Amúgy nem értem, hogy miért fogadkoznak itt egyes madridisták, meg a játékosaik... Ugyanaz lesz mint a Bernabeuban. Amíg meg nem rúgjuk az első 3 gólunkat ADDIG CSAK ELVÉTVE FOGNAK LABDÁBA érni!!! Nem is értem, ezek nem látták a decemberi meccset???

nem kapunk ki, és remélem meglesz a 400. gólPedro írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... gatja.html
Jó ez a cikk, de Deco mondata nagyon nem tetszik benne... azé' ne kapjunk már ki, a rohadt életbe! Fel kell pörögni, skacok! Ez olyan önbizalmat adna a csapatnak (jó, már van neki), hogy a Benficát is simán bezúzbánk!
semmi seemmmi énis sokmindent remélekZidane90 írta:Azt írtam, hogy remélem. Nem tudom ezen mi elvetni való van.
Ha Henry marad,akkor ő is maradni fog.Cooltiszo írta:Sztem meg ha csak úgy akadályozhatjuk meg azt hogy ne a Realba menjen, hogy megvesszük, akkor vegyük, és adjuk kölcsön az Arsenalnak még 2 évet.
Á nem, a mai Madridra nem jellemző, hogy rugdalózna. Rossz passzban vannak, de azért fair játékosok alkotják szerintem (egy-két kivétel van, de olyan minden csapatban van)raven írta:Nagyon remélem, hogy a Madrid nem fog vagdalkozni, mert az nagyon veszélyes lenne.