Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.05.24. 17:01:17

Elég szomorú, hogy bő 70 kört kellett várni, aludni, mire megérkezett a versenyzés. :D Verstappen piszok jó egy pilóta lesz, bár ebben a maiban félig meddig benne volt, de ilyen fiatalon elképesztő dolgokra képes már most. Ricciardo meg hogy nem kapott büntetést, az elég meredek, szépen odébb billentette Kimit. Merci pedig a saját világbajnokságát teszi izgalmassá. :D Valahogy néha az az érzésem, hogy próbálnak Rosbergből pilótát csinálni, valahogy a marketing értékét spékelni, de Hamilton ugyis agyba főbe veri majd, de ezt ma szépen benézték. Bőség zavara mikre képes. Vettel pedig mindig ott van, le a kalappal, kár hogy hiányzik az a kicsi a két mercihez, nagyon jó harc lehetne ebből, így csak a hibákból vagy adódó körülményekből tudunk élni. Forza Ferrari!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Castiel
Capitá del Barça

2015.05.24. 16:42:17

Hát... mit mondhatni? Ebbe csúnyán belenyúltak, manipuláltak. Mondhat akárki akármit, semmi nem indokolta hogy kihívják az angolt erre az ominózus kerékcserére. Ennyire nem lehet benézni ilyen szinten, ilyen szituban egy ilyen döntést. Német pilótának ad egy győzelmet a német csapat! Ráadásul az egyik fő támogató is német (Allianz), ami nem mellesleg a világ egyik, ha nem a legnagyobb biztosítócége.

Azért a Ricciardo billentést szankcionálhatták volna. járt volna min. az utólagos 5 mp.
Vettel meg megint kihozta azt amit kell. Ennél többet nem nagyon lehetett volna. Várjuk Kanadát, ott lehet keresnivalója a Ferrarinak(elsősorban).
Alot sajnálom. megint ugyanaz mint tegnap, és pont ugyanott! Maldonado detto!
Grojean meg Verstappen adták ma a "cirkuszt" iszonyatosan jól vezetett a holland tini, amit csinált az tényleg fantasztikus volt. Na meg ahogy a Francia lekapcsolta Vettelről, az is valami szezánciós volt! (hozzáteszem inkább Romain volt a hunyó a kettejük ütközésekor!) Nem nagyon szeretem Monacot, de most volt is valami a futamon, főleg a 2. felében.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.24. 15:59:21

Klasszik Monaco futam volt, Lewis végig nagyon magabiztosan kormányzott elől 10 mp előnnyel, majd egy safety car, egy felesleges kerékcsere és "csak" harmadik hely. Nagyon bosszantó ez, főleg hogy semmi jel nem utalt arra, hogy ma nem Lewis nyer, de hát ilyen az autósport és ezért beszélünk en bloc csomagról és nem csak 1-1 versenyzőről. Ebben a Mercedes, a körülmények, Lewis együtt benne volt. ÁÁÁÁ, nagyon bosszantó. Főleg hogy így 10 pontra csökkent az előny.

Öröm az ürömben, hogy a McLaren végre pontot szerzett.

szerk: Ebből is látszik, hogy Lewis rengeteget fejlődött mentálisan, 5-6 évvel ezelőtti Hamilton szétverte volna a kocsit, a pódiumot, mindenkit. :D Most pedig akármennyire is "provokálták" az interjú alatt, ő higgadtan profi módon nyilatkozott.
Kép
Kép
Kép
MatsMessi
Jugador d'estrella

2015.05.24. 15:50:32

Hamilton csúnyán elvesztette a félig megnyert versenyét
MatyiG
Adminisztrátor

2015.05.15. 17:12:27

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.05.15. 15:59:10

Ideje volt már valamit "bejelenteni". Azért a 2000-es évekhez képest komoly hová lett manapság ez a kategória. Én örülök a tankolásnak, izgalmasabbá teheti a versenyeket. Az 5-6 másodperces gyorsulás pedig így nézőpont kérdése..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MatyiG
Adminisztrátor

2015.05.15. 14:53:49

http://gp-live.hu/f1-hirek/breking-2017 ... rma-1-ben/" target="_blank

Végre valami jó hír is... :roll:
MR. TROMORT777

2015.04.19. 19:43:35

Fúú de örülök Kiminek, nagyon megérdemelte. Jó volt a taktika és remek volt a kivitelezés is. Sosem gondoltam volna, hogy egy napon azzal a tulajdonságával fog kiemelkedni, hogy mennyire jól óvja az autót és a gumikat. :mrgreen: Azok a boldog szép napok a Mclarennél... :mrgreen:
Ami meglepő volt, hogy Vettel egész futamon csak kereste magát. Meglepően sokat hibázott.
Rosberg pedig végre agresszívan kezdett, de emellett megint nem volt semmi terve, hogy foghatná meg Hamilton-t. Nem is próbálkozott ismét semmivel. Lassan rájöhetne, hogy azonos taktikán nem tudja elkapni Hamiltont. Hamilton meg kérdés nélkül versenyzik. Teljesít mindent higgadtan, nagyon összeszedett. Nem látom a vetélytársakban, hogy ki tudnák billenteni.
Komolyan sajnálom, hogy az időmérőkön is ennyire jó Hamilton. Mert az Ő versenyzésében mindig van látni való. Így viszont egy futam alatt kétszer ha mutatja a kamera. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.19. 18:44:24

Lewis ma is fantasztikus volt, hiba nélkül. Nagyon egyben van, s nagy öröm ezt látni. Rosberg ma nagyon tolta neki, peche volt az autóval, meg nyilván a finn mögötte jó taktikával, jól versenyzett. Lewist szerencsére már nem érte utol, ha előbb jön a fékprobléma Hamiltonnál, akkor baj is lehetett volna, de csak volna. :D Remek futam, nagy taktikázás, sok előzés, Maldonado akciója a boxban csodálatos volt, s a végén nyert Lewis, kell ennél több? :D És külön örülök, hogy a McLaren is éledezik, messze vannak még a közepétől is, de már legalább látják őket.
Go Lewis
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.04.18. 18:59:24

Hamilton szárnyal. Rosberg összesett mint a kéthetes lepény. Örülök, hogy holnap lesz egy kis versenyzés. Semmi bajom, amikor csapattársak ölik egymást, számomra nem ettől lett kevésbé érdekes a forma-1. De jó lesz végre egy erős 4est ott látni. Ha a pályán talán kevésbé is lesz akkora csata, azért taktikázásban erős lehet. Itt az ideje amit Wéber már 3 hete mondogat. Szét kell választani a két Mercedeseket taktikázásban. Rosbergnek nincs más esélye, azonos taktikával nem ér semmit, ha nyílvánvalóan az elsőé az elsőbbség. (Hülye mondtad, de értitek :mrgreen: )
A rajtnál sok minden eldőlhet. Főleg, hogy a két Ferrari a poros ívről rajtol. De azért bízom a meglepetésben.
Remélem Raikkönennek végre lesz egy kis szerencséje és kiharcol egy dobogót. Megérdemelné és nagy lökést adhatna. Úgyhogy Go Iceman Go :!: (Bár msotanában csak azzal van tele a sajtó, hogy mennyire nem is Iceman... bár ezt mindig is tudtuk :mrgreen: )
Továbbá remélem Ricciardo felér a williamsekre, ott is jó csaták lehetnek még. Meg eleve, Bottas és Massa sem fogja kímélni egymást remélhetőleg.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.18. 18:38:02

Azért koránt sincs ez lefutva meg nincs akkora különbség mint azt sokan elsőre gondolták. Hamilton megint behúzta, de Vettel felfért az első sorba. Rosberg meg lehet gödörben van, előző kifakadása is arra enged következtetni, hogy mentálisan nincs minden rendben, ezt maximálisan ki kell használni és holnap be kell rántani a futamot. Go LEWIS
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.13. 06:23:40

Érdekes, hogy senki nem foglalkozott a hétvégi futammal. :D Lewis ismét behúzta, Rosberg meg ismét duzzoghat. Amit művel a saját csapatával és csapattársával szemben hihetetlen.
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.04.10. 16:38:55

Jó öreg Palik féle kommentárt elviselne ez az átfutás. :D "nem lesz többet kínai nagydíj" :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.10. 13:53:26

MQuCsabi írta:http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-kinai- ... es-2406333

HAmilton úgy vonul a képen, mintha Drake vagy Kanye West lenne :mrgreen: 8)
Mióta nincs Nicole (tudja valaki számolni hányszor szakítottak? )azóta nem kell senkinek megfelelni. :D

https://uk.eurosport.yahoo.com/news/for ... 3--f1.html
Kép
Kép
Kép
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.10. 08:00:07

http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-kinai- ... es-2406333" target="_blank

HAmilton úgy vonul a képen, mintha Drake vagy Kanye West lenne :mrgreen: 8)
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.03.29. 21:06:50

S.Agüero írta:YES!
22 hónap után újra!

Remélem, még sikerül 1-2x megverni a Mekiket! 8)

A Mekik szerintem minden futamon meg lesznek verve. :mrgreen:
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.29. 20:13:02

YES!
22 hónap után újra!

Remélem, még sikerül 1-2x megverni a Merciket! 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2015.03.29. 21:42:40-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.29. 19:09:29

A múlt sok mindent megszépít, s biztos vagyok benne, hogy nem töltené el hú de melegséggel a szívemet a múlt, mert mind a Ferrarit mind Schumachert nem szerettem. Ha előtte levő időkre és Sennáról van szó, akkor rendben van. :D

Az hogy mi unalmas meg mi nem az szubjektív. Én nagyon szeretem ha a mezőnyben megy a csata, s a "kisebb" csapatok öldökölnek akár a 6-7-8 helyek egyéért. Sőt a legjobb számomra az ha Hamilton első és nem is mutatják egy másodpercig sem, mert akkor tudom, hogy hibátlanul vezet és csak a közepét látom. Olyan hú de nagy csata most sem volt az első helyeken egyébként. Nem értek azzal egyet, hogy olyan rossz lett volna az ausztrál futam. Soha nem tudjuk meg, de ha ma is jön a "kötelező", akkor megint ugyanaz lenne a fáma, hogy unalmas miközben ezt is írtam már nem egyszer, hogy általában bizony így van, hogy van egy kiemelkedő csapat és mellé társul egy minimum fél másodperccel lemaradó rivális. Idén sincs ez másképp, s semmivel sem rosszabb ez a szezon eddig mint az előző. Sőt ha azt veszem tudásra javult bőven a mezőny, mert nagy tehetségek érkeztek. És pl Lewis meg baromira higgadtan kormányoz, s öröm nézni. és ezzel emeli a színvonalat is, hogy ilyen hidegvérű már-már tökéleteset autózik.
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.03.29. 18:49:51

Bob_Marley írta:Nem volt sokkal több előzés mint az előző futamon. Legutoljára is bőven voltak izgalmak, ezt legutóbb is írtam, hogy pl az újoncok mit tettek le az asztalra. Persze most volt SC, büntetés, ütközés, de attól még ha a Merci ad 1 kört a harmadiknak nem unalmas maga a verseny. És legyen mindig így. :D

Plusz most nem volt gond a taktikával? Meg hogy van gumikopás meg benzinmérés stb. Pont az ilyen adta lehetőségek is segítették Vettelt, s ezeket írtam előző héten is, hogy a szabályokkal nincsen gond, mert komplex versenyt kell futni, ahol sokat számít a vas és a pilóta is, plusz taktika.
Elbeszélünk egymás mellett. Szerintem ez a mai jobb volt mint a szezon nyitó, és nem azért mert Vettel nyert. Volt izgalom. Ahogy írtam inkább a taktikán múlott ma, de azért volt számolgatás az első 3-ban. Az hogy Ausztráliában a 6-7-8. helyen meccs a vérre menő küzdelem, hát én jobban örülök ha az élen van, legyen az Hamilton-Rosberg, vagy Vettel csata. Ja Rosberg csata.. leírva is nevetséges. Persze hogy nincs gond a szabályokkal, minden jó ahogy van. Ezért van telt ház minden verseny hétvégén és több millió néző a tv előtt. Érezd az iróniát. :) Pl. az a két büntetés amit futam közben kiosztottak, nevetséges. Múlt héten leginkább arra próbáltam célozni, hogy régebben sokkal eredetibb volt ez a kategória, nem volt minden túlszervezve, túlcifrázva, ilyen-olyan elektronika, meg benzin cső nyomás trükk, vicc néha miket hoznak fel. Azért ha megnézel egy 90-es vagy 2000-es évekbéli videót, szerintem neked is melegség önti el a szíved. Erre próbáltam célozni. Ma se tetszett ugyan úgy, de az a múlt, ez pedig a jelen, meg kell találni a szépet s jót és elfogadni az újításokat.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
miihii
KHAL

2015.03.29. 16:27:48

Ronaldinho&Barca írta:
Bob_Marley írta:Nyert a Ferrari, akkor már jó futam volt. :D Mondtam én hogy savanyú volt a szőlő előző héten. Grat Vettelnek, maximumot kihozta a kocsijából. Sajnos Lewisék nem bírtak a gumikkal, de a második hely is teljesen rendben van. Legyen megbízható a kocsi, ez ennek az évnek a legfőbb apropója a kevés csere lehetőség és akkor oda lehet megint kerülni a végén.

McLaren mint kedvenc csapatom meg egyszerűen kilátástalan...
Azért a múlt heti szerintem mélyen a legunalmasabb futamok egyike volt. Ma viszont Lewis és Vettel között dőlt el a győzelem, meccsben, mondhatni az utolsó kiállásig, bár a mercinek bravúr kellett volna ma. Végre volt miért izgulni, és nem azért hogy kap-e a 3. helyezett kört. :D Rosberg viszont szerintem nem több egy közepes pilótánál. Nem látok benne lehetőséget, hogy megfogja Hamiltont.
Igaza van Bobnak, tényleg annyi a differencia a futamok között, h miután most nem Merci nyert, sokkal jobbnak érzitek a futamot. Lényegében plusz izgalom csak potenciálisan volt benne több, gyakorlatilag ugyanolyan, lényegében eseménytelen (emlékezetes megmozdulás terén biztos) futamon vagyunk túl, mint múltkor.

Meccsben sem voltak egyáltalán, hiszen alig voltak egyáltalán látótávon belül egymáshoz. MAtekozni lehetett persze, h HA ez így meg HA az úgy, de ezek gyorsan hamvába haltak, így meg ment a körözgetés, amiből ezúttal Vettel jött ki jól. Izgulni maximum azért lehetett, amiért eddig is, h ne szakadjon le az ég meg ne legyen technikai gond. Ezen felül sztem sok különbség most sem volt.

Ilyen ez a popszakma :D Lesz ez még így se ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.03.29. 15:46:13

Remélem Seb még megörvendeztet párszor a német-olasz himnusz kombóval a végén 8)

Remek teljesítmény, de azért a földön maradok. idén még túl szép lenne, ha komolyan esélye lenne a VB címre, nagyon sokat fejlődött a Ferrari, Ő is egyben van,de a Mercinek van még előnye.

mindenesetre teljesen méltó arra,h Ő írjon egy újabb sikertörténetet Schumi után a Ferrarinál :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.29. 14:54:11

Nem volt sokkal több előzés mint az előző futamon. Legutoljára is bőven voltak izgalmak, ezt legutóbb is írtam, hogy pl az újoncok mit tettek le az asztalra. Persze most volt SC, büntetés, ütközés, de attól még ha a Merci ad 1 kört a harmadiknak nem unalmas maga a verseny. És legyen mindig így. :D

Plusz most nem volt gond a taktikával? Meg hogy van gumikopás meg benzinmérés stb. Pont az ilyen adta lehetőségek is segítették Vettelt, s ezeket írtam előző héten is, hogy a szabályokkal nincsen gond, mert komplex versenyt kell futni, ahol sokat számít a vas és a pilóta is, plusz taktika.
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.03.29. 14:41:17

Bob_Marley írta:Nyert a Ferrari, akkor már jó futam volt. :D Mondtam én hogy savanyú volt a szőlő előző héten. Grat Vettelnek, maximumot kihozta a kocsijából. Sajnos Lewisék nem bírtak a gumikkal, de a második hely is teljesen rendben van. Legyen megbízható a kocsi, ez ennek az évnek a legfőbb apropója a kevés csere lehetőség és akkor oda lehet megint kerülni a végén.

Azért a múlt heti szerintem mélyen a legunalmasabb futamok egyike volt. Ma viszont Lewis és Vettel között dőlt el a győzelem, meccsben, mondhatni az utolsó kiállásig, bár a mercinek bravúr kellett volna ma. Végre volt miért izgulni, és nem azért hogy kap-e a 3. helyezett kört. :D Rosberg viszont szerintem nem több egy közepes pilótánál. Nem látok benne lehetőséget, hogy megfogja Hamiltont.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.29. 14:26:46

Nyert a Ferrari, akkor már jó futam volt. :D Mondtam én hogy savanyú volt a szőlő előző héten. Grat Vettelnek, maximumot kihozta a kocsijából. Sajnos Lewisék nem bírtak a gumikkal, de a második hely is teljesen rendben van. Legyen megbízható a kocsi, ez ennek az évnek a legfőbb apropója a kevés csere lehetőség és akkor oda lehet megint kerülni a végén.

Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.03.29. 14:05:10

Ferrari drukkerként és függetlenül, már nagyon hiányzott egy ilyen jó kis ha taktikai is, de versenyzés a pályára. Végre vissza került a csapat a legfelsőbb dobogóra, elképesztő mennyit javult tavaly óra ez az egész ferrari, most mi vagyunk a legjobbak gumikopás téren, és ott az erő a kocsiban. Nem tudom mennyire volt ma benne a keze az új stratégánknak, de ezt nagyon szépen behúztuk, sose szerettem Vettelt, de nagyon szimpatikus a hozzá állása, ahogy él hal a ferrariért, rég láttam ekkora örömöt a dobogó felső fokán, szép volt. Kimi pedig tök utolsó helyről hozott egy 4. helyet, az se kutya.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése