Rivaldo11 írta:Ha ők, akkor ők. Itt a sansz törleszteni, ez egy lehetőség, hazai finálétól elütni őket. Amúgy ha itt továbbmennek, berlinben kicsinálják a túloldalról érkezőt is, abban biztos vagyok. Két németországi finálét nem fognak elbukni.
Jó esélyt látok, jelenleg a játék minőségét tekintve a négy csapat közül miénk a legjobb. Már csak ki kell ezt hozni.
Teljes mértékben egyetértek, számomra is nagyon vegyes érzelem a Bayern elleni párosítás...
Egyrészt ott van a 7-0, másrészt meg ott van az azelőtti 5-1-es Barca győzelem.
Mindkettőből kiindulhatunk különböző szempontok alapján, de a legfontosabb hogy bízzunk a csapatunkban, ha ez a mostani Barca úgy igazán odateszi magát és Messiék is jó napot fognak ki akkor esélyesek vagyunk.
Azért akit tavaly a Real 5-0-ra vert összesítésben, azellen talán csak lehet nekünk is keresnivalónk, hiába volt esetleg félresiklás a Bayern részéről...
(Szerintem amúgy a tavalyi Barcánál nem volt erősebb max kicsivel a tavalyi Real, csak ugye mi hamar megkaptuk az Atletit...)
Azóta nem hiszem hogy annyit erősödött a Bayern, sérültekről nem is beszélve, VISZONT mi jelentősen erősödtünk..
Durva elég csak megnézni a felállást, nem is ritkán úgy kellett kiállnunk hogy Iniesta a bal szélső, Neymar meg jobb szélső, ami finoman szólva sem a legjobb pozíciója a brazilnak se...
Kis "retro":
https://www.youtube.com/watch?v=SdKaROarpMg
hasonlóságok:
*előző szezon kupanélküli, szóval sikeréhes csapat
*újjáalakuló Barca
*Messi jobb szélső
*igazán ütős támadótrió és szép,hatásos játék
*Az odavágó a Camp Nouban volt
Persze nem azt mondom hogy most is tuti 4-0-ra verjük őket otthon, csak azt, hogy nézzük az érem másik oldalát is, és ne csak a 7-0-ra gondoljunk.
Szó ami szó...Ha a csapatunk mindent belead és minden tőle telhetőt megtesz, én már akkor is büszke leszek rájuk ha esetleg kiesnek.
Ha meg esetleg bejutunk, akkor micsoda siker lesz egy Angol bajnok-Francia bajnok-Német bajnok ágon bejutni a döntőbe