2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
na látod, megy ezBob_Marley írta:Megnyugtatok mindenkit, hogy a Real-Juven a legjobb az lenne ha kiesne mindkettő.
Ugyanezt gondolom én is.De szerintem már egy 3-1 is necces lehet az Allianz Aréna poklában.A lehető legtöbb gólt be kell verni itthon és nem kapni egyet sem.Különben végünk.Két góllal otthon simán tudnak minket verni ha elkapják a fonalat.visca el barca írta: nem szégyellem bevallani, én durván be vagyok tojva a meccstől, és mivel többnyire pesszimista vagyok e téren, azt mondom, ha az első meccsen nem kaparunk össze két gólos előnyt (2-0, 3-1, 4-2) nekünk reszeltek.
engem is ezért zavarna nagyon szerintem. egyszerűen a tavalyi real a bayern elleni párharcon kívül egyáltalán nem volt domináns vagy húdenagyszám. persze nyertek grat, összejött nekik. idén meg főleg nem azok. egyszerűen csoda (vagy a jó sorsolás), hogy még itt vannak. 2015 első három hónapjában konkrétan egy jó meccset se játszottak és most mégis van esélyük egy olyan történelmi tettre, ami számtalan sokkal jobb csapatnak nem sikerült.kanty írta:A Real-címvédés sztorihoz:
Természetesen a Barca az első nekem is, de egy esetleges Real Madrid dupla számomra a legnagyobb csalódás lenne, amit a futball miatt megéltem az elmúlt jópár x évben. Egyszerűen úgy érzem, hogy a mostani madridi társaságnál voltak sokkal jobb csapatok, akiknek nem jött össze, és nehogy már nekik sikerüljön.
Nem számolom, csak saccoltam.Mesélj még.10 különböző témából 9-ben más a véleményem, örülök hogy ezt számolod, s csak nekem ez, na ezek a nagy szavak a semmire. Ironikusan írtad, ezt meg ki kellene találni? Mindegy hagyjuk, neked van normális gondolkozásod, hiszen ezt megtudhattuk. Az a normális ha rosszindulatúan inkább másnak legyen rossz, aham, eltesszük majd valami humorosba későbbre.
Mesélj még.S.Agüero írta:
De amúgy nem vetted még észre, hogy 10 különféle témából, 9-ben teljesen más a gondolkodásod, mint a "normál" embernek?
Biztos a tiéd a jó, szóval te tényleg büszke lehetsz rá.
Időzőjelbe tettem.Érdekes,ahogy egy futball fórum leképezi a társadalom működését... Nem tisztem védeni Bobot,de mi az,hogy "normál"? Attól mert sokan mondják, és hangosan még nem feltétlenül lesz igaz... de ez itt off
Érdekes,ahogy egy futball fórum leképezi a társadalom működését... Nem tisztem védeni Bobot,de mi az,hogy "normál"? Attól mert sokan mondják, és hangosan még nem feltétlenül lesz igaz... de ez itt offS.Agüero írta:Hát, aki inkább szurkol a Realnak, mint a Bayernnak, az elég érdekes Barca-szurkoló szerintem.Nagy szavak a semmire. Nyilván én nem vagyok Barca szurkoló, mert én a saját csapatomban bízok és annak sikeréért szorítok míg téged meg az ellenfélt talán még jobban is érdekel. Bizonygasd a gondolkozásod, de büszke ne legyél rá.![]()
Azt természetesen ironikusan írtam, hogy mindegy, csak ne a Real. Nyugi, a Barca győzelemnek jobban örülnék, mint a Real-vereségnek.![]()
Abban az esetben érdekel a Real, ha mi kiesnénk. Persze neked mindegy, hogy címet védenek-e, de az ősi rivális csapat ne duplázzon már, szerintem.
De amúgy nem vetted még észre, hogy 10 különféle témából, 9-ben teljesen más a gondolkodásod, mint a "normál" embernek?
Biztos a tiéd a jó, szóval te tényleg büszke lehetsz rá.
Hát, aki inkább szurkol a Realnak, mint a Bayernnak, az elég érdekes Barca-szurkoló szerintem.Nagy szavak a semmire. Nyilván én nem vagyok Barca szurkoló, mert én a saját csapatomban bízok és annak sikeréért szorítok míg téged meg az ellenfélt talán még jobban is érdekel. Bizonygasd a gondolkozásod, de büszke ne legyél rá.![]()
Nagy szavak a semmire. Nyilván én nem vagyok Barca szurkoló, mert én a saját csapatomban bízok és annak sikeréért szorítok míg téged meg az ellenfélt talán még jobban is érdekel. Bizonygasd a gondolkozásod, de büszke ne legyél rá.S.Agüero írta:[
Én örülnék neki, ha nem a Real nyerné a BL-t, meg még rajtam kívül az összes Barca-szurkoló is, téged kivéve.
Inkább a BL-t nyerjük meg egyébként akkor, nem annyira ízlene, ha pont a Realnak sikerülne címet védeni először.
Az egy nagyon sz@r Barca volt. És akkor már ideje volt annak, hogy a tiki-taka megkapja a magáét...így van, szerintem is jobb egy olyan csapat ellen játszani, aki két éve lőtt nekünk egy laza hetest, pár napja meg úgy, hogy a fél csapat sérült lőttek 45 perc alatt ötöt. tényleg jobb egy ilyen mint egy olyan juve, akinek kb két támadása van egy meccsen.
sokszor gondolkodom rajta, hogy mennyire vegyen komolyan az ilyen "örülök h elkerültük a juvét" hozzászólásokat
igy van... Sztem ez egy jo sorsolas. Itt tovabbmegyunk. Ezt ok is tudjak. A madridtol sztem jobban tartottak.barka írta:"A játékosok edzés közben tudták meg a hírt, hogy kivel találkoznak az elődöntőben. A Bayern kihúzásakor hatalmas ordítássá erősödött a pályán lévők első reakciója,a hangulat pedig oldott lett nem pedig feszült."
Örülők, hogy a srácok is hasonlóan vélekednek, mint én.Bennük van, hogy megmutassák az "apjuknak" ki a legjobb!
Én örülnék neki, ha nem a Real nyerné a BL-t, meg még rajtam kívül az összes Barca-szurkoló is, téged kivéve.Bob_Marley írta:Én meg ezt a gondolkozást nem fogom tudni soha megérteni....Dögöljön meg a szomszéd tehene....Annyiból jó a történet, hogy Sevilla-Jventus-Valencia-Juventus akadályokba belebukhatnak és akkor bajnokok lehetünk. De nekünk attól miért lenne jobb ha nem a Real nyer esetleg a végén, azt nem nagyon tudom felfogni. 100/100 elfogadom hogy nyerjék ezt meg mi meg ezáltal a bajnokságot.S.Agüero írta:
Nekem már mindegy, csak ne a Real nyerje a BL-t, azt nem tudnám elviselni.![]()
Egyébként nem fogják megnyerni.
Én meg ezt a gondolkozást nem fogom tudni soha megérteni....Dögöljön meg a szomszéd tehene....Annyiból jó a történet, hogy Sevilla-Jventus-Valencia-Juventus akadályokba belebukhatnak és akkor bajnokok lehetünk. De nekünk attól miért lenne jobb ha nem a Real nyer esetleg a végén, azt nem nagyon tudom felfogni. 100/100 elfogadom hogy nyerjék ezt meg mi meg ezáltal a bajnokságot.S.Agüero írta:
Nekem már mindegy, csak ne a Real nyerje a BL-t, azt nem tudnám elviselni.![]()
Emlékszel a Málaga elleni csodatalálkozóra? Úgy érzem nem kell többet mondanom..visca el barca írta:a nagy juvéról akitől itt mindenki rettegett meg mindent elmond, hogy egy olyan parma ellen, akik 31 fordulo alatt 13 pontot gyűjtettek, két kapuralövésre, nulla gólra futotta úgy, hogy közel sem voltak tartalékosak