2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Megfordítom, vagy épp mi zúzhatjuk porrá a BL és a bajnokságbeli álmaikat.csababarca írta:Nem tudom, bayernt verhetjük,viszont döntőzni majd esetlegesen a real ellen baromi nehéz lesz...:/
ha ott bukunk el ellenük,és pont ellenünk írnak megint történelmet egy duplázással, az marha ciki lenne. Márpedig simán benne van a pakliban.
Ezért akartam volna az elődöntőben őket, két meccsen könnyebben kiüthetőek mint egy meccses döntőn.
Nagyon rossz előérzeteim vannak.
Ja egyetértek! Akkor bírózzanak majd az ellen drukkerek! Ez a sorsolás bizonyos szempontból ajándék is lehet!TripleH írta:Gyerekek nézzétek a másik oldalát, ha egy City-PSG-Bayern-Realon át vezet az út a győzelembe, és így betudják esetleg húzni, egy büdös szava nem lehet akkor senkinek, hogy idén ki a legjobb,
ez hulyeség. tökmind1, ki hogy nyer a lényeg a győzelem. tököm ki van, hogy egyszer nem bírnak nekünk évek óta vmi nokedli csapatot behúzni.TripleH írta:Gyerekek nézzétek a másik oldalát, ha egy City-PSG-Bayern-Realon át vezet az út a győzelembe, és így betudják esetleg húzni, egy büdös szava nem lehet akkor senkinek, hogy idén ki a legjobb,
A vicces az, hogy ide a bökőt, hogy egy nyögvenyelős kínlódás után 1 góllal továbbmennek, mi meg mehetünk bele egy ki ki párharcba úgy hogy otthon kezdünk...La Pulga írta:Ki gondolta volna, hogy megint a legkönnyebbet kapják, már megint
Nyilván... Én a City-PSG után nem lepődtem a Bayern-encsababarca írta:Real lett a szerencsés.
Az kemény lenne, de fel is cserélhetnénk őket, most a német, döntőben az olaszTaibi írta:Az angol bajnokot és a francia bajnokot már kipipáltuk.
Az elődöntőben jöhetne az olasz bajnok, a döntőben pedig a német.
A spanyol bajnokot meg lerendezzük a bajnokságban.
Persze, ugyanezt leírtam. Elég ambivalens az hozzászólásom, ezért írtam le az elején, hogy én is meglepődöm magamon. Pogbát nem kell bemutatni, nálam jobban nem sokan gondolják túlsztárolt játékosnak. Mindezek ellenére azt érzem, hogy ők lehetnek a legkellemetlenebb ellenfél, épp a játékuk(?) miatt. Remélem nem jön be a megérzésem, és amennyiben a Juve következik sima lesz a párharc. Tény, hogy a papírforma nem ezt mutatja, tisztában is vagyok vele. Éppen ezért csak egy megérzés.visca el barca írta:
Biztos olasz fóbiában szenvedsz mint én. Anno a Milan, vagy a Juventus mindig veszélyes ellenfélnek számított. Ugyanakkor viszont pillanatnyilag nem látom ránk nézve túlságosan veszélyesnek ezt a Juvét. Leginkább saját magunkat verhetjük meg velük szemben. Szóval dühödjön egymással a Bayern meg a Real, mi meg gyötörjünk be valahogy Itáliában két gólt oszt kész. Ja és persze kerüljük el a kitörő Izlandi vulkánokat...20tek írta:(Kissé ironikus, hogy papíron a leggyengébb csapatot szeretném, ha elkerülné a Barca..)
ez egy üres lózungnak tűnik, semmi többnek. évek óta nem játszottak "barca-foci" ellen, attól meg hogy a dortmundot megverték nem esek hasra. csoportkörben atleti ellen oda-vissza 0 gól, 1 pont, egy közepes monaco ellen oda-vissza 1 gól, a görögöknél a csoportkörben nulla játékkal eltaknyoltak stb stb. arról már nem is beszélek, hogy az agyonsztárolt pogba sérült, szegény pirlot meg már inkább hagyjuk, lassan a nulla olasz bajnokság szintjéhez is kevés lesz, olyna lassan tötyörög a pályán.Petr írta:Bár mostanában a játékuk nulla, tudnak ők ennél többet is, főleg a Barca-foci ellen
Vagy talán éppen azért nem olyan jó. Odament Pep és vitte magával minden előnyét és hátrányát. Mivel Bayern nem a hatkupás Barcelona, a hátrányok lehet eősebbek: 1, a kontrákat olyan szépen benyelik, mintha ők kérnék 2, tavaszi fáradság itt is kidomborodikAlonso0190 írta:Szerintem ez a Bayern már nem olyan jó mint ami anno volt, Pep ellenére se.