Stalkyard írta:
Egyébként a gólpasszokat kezdi átkonvertálni gólokba mostanában, amit egyáltalán nem bánok.
Óriási szükség volt rá ebbe a Barcába, így utólag már nem is kifogásolom az érte kifizetett pénzt, még akkor sem ha a védelem "kárára" ment ( azért Matyi for prez ), mert ez a támadóhármas csak így működik, az meg egyértelmű hogy ők most a kulcsfigurák ebben a játékrendszerben.
Az az igazság, hogy egy ilyen kaliberű játékosnak a mai futballvilágban ennyi a reális ára, szóval én egyáltalán nem voltam meglepve. Egyedül attól féltem, hogy LE nem meri meghúzni azt amit elődei, hogy betegye centerbe. Nem akarok rosszmájú lenni vagy magasztalni Luchot, de nem tudom más edző megtette volna-e.
Így van még egy olyan játékosunk (Neymar mellett) aki hátára tudja venni a csapatot, el tudja dönteni a meccseket (nem csak kitömni a kicsiket), nem mindig Messire hárul ez a feladat. Már Pep utolsó évében is az volt, hogy ha a Bolhanak nem ment vagy nem sikerült meg voltunk lőve.
Én szembemegyek azokkal, akik azt mondják, hogy egyéni villanásokkal nyerjük a meccseket, a középpálya semmit nem tesz hozzá. Átalakult a játékunk,a kp inkább a stabilitást adja, ugyanakkor gyakorlatilag ugyanaz megy, de itt a támadók veszik át annak a szerepét. Nem csak villanások vannak, hanem köztük megy az összjáték, helycserék, védelem megbontása. Utoljára talán Eto'oval és Ronnie-val volt hasonló.
Mondjuk Lajosnak az első félidőben nem sok momentuma volt. A letámadásban részt vett és próbált helyet teremteni Messiéknek, de érdemben nem sokat tudott hozzátenni, a labdákat se nagyon tudta megtartani, nem volt elég agilis támadásban. A második félidőben sokat javult ezekben is, nem véletlenül jöttek a gólok.
Ennek ellenére én Neymarnak adnám a MOM címet.