Élő közvetítések
A második félidőben egyáltalán nem is törünk a kapu irányába. Minden ígéretes helyzetünknél kb visszavesszük
-
- Jugador d'estrella
ezt miért kell? A harmatgyenge Iniestat fennhagyja és lehozza a legjobbunkat, Neymart.....
Bob_Marley írta:Középpályán érik egy csere, s ahogy látom jön is majd. Kicsit fáradunk ott. Még 20 percet kell kibírni.
Behozta Xavit, Lassan szerintem jön Masch is.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Középpályán érik egy csere, s ahogy látom jön is majd. Kicsit fáradunk ott. Még 20 percet kell kibírni.

Hogy nem akar beakadni...

Ez a lajos
A csávó egy szörny!zola8787 írta:Mátyiő egy állat, még, hogy nem érte meg azt a 20 misit, ne vicceljünk márSzerintem jobb, mint annó volt 20 milláért Csiga
:D

Viszont össze kéne magunkat kapni...

Mátyiő egy állat, még, hogy nem érte meg azt a 20 misit, ne vicceljünk már
Szerintem jobb, mint annó volt 20 milláért Csiga
:D

Hááát.....ez még nincs meg....fel kell ébredni....eltünt a tűz.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Matyi olló 

hát nem úgy néz ki. folyamatosan jön a sevilla.Quaresma77 írta:Meglesz ezNeymarnak a legjobb meccse kb az utóbbi 1 hónapban, viszont ma Luis szürkébb a megszokottnál :/ Úgy látszik nem nagyon van olyan, hogy mindhárom csatárunk képessége csúcsán teljesít
(javítsatok ki ha tévedek, de én nem emlékszem rá)
Mi meg sehol. egy Suarez helyzet.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Suarez tolt egy Torrest
Nasebaj csak ne legyen belőle probléma.
Iniesta játékának különösen örülök

Iniesta játékának különösen örülök

B.meg lajos.....ilyet
-
- Jugador del Barça
Meglesz ez
Neymarnak a legjobb meccse kb az utóbbi 1 hónapban, viszont ma Luis szürkébb a megszokottnál :/ Úgy látszik nem nagyon van olyan, hogy mindhárom csatárunk képessége csúcsán teljesít
(javítsatok ki ha tévedek, de én nem emlékszem rá)

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én nem féltem a fiúkat. Harcosan játszottunk, a gól megzavart minket, de itt a szünet és rendbe lehet tenni a fejeket és elhozni végül a három pontot.

na ez az, fiúk!!! nagyon jó a meccs. kár azért a Brávó potyáért, remélem annyi haszna lesz, hogy nem aludják be a második félidőt. le kellene zárni ezt a meccset minél előbb! Neymar valami szenzációs ma!!! tarthatatlan, gólpassz, gól, tökéletes. Suarez talán kissé haloványabb, Messi is nagyon ott van és ez a lényeg. hátul vigyázni kell, mert azért tudnak ezek keverni!!
remélem behúzzuk.
remélem behúzzuk.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem emlékszem hibájára, de ez rettentő csúnya volt,és rosszkor jött.hank1ee írta:Bravo kb. első hibája volt a szezonban. Innentől be kell húzni, előnnyel megyünk a szünetre a Sevilla ellen.
Kb megvolt a meccs, de teljesen kizökkentette mindkét csapatot a gól a meccsből, ilyen olyan kimenetellel.
Mindegy, nyerni kell nincs mese, ha innen elbukjuk,az vérciki lenne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bravo bevédte, de első hibája a bajnokságban. Neymar dönthet ma.
- diagonal
- Jugador d'estrella
Tényleg tökéletes első 30 percet produkáltunk, de ilyen a foci, kaptunk egy potyaízű gólt és attól vérszemet kapott a Sevilla, visszajöttek a meccsbe egy szempillantás alatt. Nagyon jó csapat egyébként láthatóan, még akkor is ha az első félórában sikerült teljesen lefocizni és elbizonytalanítani őket.Yokozuna írta:Eddig tökéletes játék, rég volt ilyen.
Ritka jó meccs, de a második félidő aligha lesz könnyű. Egy gól még szinte biztosan kell a győzelemhez mert szerintem a Sevilla is fog lőni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára diagonal 2015.04.11. 20:50:00-kor.
Bravo kb. első hibája volt a szezonban. Innentől be kell húzni, előnnyel megyünk a szünetre a Sevilla ellen.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- Barça B
Úgyan úgy kezdeni a második félidőt mint az elsőt és nem lehet gond. Hihetetlen mekkora erőt adott az a talált gól a Sevillának..Szurkolók is teljesen pokol hangulatot teremtettek egyből.
Mikor már azt hittem hátra lehet dőlni... Kell még egy gól...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bravo ekkora potyát rég láttam, atyavilág kabaré. Visszahozta őket a meccsbe...:/
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."