Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
viszont ha most bedobják és lesérül, akkor nyáron gyógyulgathathank1ee írta:Jelenleg nem vetném be gyengébb csapatok ellen sem, ráér a következő szezonban kiegészítő embernek, addigra szedje össze magát teljesen!
tudtommal most eloszor kapja meg, de lehet lemaradtam valamirolPetr írta: Hányadszorra is kapja meg néhány héten belül?![]()
Viccet félretéve: remélem egészséges marad, kíváncsi vagyok, hogy a védelem hogyan fog vele teljesíteni. Kénytelen lesz egyből jó teljesítményt nyújtani, ha szeretne szerepet kapni jövőre is.
Hányadszorra is kapja meg néhány héten belül?Erxy írta:megkapta az orvosi engedelyt a jatekra![]()
remelem hamarosan bemutatkozhat, megerdemelne.
Masch-ot többet teszi előrébb.MR. TROMORT777 írta:Legyen!S.Agüero írta: Ezen átsiklottam.![]()
Akkor legyen mondjuk a Bayern, ha nem esik ki.![]()
Egyébként csúnya világ lesz, ha jövőre Ő is teljes mértékben bevethető lesz. A játékpercekért véres küzdelmek fognak folyni. Egy jó Verminátor kihagyhatatlan.
Egyébként gondolkodtam, hogy nem-e játszhatna Alves helyén, de ballábasként elég ritka a jobb hátvéd. Bár van rá példa: Balzaretti. Illetve Santon jobb lábas bal bekk. De más példát nem találtam.
A lényeg, hogy nem tudom hol és ki helyett, de helyet kell neki találni.
Legyen!S.Agüero írta: Ezen átsiklottam.![]()
Akkor legyen mondjuk a Bayern, ha nem esik ki.
Ezen átsiklottam.MR. TROMORT777 írta:Ne viccelj már, a Real nem fog döntőzni. Holnap kiesik.S.Agüero írta: Majd a BL-döntőben a Real ellen végigjátssza, és lehozza nekünk a meccset.
Ne viccelj már, a Real nem fog döntőzni. Holnap kiesik.S.Agüero írta: Majd a BL-döntőben a Real ellen végigjátssza, és lehozza nekünk a meccset.
Majd a BL-döntőben a Real ellen végigjátssza, és lehozza nekünk a meccset.MR. TROMORT777 írta:Természetesen a padon még nincs ott. Előzetes keretben ott volt, de a padra még nem fért oda. Mindenesetre jó látni, hogy felépült és remélhetőleg hamarosan be fog tudni mutatkozni. Bár kétlem, hogy ebben a szezonban pár ajándék percen kívül több jutna neki.
Azt olvastam (amin meg is lepődtem kissé), h mindenki tagja most a keretnek,így 23 fős.S.Agüero írta:18 fős keretben is ott van?bence-barca írta:Ha úgy alakul a meccs, h a végén nem kell izgulni (amire jó esély van, de sose tudhatjuk) remélem minimum kap egy 10 percet.
3 évből két év. Egy évet padozott az első sérülése után, utána éven szétment a térde a VB-re összetákolták megint lesérült azóta se látta senki. Ez annyit tesz kb, hogy nincs 20 játszott meccse 3 év alatt. Szerintem úőgy oda kéne adni mint a szél...visca el barca írta:gondolkodás nélkül eladnám. 90%, hogy soha nem lesz már teljes értékű játékos. persze nem mintha orvos lennék, de aki X évből X-1-ben folyamatosan sérült volt, az alkalmatlan az élfocira.danianevem írta:Amikor azt hinné az ember, hogy nincs lejjebb, akkor belefut a sport cikkébe, ami szerint az Everton leigazolná Vermaelent...
Egyébként már egy ideje a csapattal edz.
gondolkodás nélkül eladnám. 90%, hogy soha nem lesz már teljes értékű játékos. persze nem mintha orvos lennék, de aki X évből X-1-ben folyamatosan sérült volt, az alkalmatlan az élfocira.danianevem írta:Amikor azt hinné az ember, hogy nincs lejjebb, akkor belefut a sport cikkébe, ami szerint az Everton leigazolná Vermaelent...
Egyébként már egy ideje a csapattal edz.
Azért ne hamarkodjuk még el. Tudom, hogy az utóbbi 3 évéből kb rekord a 2 egymást követő edzés, de azért na.danianevem írta:Pedig már kezdtem megszokni.westerngom írta:lassan új avatar után nézhetsz.![]()
![]()
Az orvosa szerint a következő héten alkalmas lesz a játékra. Nagyon remélem, hogy csak címlapra akart kerülni és a hivatalos szakmai véleménye ennél megalapozottabb lesz. Eddig kemény 2 edzésen van túl a csapattal Vermaelen, nem kellene "elBadstuberezni"...
Pedig már kezdtem megszokni.westerngom írta:lassan új avatar után nézhetsz.
lassan új avatar után nézhetsz.danianevem írta:Na tessék, Vermaelen már a csapattal edz.