"Kár" volt teljesen eldönteni a párharcot már az első féidőben.
Várható volt, hogy ezután egy "unalmas" második jön.
Tréfát félretéve, szinte tökéletes meccset játszottunk. Furcsa, de talán csak Messi lógott kifelé. Ilyen nem tudom mikor volt utoljára. Ahogy folyt a meccs, egyre frusztráltabb és görcsösebb lett, jót tett volna neki egy gól.
Sok embert ki lehet emelni, így egyenként felesleges is, de ami igazán örvendetes, hogy Ini és Alves a legjobbak között volt. A PSG előtt teljesen betette a kaput, hogy már az első perctől kezdve nekik mentünk, minden labdát még a térfelükön visszaszereztünk, az első tíz perc után fel is adták. LE nem hibázott ebben, kicsit féltem, hogy a folyamatos labdatartásra megyünk, de hál' Istennek nem így lett. Ibra is csak, ha jól emlékszem, a 12. percben ért először labdába.
Végülis 6 gólt lőni egy PSG ellen két mccs alatt megsüvegelendő.
Azért egy Sevilla-PSG-Valencia-PSG sorozatot ilyen rövid idő alatt így lehozni, nem kis dolog. Ráadásul a Sevilla is félig már zsebben volt.
Nem tudom ki hogy van vele, de szeptemberben gondolkodás nélkül aláírtam volna, hogy ekkorra vezetjük a bajnokságot, BL elődöntő (nem is akármilyen csapatokon keresztül) + kupadöntő.
A következő körben nem is tudom ki lenne jobb, a Bayern vagy a Real (úgy is tuti, hogy továbbjutnak). A németekről nem igazán tudni milyen erősek. A bajnokságot és kupát nem lehet alapul venni a BL-ben nem igazán kiegyensúlyozottak, egy szinten lehetnek a Madriddal, de spanyollal nem igazán szeretnék újra játszani. (Két meccsen amúgyis másképp alakulnak az erősviszonyok.) Azt látjuk eleget, a Juve/Monaco-t úgysem sorsolják velünk össze . A csoportkörben, a nyolcad -és negyeddöntőben is a legnehezebbet/második legnehezebbet kaptuk.