Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mielőtt még lelövöd magad, nézz már rá a tabellára!Atalanta írta:Most vesztették el a bajnokságot! Szétb..sz az ideg!!!!! Hogy kellene most a Malaga és a Getafe elleni pontok...!
Tulajdonképp az van aki veszít egy meccset annak vége. De várható volt, hogy nem fogunk mindent hozni. Bosszantó mert lehet elment a bajnokság ezzel. De ez van sajna. Most már erre a meccsre ihatunk hideg vizet.hady írta:Gyakorlatilag egyformán állunk a madriddal....ha valahol x.elünk a madid nyer, megelőznek.

Nem két darab másodpercnyi kihagyásunk volt, hanem 45 perc üresjáratunk, Messi a második félidőben a tavalyi énjét hozta. Lucho is eltolta ezt ma, Neymart kár volt lehozni, Masch jó lehetett volna a középpályára, irritáló volt nézni, hogy minden ígéretes helyzetet vagy megakasztanak egy szabálytalansággal, vagy mi magunk fordulunk vissza.Bob_Marley írta:Nagy kár ezért az otthagyott 2 pontért. Jól játszottunk, uraltuk a meccset, vezettünk. Két darab másodpercnyi kihagyás fejben és két kapott gól (nagyot küzdöttek ezt sem szabad elfelejteni).Bosszantó volt ez így sajnos, de menni kell tovább, nincs idő szomorkodni.
MessiNeymarSuarez írta:Nagyon csúnyán bealudtunk, nagy hiba.. Ez a +4 nagyon kellett volna mert még megyünk az Atleticohoz...

kristop írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
matyi kiszorította mascheranot a gálakezdőből vagy csak azért ő kezd, mert pihent az előző meccsen?

Szerintem a Sevilla ellen egyszerűen ő tűnt a legjobb megoldásnak. Nem lepne meg, ha jövő héten már Masch kezdene.kristop írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
matyi kiszorította mascheranot a gálakezdőből vagy csak azért ő kezd, mert pihent az előző meccsen?

ezen a szinten, ha már nemfog függni, akkor is prezstízsből küzdeni fognak, pláne madridban... az van most, hogy a szezon végéig kell harcolni nekünk is, ha végül beszeretnénk húzni a ligát, amire minden esélyünk megvan, teszem hozzá . Bízzunk a csapatban, ViscaMessiNeymarSuarez írta:
Én is abban bízok amúgy, hogy ha az Atleticonak nem függ végül a helyezése az ellenünk lejátszott meccstől akkor nem fogják nagyon hajtani magukat, pláne hogy azért ő maguk is tudják hogy a tavalyi bajnoki címet rossz bírói döntés miatt nyerték meg, mert tévesen ítélték Messi gólját lesnek.

Jól gondolod, a Deportivo jön a Camp Nouba az utolsó fordulóban.visca el barca írta:én leginkább abban bízom, h úgy megyünk a matracosokhoz, hogy már bajnokok vagyunkMessiNeymarSuarez írta:Én is abban bízok amúgy, hogy ha az Atleticonak nem függ végül a helyezése az ellenünk lejátszott meccstől akkor nem fogják nagyon hajtani magukat, pláne hogy azért ő maguk is tudják hogy a tavalyi bajnoki címet rossz bírói döntés miatt nyerték meg, mert tévesen ítélték Messi gólját lesnek.bár jut eszembe, talán az a meccs nem is az utolsó fordulo, rémlik, mintha depor jönne hozzánk a 38. forduloban