nem is annyira,mint sokan gondolják,és misztifikálják túl azt a BM-et.S.Agüero írta: Hát azért elég messze van ez a Bayern az akkoritól.
1 gólt kell kint lőni,és vége a párharcnak.
nem is annyira,mint sokan gondolják,és misztifikálják túl azt a BM-et.S.Agüero írta: Hát azért elég messze van ez a Bayern az akkoritól.
Mindjárt megsajnálom magunkat...Samper írta:Most jött vissza a Sevilla ellen elhullajtott két pont.
Hát azért elég messze van ez a Bayern az akkoritól.Nem rég, nagyjából ugyanez a Bayern vert nekünk 3-mat Münchenben.
Azért még jussunk be a BL döntőbe. Nem rég, nagyjából ugyanez a Bayern vert nekünk 3-mat Münchenben. Nyilván más a szitu, de még van 90 perc.shutterisland írta:srácok, 3 döntő.
a bajnoki címért a deport kell megverni.
a bl győzelemért a realt vagy a juventust.
a kupagyőzelemért a bilbaot.
3 meccs, ezen múlik minden.
engem az sem érdekel, ha a bayern és az atleti ellen nem nyerünk, ezt a 3 meccset kell majd behúzni, és tripla...![]()
danianevem írta:A mai 2:0-ás győzelemmel 2 rekordot is beállított a csapat: 47 szezonbeli győzelem és 32 kapott gól nélküli meccs.![]()
Jelenleg a bajnokságban 19-nél tartunk, szóval akár esetleg hozható is..Capon írta:P.U.Y.O.L. írta:Ha jól emlékszem, a közelmúltból Pep 2. idényében volt egy 24 kapott gólos szezonunk. (bajnokság)
Pont most olvastam NSO-n: "A Guardiola-érában a legkevesebb gólt a 2010–2011-es idényben kapta a Víctor Valdés, José Manuel Pinto páros, szám szerint 21-et."
P.U.Y.O.L. írta:Ha jól emlékszem, a közelmúltból Pep 2. idényében volt egy 24 kapott gólos szezonunk. (bajnokság)
Inkább százalékban kellene számolni, hogy az összes meccs hány százalékában nem kaptunk gólt.Capon írta:Ó de jó, köszönöm!
Biztató, akkor még meglehet ez a klubrekord is ha ügyesek a srácaink, bár necces.
Van erről statisztika.Capon írta:Az eddigi 53 meccsünkből 30!-on nem kaptunk gólt, ha ilyen szépen folytatjuk akár ez is lehet egy rekorddöntés szezon végeztével nem?
Vajon mi lehet a klubrekord az egész szezont ill. csak a bajnoki idényt tekintve?
Valószínű , hogy a Real is fog , (bár mondjuk szerintem nem fognak) de mi biztosan fogunk pontokat veszteni.S.Agüero írta:Azért a Real is fog pontot hullajtani valószínűleg áprilisban.