2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért + 8 meccs? Lemegy a legjobb 8, megvan a 4 döntős. A jelenlegi bl döntősökhöz képest csak + 3 meccs lenne, hát a csoportkör lenne 6 meccs mindenkinek, a jelenlegi szabályok szerint meg 2 elődöntő + a döntő, ez továbbra is csak + 3 meccset jelentene. Sok a szám, hülyén megfogalmazva, remélem érted/értitekBob_Marley írta:Ha mindenki játszana mindenkivel oda-vissza az a négy között az +8 meccs, nem kis szám. Nagy leterhelés lenne, s szerintem értelmetlen. Főleg hogy oldanák meg, mikor EB-VB év van (ergp két évente)? Így is baromi sűrű a program, szinte lehetetlen még betenni meccseket. És mondjuk baromi jó lenne, meg örülne mindenki ha Oroszországba kellene utazgatni kéthetente.![]()
Nekem is eszembe jutott már ilyen. Sokkal jobb lenen ha meglenne a 4 legjobb csapat (vagyis az elődöntőbe jutott csapatok) és ott mindenki játszana mindenkivel idegenben és otthon is, így + 3 meccsel több lenne. Vagy mindenki egyszer játszik mindenki ellen. Több pénz a kluboknak tv társaságoknak és több idegeskedés nekünkhajnesz írta:
MÁS: Sokat gondolkoztam már ezen, szerintem a legjobb 8után valami liga formájában kellene,hogy összemérjék a csapatok az erejüket, és akkor nem lenne kérdés,hogy ki európa legjobbja. Több meccs, viszont ezt valahol az elején redukálni lehetne,hogy a kicsik több selejtezőt játszanak, így a nagyoknak ugyanannyi meccset kelljen lejátszani, mint most. Vélemény?Platini milyen néven van regisztrálva a fórumon?
Plusz megjegyzendő azért az is, hogy se Neymar, se Suárez, se Rakitic nem volt még akkor, akik a jelenlegi csapat vezérei közé sorolandók.. Teljesen más azóta a cspatunk.Chino írta:Ennek ellenére a Bayern rohadt kemény ellenfél lenne. Jelen esetben talán a Real-nál is erősebb. Élvezetes párharc lenne az biztos. A 7-0 pedig rohadtul nem játszik. Egyrészt az egy ennél is erősebb, jobban "egyben lévő" München volt, nálunk egy szétesett, Roura által vezetett, sérült Messivel (akkoriban szinte csak rá lehetett számítani) felálló csapat. Ráadásul mi szinte a szezonbeli leggyengébb teljesítményünket hoztuk.
Ez pontosan így van. A legjobb példa egy Atletico-Real/Man City/PSG összevetés. Nyilván számít, de nem ez a döntő.Alcantara írta:Nem kellene összecsinálni magát egyeseknek, mert a Bayern hozott egy jó meccset.
Ez a posztonkénti levetítés max. elméleti játék, itt nem egyénenként versenyeznek ebben a sportágban a játékosok, majd az összeadandó pontok alapján jön ki a jobb csapat, mint a tornában.
Szerintem aki bejut a BL-ben a legjobb 8közé,az már mind jó csapatnak van elkönyvelve. Viszont vannak jó, és jobb csapatok, a Monaco nálam csak egy jó csapat, akinek idén jól kijött a sorsolás, és semmi több. Nem érzem őket annyira szervezettnek, ami elég lenne ahhoz, hogy a tudáskülönbséget ledolgozzák. Juve is ugyanebbe a kategóriába tartozik, egy masszív,erős csapat, de nem érzem őket top4 csapatnak, csak jó sorsolást kaptak,s ennyi, de ez semmit nem vesz el az érdemeikből. Nagy pénzbe mernék fogadni rá,hogy aki őket kapja meg az elődöntőben, az biztos döntős lesz! (bár ez is csak egy vélemény,az enyém)Bob_Marley írta: Előzőleg is bejött a Juve lesimázza 3:0, úgyhogy bízok benned.![]()
Monaconak nem tudom mit kellene még tennie, hogy számításba legyenek itt véve. Az olasz csapat semmivel sem jobb gárda és otthon továbblehet menni. Hajrá Monaco
Bob_Marley írta: Előzőleg is bejött a Juve lesimázza 3:0, úgyhogy bízok benned.![]()
Monaconak nem tudom mit kellene még tennie, hogy számításba legyenek itt véve. Az olasz csapat semmivel sem jobb gárda és otthon továbblehet menni. Hajrá Monaco
Előzőleg is bejött a Juve lesimázza 3:0, úgyhogy bízok benned.visca el barca írta:esti tippek
- juve meccsen egy megagigabrutál merő unalom 0-0
A 7:0 -ás eredményt elért csapatokat, te beazonosítod a mostanival?Mihu írta:Azért maradjunk annyiban, hogy ez a Bayern rúgott nem is olyan régen 2 meccsen 7 gólt a Barcának, ahol 180 perc alatt mindössze egy Bartra helyzet került a nevünk mellé... Én egy meccsből indulnék ki, pontosabban egy félidőből, ez pedig a tavaszi El Clásico első játékrésze.
Ha az Atletico hozza a szokásos "bunkó foci" stílusát és ha egy-két emberüknek megy a foci (a Töröknek ,Franciának, Gabi és ha meg meri húzni( beteszi Torest) és persze ha nem azt a nagyon fáradt csapatot látom amit 2 hete akkor továbbmegy az AtleticoPetr írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy az esti madridi derbin aki az első gólt lövi, az megy tovább. Egyik csapatban sem látok elég erőt ahhoz, hogy felálljon a padlóról, Simeone ide vagy oda. A Real támadni fog, az AM védekezni, csak a szokásos. Megnézem, élvezetes lesz, ahogy aprítják egymást.
A 7-0 óta idénre annyira megváltozott nálunk a mentalitás, a csapat szerkezete, a támadójáték, a letámadás, ergo minden, hogy teljesen abszurd viszonyítási alap, ráadásul a srácok 100%, hogy nagyon visszavágnának érte azóta is, és még Guardiola személye is plusz motivációt jelentene. A Bayern most nagy részben azért is nyert, mert felszívta magát egy sokkal gyengébb ellenfél ellen, akivel szemben a világ szégyene lett volna kiesniük, de komoly erőpróbájuk még nem volt a BL-ben, a csoportkörben a City nálam még nem számít annak. Szerintem kiejtenénk őket most, várom is, hogy megkapjuk Pepéket.S.Agüero írta:7-0-ból meg ne induljunk már ki...
Ez komoly?a csatársor pedig egál
ez talán régebben így lett volna, de már nem hiszem.S.Agüero írta:Miért fél mindenki annyira a Bayerntől? Egy Juve/Atléti stílus nem fekszik jobban nekünk.
. , !Csaron írta:A Bayern csak otthon iszonyat erős idegenben nem hiszem hogy gondot jelentene nekünk otthon elverni őket vagy egy jo előnyt kicsikarni.az biztos hogy ribery es robben felépül nehez dolgunk lenne ellenük de nem tartok tőlük mert a Bayern szerintem annyira egyáltalán nem erős mint amilyen tudna lenni ilyen kerettel szerintem pep nem tudja kihozni belőlük a maximumot.hát nézzük meg milyen középpályásaik vannak nekik nagyon erős középpálya hátul mi erősebbek vagyunk elől meg szerintem a ket csatár sor között messi jelentheti a különbséget de csak ugy hogy ha jo formában játszik es nem pihen a következő meccsre.vigyazni kell velük az biztos de nem hiszem hogx annyira félni kell erősek vagyunk főleg a BL-ben ugy hogy csak előre!hajra barca
Én azért nem hasonlítanám össze a Real középpályát a Bayernnével, mert szerintem messze nincsenek egy súlycsoportban, meg a két csapatban nem is ugyanazt a szerepet töltik be.Mihu írta: Azért maradjunk annyiban, hogy ez a Bayern rúgott nem is olyan régen 2 meccsen 7 gólt a Barcának, ahol 180 perc alatt mindössze egy Bartra helyzet került a nevünk mellé... Én egy meccsből indulnék ki, pontosabban egy félidőből, ez pedig a tavaszi El Clásico első játékrésze.
A Real középpályáját leginkább a Bayernéhez tudnám hasonlítani. Láthattuk, hogy az első félidőben, amikor működött a Modric-Kroos-Isco sor, akkor nagyjából azt se tudtuk, hogy merre vagyunk arccal. Szerencsénk volt, hogy Modric frissen tért vissza a sérülésből, és nem bírt egy teljes meccset, mert ahogy Ő elfáradt, úgy vége volt a meccsnek is a Real számára. Viszont a Bayern középpályája nem fog elfáradni 60 perc után... 2 éve is ott nyerték meg a párharcot ilyen brutális különbséggel. Egyszerűen uralták a középpályáját, nem tudtuk eljuttatni a labdát a támadó harmadba.
Erre a Bayern kerete alapjában véve is képes, és akkor jön még egy plusz a dologhoz: Pep. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy ha valaki meg tudja fojtani a Barcát, akkor az Ő.
Úgyhogy én cseppet sem lennék nyugodt, ha pénteken a mi nevünk kerülne a Bayern mellé.