Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Khedira egyedül is elég lenne..ferninho írta: CR, Bale, Kroos, James.
plusz Coentrao.
és Khedira, de az előny
CR, Bale, Kroos, James.MR. TROMORT777 írta:Az érdekes nekem az, hogy 100 elköltött milliók után is Cr és Bale nélkül egy Eibar "necces".ferninho írta:Az ugye meg van, hogy Bale lesérült és emiatt fellebezett mégis a Real?
Az az Isco-Silva/Illarra-Modric
Jesé-Chicharito-Benzema névsor még az Eibar ellen is necces lenne...
és csere az nuku lett volna...
De jól kiokoskodtátok, hogy CR csak kiakarja tömni az Eibart...
Az érdekes nekem az, hogy 100 elköltött milliók után is Cr és Bale nélkül egy Eibar "necces".ferninho írta:Az ugye meg van, hogy Bale lesérült és emiatt fellebezett mégis a Real?
Az az Isco-Silva/Illarra-Modric
Jesé-Chicharito-Benzema névsor még az Eibar ellen is necces lenne...
és csere az nuku lett volna...
De jól kiokoskodtátok, hogy CR csak kiakarja tömni az Eibart...
igen, ez is lehet. bár azért megnéznék egy statot, hogy az osasuna/rayo/eibar nevetséges sárgai közül hányat töröltek el az elmult 5 évben.Sanama írta:Vagy mert szimplan kapott egy nevetseges sargat, es ezt diktalja a jozan esz.
Vagy mert szimplan kapott egy nevetseges sargat, es ezt diktalja a jozan esz. De mivel CR-rol es a Realrol van szo, ez nem opcio sokaknal.visca el barca írta:csaba leírta. őt nem érdekli h egy nagyobb csapat ellen kiesik, a fő, hogy az eibarnak lőhessen megint 3-at és övé legyen a gólkirályi cím. tipikusan olyan játékos akinél az egyéni érdek mindenek felett áll. és ezt bizonyítja is majd minden meccsen. ezért is utálják annyian.MessiNeymarSuarez írta:De most mi értelme hogy eltörlik és bármikor kimaradhat tiltás miatt egy nagyobb csapat ellen...
csaba leírta. őt nem érdekli h egy nagyobb csapat ellen kiesik, a fő, hogy az eibarnak lőhessen megint 3-at és övé legyen a gólkirályi cím. tipikusan olyan játékos akinél az egyéni érdek mindenek felett áll. és ezt bizonyítja is majd minden meccsen. ezért is utálják annyian.MessiNeymarSuarez írta:De most mi értelme hogy eltörlik és bármikor kimaradhat tiltás miatt egy nagyobb csapat ellen...
Ronaldot az nem érdekli.. lényeg, hogy rúgjon pár góltcsababarca írta:Eltörölték a lapját, húú de meglepő.
Szerintem hibáztak, majd kihagy egy nehezebb meccset, és jön a picsogás megint.
Viszont egyértelmű, hogy az Eibar ellen nyomatni kell, ott van lehetősége megint 3-4 gólra, neki meg ez számít. (sajnos néhány madridistának is)
Kash írta:16 évesen már minden embernek rendben van az agyműködése, kivéve pár embert, de ők nem tehetnek róla....
....bármilyen szerződést is irattak alá velem....
De neked nem mond hasonlókat a Barca edzője.Kash írta: De, az ő hibája is.
16 évesen már minden embernek rendben van az agyműködése, kivéve pár embert, de ők nem tehetnek róla. Valószínűleg már azelőtt is nagy arca volt, hogy a real elhozta volna, és most kapott egy ilyen szerződést, hogy edzhet a nagyokkal...Oké! Eddig rendben van, én is nagyon szeretnék együtt edzeni Messivel és a többiekkel, de! Ha nekem a Barca B, vagy C edzője azt mondja, hogy sajna kénytelen vagyok a "kicsikkel" edzeni az összhang, és a többi érdekében, én nem mondom neki azt, (főleg, ha az illető egy Zidenine Zidane) hogy "dehát nekem a szerződésemben az áll, hogy edzhetek Leo Messivel!!négy!!4!!!!!!!!!!!". 16 évesen -bármilyen szerződést is irattak alá velem- alázatosnak kell lenni, ebből a gyerekből lehet, hogy nagy futbalista lesz egyszer, de mint ember, nem biztos, hogy ugyanígy lesz. Tizenhat évesen már nem kisgyerek, ha nem fogja fel, és nem fogadja el azt, amit mondanak neki, akkor itt később nagy gondok is lehetnek.
De, az ő hibája is.MessiNeymarSuarez írta:Ez az Odegaard ügy elég durva.
Nagyon ellenszenvesen viselkedik, de azért valljuk be, ez nem a gyerek hibája.
Ember legyen a talpán akit 16 évesen így körbeudvarol a Real és még több topcsapat és nem száll el a feje magától. Azért ha valaki 16 évesen olyan " kisemberekkel" edzhet mint Ronaldoék akkor valószinű eszébe jut hogy "azért csak tudhatok én valamit ha itt vagyok ennyi idősen".
Erről a sajtó is tehet, meg a szülei, akik természetesen a leginkább fel lesznek háborodva ha a kicsi fiúcskájuk esetleg lezüllik, és csak egy kiscsapat padosa lesz.![]()
Én a helyükbe elküldtem volna az Ajax-Arsenalba még 1-2 évre, és ha tényleg jól teljesít akkor utána úgyis érdeelni fogja szintén a Realt és a többi nagy klubot.
Ronaldo elleni itélet kicsit gáz, de ez tipikus "farkas " eset.
Ha fellebbezni akar a Real, akkor azt jóeséllyel azért hogy az Eibar ellen lőhessen még pár gólt nehogy beérje Messi, mert azért kevesebb eséllyel fog betalálni a Valencia ellen 2-3-szor.
Balinho írta:shutterisland írta:Ronaldo esetére meg annyit, hogy ha van esze a klubnak nem fog fellebbezni, az Eibar elleni hazai meccsnél kevés kellemesebb meccse lesz a Madridnak, ha most eltörlik a sárgáját (hozzáteszem tök jogosan), akkor kisárgázódhat akár a Malaga-Sevilla-Valencia elleni meccsekre, vagy a Vigo/Espanyol elleni idegenbeli meccsre is. Úgyhogy én a Real helyébe még örülnék is neki (ettől még persze [auto_cenzúra] egy ítélet vót...)
Figyu, ezt most nem ellenszenvből írom, de ezt CR magának is bőven köszönheti, nem hiszem, hogy a bíró direkt kipécézte a Realt. Annyit fetrengett már műeséstől, hogy a játékvezetők bizonytalan esetben nem mindig fújják be, a partjelző se segített neki. Főleg, ha egy ilyen gyenge csapat ellen játszanak, amiről úgyis tudják, hogy nem lesz döntő tényező. Neymar ellen is sok indokolt szabálytalanságot nem fújnak be. Nemrég Suarezt kaszálták így el utolsó emberként, mégis ő kapott műesésért lapot. Nem védeni akarom a bírót,de vannak ilyen helyzetek amikor nem tudom teljesen elítélni, ez a direkt szívatta telibe a Realt, pedig szánalmas szöveg, már ne is haragudj.ferninho írta:1 pillanat alatt eltoszta a jövő meg a mostani meccset is ez a gyökér hozzá nem értő barom, ez igen....
11es helyett CR, Kroos és Bale sárga bazzeg, akikből az előbbi 2 kihagyja a kövi meccset... és James se lesz...
de ezt ezt a szitut elnézni nem lehetett, direkt szivatta telibe a Realt, mert ennyire vak senki nem lehet.