Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végül is, idén "csak" háromszor vertük meg őket..Atalanta írta:Sajnos a Realt nem lehet megállitani, BL-t nyernek és a bajnokságot is, mert mi kikapunk az Atleti-től... Én ezt igy gondolom, mert hogy a Barca nem nyer a Calderonban, az szinte biztos.
például itt. csak kattints át a highlightsról az első félidőre a videó felett.knor írta:sziasztok, nem láttam a meccset. hol tudom újra nézni? segítsetek. köszi
igen ez edzés a Bayern ellen úgy tűnik....Alonso0190 írta:Gyakorlatilag a lehető legerősebb csapattal állunk ki. Ennyire jól bírják a srácok? Vagy esetleg valami új dolog lesz kipróbálva?
Na hát nekem az összesről sikerült lemaradnom szerintemBob_Marley írta:Pedig idén elég sok délutáni meccsünk van.Capon írta:Majdnem lemaradtam a mai meccsünkről, nem vagyok hozzászokva a korai kezdéshez.
Remélem az első félidőben most is sikerül lerendezni a meccset mint a Getafe ellen, hogy a másodikban inkább csak pihenjünk a hétközi BL meccsre.![]()
Pedig idén elég sok délutáni meccsünk van.Capon írta:Majdnem lemaradtam a mai meccsünkről, nem vagyok hozzászokva a korai kezdéshez.
Remélem az első félidőben most is sikerül lerendezni a meccset mint a Getafe ellen, hogy a másodikban inkább csak pihenjünk a hétközi BL meccsre.
A Real elleni meccsből kiindulva , szerintem kell ez a kezdő. Mascherano és Piqué már a múltkor sem játszottak. Rakitic is 2 meccs alatt játszott 10 percet.Petr írta: Túl erősnek érzem a kezdőt, talán egy Pedro-Rafinha-Bartra elférne.
Szerintem meg nem fognak elfáradni. Amennyiben igaz, akkor ez a gálakezdőnk is majd. Az is lehet, hogy valamit gyakoroltatni akar, möglássuk:-DPetr írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive [md]
Túl erősnek érzem a kezdőt, talán egy Pedro-Rafinha-Bartra elférne.
nem bohóckodunk,jól van,tetszik ez.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar