Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy pesszimisták, de ők legalább felépítik a gondolatmenetüket és érvélnek mellette...Csbal írta:Sok szakerto... Orom olvasni a sok idetlen hozzaszolast... Fogalmatlanok... Tisztelet a kivetelnek. Sajna kevesen vannak.
Teljes mértékben egyetértek, számomra is nagyon vegyes érzelem a Bayern elleni párosítás...Rivaldo11 írta:Ha ők, akkor ők. Itt a sansz törleszteni, ez egy lehetőség, hazai finálétól elütni őket. Amúgy ha itt továbbmennek, berlinben kicsinálják a túloldalról érkezőt is, abban biztos vagyok. Két németországi finálét nem fognak elbukni.
Jó esélyt látok, jelenleg a játék minőségét tekintve a négy csapat közül miénk a legjobb. Már csak ki kell ezt hozni.
Mivel valószínűleg a K-Sze játéknapnak külön van a TV jogdíja, hiszen nálunk is valaki csak Kedden ad meccset, így muszáj forgassák a csapatokat. A hét nap meg azt jelentené, hogy csak Kedden vagy csak Szerdán lenne mind a kettő mérkőzés, ami megint csak nem kivitelezhető. VB/EB, bármilyen sorsolásnál valaki kevesebbet pihen, de ez megszokott. Pechünkre most mi kerültünk oda, hogy 6 nap, máskor meg nyolc. Ez nem lehet kifogás, vagy tényező.MessiNeymarSuarez írta: És persze hogy mi kapjuk azt hogy 6 nap alatt játszuk a 2 elődöntőt..(Amúgy ennek mi értelme hogy az egyik páros 8 a másik 6 nap alatt játsza le?Miért nem lehet mindkettő 7 nap alatt? )
Ez igy van. Szerintem többségünk simàn alàírta volna a mostani helyzetet a szezon elején, velem az élen. Ha nekem valaki a tavalyi év utàn azt mondja, hogy àprilis végén vezetjük a bajnoksàgot, kupadöntö elött àllunk és a BL legjobb 4 csapata között vagyunk, bizony elfogadtam volna.Normandia írta:Én nem gondolom, hogy ez az év kiugrónak kellene, hogy legyen a barca számára. Nem a játékosok tudására értem, hanem arra a változásra, amit LE hozott a játékunkba. Még szerintem nem tökéletes....
Ez az info honnan van? Ahol en neztem csak Alaba es Badstubert irja kesobbi visszateresre, Riberyrol azt irtak edzesbe allt, Robben Benatia meg apr 27-en ter vissza.visca el barca írta:alaba, benatia, ribéry tuti nem lesz, robben sztem már igen. a visszavágón már csak a francia nem lesz.Enjoy írta:Elég rossz ilyennel spekulálni, de döntő lehet..
Kik azok a fontosabb játékosok, akikkel esetleg nem számolhat Pep legalább az első meccsen?
(De fura ezt leírni..)
alaba, benatia, ribéry tuti nem lesz, robben sztem már igen. a visszavágón már csak a francia nem lesz.Enjoy írta:Elég rossz ilyennel spekulálni, de döntő lehet..
Kik azok a fontosabb játékosok, akikkel esetleg nem számolhat Pep legalább az első meccsen?
(De fura ezt leírni..)
Rendben. Én tiszteletben tartom a véleményed , még ha nem is értek vele egyet. A közös cél mindenkinek egy dolog. Jussunk a döntőbe.zola8787 írta:Na majd a 2 meccs után visszatérünk erre és nem irónia volt.roby122 írta: Szerintem Pep azóta is rendre követheti a Barca meccseit , City meccsen is volt kinn , olyat írni , hogy majd tátott szájjal fog ott állni a kispad előtt , nem kicsit erős.
Na majd a 2 meccs után visszatérünk erre és nem irónia volt.roby122 írta: Szerintem Pep azóta is rendre követheti a Barca meccseit , City meccsen is volt kinn , olyat írni , hogy majd tátott szájjal fog ott állni a kispad előtt , nem kicsit erős.
Ugyanez elmondható visszafelé is. A Barca is ismeri Pep-taktikáját, a játékosok, a edzői stáb gy része... Ez a "Pep-faktor" (már ha van ilyen) elsülhet bárhogy.roby122 írta:Én azért Pep-et nem sza..nám le! Lehet , hogy ez a csapat más focit játszik már , direktebb foci , kontrák , pontrúgások meg hasonlók , de Pep úgy ismeri ezt a Barcelonát , mint a tenyerét.
Na, itt van a lényeg erről az egészről.Feast4 írta:Ami pedig minket illet 100 szónak is egy a vége megint a lehető legrosszabb sorsolással kell szembenéznie a csapatnak.Ezen már kár katogni mi lett volna ha mondatokat kezdeni.Eljött a csapat és Luis Enrique munkájának az igazi tesztje.Ha nem megyünk át rajta nem érdemlünk Bl trófeát.És azt is tudtuk előbb utóbb ugyis szembe kell vélünk kerülni.Hat most eljött a napja.
Alapvetően igazad van, de egy komoly hiba mégiscsak csúszott a mondandódba.Ronaldinho&Barca írta:Őszintén szólva örültem volna a Juvénak, végső esetben a realnak. Olaszokat jó lenne már valaki megverné szépen bucira, kicsit nagy az önbizalom, hogy kibekkeltek eddig buli csapatokkal. Szerintem a realt is le tudtuk volna győzni, én a bayernt legszívesebben a döntőben néztem volna el, talán velünk a legerősebbek most európa elitjében. Viszont így nagyon jó két meccsel lett gazdagabb a futball társadalom. Ezt a bayern nagyon össze rakták, Pepet pedig senkinek se kell bemutatni, a Barca valaha volt legnagyobb edzői alakja. Piszok erősek a bajorok, viszont szerintem nagyon szépen felépítettük ezt az évet, és ha valahogy, akkor így lenne szép a győzelem, mert utána akit kapunk a döntőben, annak lent lesz a roló. Remélem egészséges tud mindenki lenni és teljes erőbedobással megyünk majd ki a pályára.
Ha iróniának szántad, akkor nagyon erősre sikerült.zola8787 írta: Pep-et meg hagyjuk már. Majd ott fog állni a pálya szélén előre bámulva és semmit sem fog tudni, mert taktikát nem változtat, cserélni nem tud... Abból él, hogy egy tökéletes Barcelonával végigverte Európát (állandóan a legerősebb keretet feldobta, aztán ha gond volt például a Chelsea ellen csak állt és tartotta a száját és várta, hogy valamelyik klasszis megmentse a seggét). Könyörgöm abban a csapatban volt Alves - Abidal (akkori 2 legjobb szélső védője), Puyol, Xavi - Ini - Busi, Messi és a többiek. 20 edzőből 20 megcsinálta volna ugyanezt. Nem fogom elismerni, ha hülyének néztek akkor sem.