Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az lehet,hogy a mostani a legjobb formája,de nem helyzetkihasználás terén.Lyonel írta:Van Bommelnek a mostani a legjobb formája, ettől jobb nincs, elég jó középpályásnak tartom, nem kell eladni a Bayernnek.
Szerintem a Benfica ellen az őszi formáját mutatta,ha kicsit jobban figyel a helyzeteinél,akkor most úgy beszélnénk róla,mint egy istenről!Barcafan92 írta:Van Bommel jó! Ha több lehetőséget kapna akkor jó teljesítményre lenne képes! a sérülése elött nagyon ment neki de utána...!most kez formába jönni!Visca el Barca!!!!!
De, csak azt mondom h Iniestát ennél tobbre tartom, Xavit meg Decot meg aztán télleg.Barcafan92 írta:Mi kéne h legyen még???nem elég ez?LG írta: Bommel ez nem igaz, nagyon jo és technikás játékos, de nem tobb.
Sztem meg volt már a mezony legjobbja is, csak mostanában mindig kisebb-nagyobb sérulései vannnak, ez láxik is rajta.Vito írta:őszintén én még nem láttam igazán jól játszani a Barcában.
az egyik meccsen lőtt gólt és volt több jó lövése, de ennyi.
egy középpályásnak az a feladata, hogy mozgassa a csapatot. ezt tőle még nem igazán láttam.
Iniesta beállásával viszont már sokkal inkább.
Bommel tegnap télleg kritikán aluli, alibi focit mutatott.