Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért azt ne feledd, hogy az eredmények is bizonyítják, hogy tipikus olyan csoport, hogy bárki elkaphat bárkit. Itt bizony egy pontnak is örülni kell, mert semmivel nem vagyunk esélyesebbek itthon vagy idegenben mint bárki más. Így meg azért továbbra is megvan a harmadik hely. És az Észak-Írek nem egy befoghatatlan gárda.csababarca írta:Nem értek hozzá,de ez most egy jó eredmény? Gundi egész végig magyarázta,hogy ez az iksz jó, de mire? Az X az a fociban,3 pontos rendszerben konkrétan semmit nem ér. Kit akarunk megverni, majd az Észak-Íreket idegenben, vagy ezeket idegenben, Finneket?
Hát ennél szinte csak nehezebb meccseink lesznek, erre örülünk egy Xnek itthon.
Halkan jegyzem meg, Gundi végig arról beszélt,hogy a görögök így mennyi pontra maradnak tőlünk...de ez kit érdekel? Ha nyerünk,akkor nem kéne a továbbiakban hátrafelé tekintenünk, védtük ma is a semmit. Nem is értem.
De majd eladják a trollfocis idióták,hogy ez mekkora jó eredmény, meg Dárdaiazisten. persze.
Fő a pozitivitás igaz?S.Agüero írta:Nem akarom elkiabálni, de ha ma nem kapunk ki, elég jó esélyünk van, hogy legalább a 3. hely meglegyen...
Ilyenkor jön egy 0-3...
Rosszabbra számítottam, ez a csapat még egész tűrhető. Szerencsére a kopasz kimaradt, remélem nem a mai lesz az egyetlen eset.messideco írta:Kezdő:
Király – Fiola, Juhász, Kádár, Leandro – Elek, Tőzsér – Stieber, Gera, Dzsudzsák – Szalai
Ismét csak a VÉDELEM...
Hajrá magyarok!
De.Sanama írta: Lovrencsics amúgy szintén sérült, nem?
Nem az emberi oldala miatt. Én szerintem a válogatottban elég gyakran gyengén játszik.messideco írta:Kár lenneAhogy Dárdai is mondta, mindig benne van a gól vagy a gólpassz, az más dolog, hogy emberileg én sem tartom nagyra, de a tudását elismerem. Így viszont Stieberre és Lovrencsicsre nagy szerep hárul, ha kezdők lesznek. Csak ne a Hajnal - Gera páros kelljen felvegye a fizikai harcot a görögökkel...