csababarca írta:Ezeket az eseteket vágom én is.
Lehet nem jött át,amit írni akartam, szóval nekem az nem tetszik,hogy ilyen a rendszer. Hogy pl egy EB a kvalifikációs torna a következő vb-re,és így tovább...persze vannak kvalifikációs tornák még pluszba,vagy párharcok, de szerintem ez egy totál kaotikus rendszer. Meg nem fair,hogy egy rosszul sikerült EB egy VB szereplésbe kerül...vagy fordítva...olimpiáról nem is beszélve.
Értem mire gondoltál.
Igazat adok ebben, mert nonszensz, hogy van egy sorsolás oda-visszavágóval és, ha mákod van kapsz egy pancser csapatot, ha nem akkor ugrott az a világesemény ahová selejtezel és annak a hozadéka is ezáltal, ami lehet VB, olimpia. Agyament, eszelős dolog. Hiába vannak kalapok csapatoknak, nem tükrözi a valós erősséget és azon belül is nagy az erőviszony eltérés.
Ezt a Musztafát kellene eltakarítani valami európai embernek az IHF éléről, szerintem lenne érdemi javulás sok tekintetben.
Mondjuk az EHF is velejéig korrupt szervezet, a németeket olyan módon tolják a BL-ben, hogy az ember gyomra kifordul.
Szidják Blattert sokan, köztük én is, de a labdarúgás rendszere, felépítése még így is sokkal normálisabb, mint a kézilabdáé.
A fociban inkább ezek a díjak (aranylabda), amik nagyon visszatetszőek, magába a labdarúgásba annyira nem tudnak belenyúlni.