Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen. azt túlzásnak érzem h az érte kapott pénzből megtudnánk újítani a csapatot. abból a 2 milliobol max egy 3. számú kapus jönne ki.kristop írta:kihagytam valamit?
a kilincsig se érne fel, ha nem kapta volna a drogokat, nem véletlen lett ilyen gyors és masszív.MQuCsabi írta:Aljas kis koxos... Persze, hogy nem, mert tele van tömve minden gyorsítóval.
Irónia nehogy komolyan vedd.visca el barca írta:mit vagyis?kanty írta:Vagyis?emegmondták h majdnem egy tucat játékos, semmi különös, sok ilyen volt már
mit vagyis?kanty írta:Vagyis?
Vagyis?visca el barca írta:nincs igazad, továbbra is tartom, hogy messi féléből volt már egy pár a világon.kanty írta:Nem igazán vannak szavak arra, ahogy a tegnap játszott. Annyival a világ előtt jár, hogy az elképesztő. Csak gyönyörködjünk a játékában, és örüljünk, hogy nálunk tolja.
nincs igazad, továbbra is tartom, hogy messi féléből volt már egy pár a világon.kanty írta:Nem igazán vannak szavak arra, ahogy a tegnap játszott. Annyival a világ előtt jár, hogy az elképesztő. Csak gyönyörködjünk a játékában, és örüljünk, hogy nálunk tolja.
Az, totál feltűnő, viszont innentől kezdve fel fognak készülni belőle az ellenfelek. Két gólt legalább sikerült szerezni belőle.Normandia írta:Ha megnézitek ez egy újìtás a csapattól ez egy szögletvariáció. A magas emberkék elviszik a hátvédeket és a második hullámban érkezőkre játszák be, ami most Messi volt, a multkor meg Alba, csak az övé kapufa lett, majd Pique bevágta. Tehát nekem úgy tűnik, hogy ez egy új elem.zsoltfree írta:Azt hiszem én előbb vártam Messitől aranylabdát és bármilyen más rekordot, mint hogy gólt fejeljen szögletből:) Ő már tényleg mindent megcsinált, már "csak" a vb-cím hiányzik (a következő vébén nagyon drukkolok neki ezért).
Nem tegnap óta nézek Barca meccseket. Az utóbbi évek meccseinél már berendezkedtem, hogy ha szögletet rúgunk, akkor az sima kirúgás:) Erre a bolhánk fejel egyet szögletből. Őrület:)
Ha megnézitek ez egy újìtás a csapattól ez egy szögletvariáció. A magas emberkék elviszik a hátvédeket és a második hullámban érkezőkre játszák be, ami most Messi volt, a multkor meg Alba, csak az övé kapufa lett, majd Pique bevágta. Tehát nekem úgy tűnik, hogy ez egy új elem.zsoltfree írta:Azt hiszem én előbb vártam Messitől aranylabdát és bármilyen más rekordot, mint hogy gólt fejeljen szögletből:) Ő már tényleg mindent megcsinált, már "csak" a vb-cím hiányzik (a következő vébén nagyon drukkolok neki ezért).
Nem tegnap óta nézek Barca meccseket. Az utóbbi évek meccseinél már berendezkedtem, hogy ha szögletet rúgunk, akkor az sima kirúgás:) Erre a bolhánk fejel egyet szögletből. Őrület:)
Plusz a Granada ellen is fejelt,nem is akármilyen gól voltNormandia írta:Szögletből az első, de nem an block a bajnokságban. A Depor ellen is fejelt Rakitic beíveléséből.Barcafan9 írta:Messi's second goal at Eibar was his first scored by header on a corner kick.messideco írta:Ha igaz a forrás, akkor a bajnokságban ez volt az első fejesgólja.Well done, Enrique.