nem is láttam, hogy ki fejelt.![]()
Én eléggé meg is lepődtem. Először nem is láttam, hogy ki fejelt.Barcafan9 írta:Messi's second goal at Eibar was his first scored by header on a corner kick.messideco írta:Ha igaz a forrás, akkor a bajnokságban ez volt az első fejesgólja.Well done, Enrique.
Messi's second goal at Eibar was his first scored by header on a corner kick.messideco írta:Ha igaz a forrás, akkor a bajnokságban ez volt az első fejesgólja.Well done, Enrique.
Így van. Én megmondom őszintén, a tavalyi tavasz, és az idei ősz után, főleg, mikor jöttek a hírek, hogy összeveszett LE-vel, és a távozásáról kezdtek pletykálni, nem gondoltam volna, hogy valaha még ilyen formában lesz.csababarca írta:Most tényleg aranylabdás formát tol
Nem csak az 5. aranylabda lesz meg!...lui1698 írta:Mondjuk, hogy adott egy kis előnyt Cé-nek.roby122 írta:Azért az Istenes teljesítmény. 20-7 ről felhozta 30-32 re a gólokat. Világ legjobbja!! Remélem megnyerjük a bajnokságot , akár a Bl-t , érni fog az az 5. Laszti !
Mondjuk, hogy adott egy kis előnyt Cé-nek.roby122 írta:Azért az Istenes teljesítmény. 20-7 ről felhozta 30-32 re a gólokat. Világ legjobbja!! Remélem megnyerjük a bajnokságot , akár a Bl-t , érni fog az az 5. Laszti !
Nem igaz, már fejelt gólt.messideco írta:Ha igaz a forrás, akkor a bajnokságban ez volt az első fejesgólja.Well done, Enrique.
Veled azért ebben a témában is egyetértekRivaldo11 írta:Aki nem fogja fel, nem érzékeli, hogy Messivel valami különleges, egyszeri és megismételhetetlent lát, azt tényleg csak sajnálni tudom. A legőszintébben.
Nem volt még ekkora játékosa ennek a sportágnak, bárkit hozzámérni, hasonlítani teljesen felesleges.
Természetesen neki is voltak, és lesznek is még gyenge meccsei, de amit lerakott az asztalra már eddig is, az valami csoda. És nem megyek most bele abba, hogy micsoda képességei vannak-felesleges is lenne, még egyszer csak annyit, hogy nem lehet hozzámérni senkit.
Köszönöm! Már korábban én is megpróbáltam ezt megfogalmazni, de biztosan nem sikerült ennyire pontosan. Én kifejezetten szerencsésnek érzem magam, hogy "kortársa" lehetek és "élőben" láthatom hetente, sőt, számolom a napokat a legközelebbi alkalomig. Miért is? A páratlan alázatáért csapata iránt, azért a misztikus viszonyért amely a labda és közte fennáll, a minden pillanatban bekövetkezhető meglepő megoldásaiért, a villám reakcióiért, a "szeme van a labdának" / vagy inkább: esze?/ passzaiért, és nem utolsó sorban erős pozitív emberi kisugárzásáért.Rivaldo11 írta:Aki nem fogja fel, nem érzékeli, hogy Messivel valami különleges, egyszeri és megismételhetetlent lát, azt tényleg csak sajnálni tudom. A legőszintébben.
Nem volt még ekkora játékosa ennek a sportágnak, bárkit hozzámérni, hasonlítani teljesen felesleges.
Természetesen neki is voltak, és lesznek is még gyenge meccsei, de amit lerakott az asztalra már eddig is, az valami csoda. És nem megyek most bele abba, hogy micsoda képességei vannak-felesleges is lenne, még egyszer csak annyit, hogy nem lehet hozzámérni senkit.