Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez nem volt piros lap, mégpedig azért, mert nem volt gólhelyzetben a kitörő játékos, ugyanis kifelé vezette már a labdát. A játékvezető legalább is így ítélhette meg a mozgása alapján.Feast4 írta: Ha 11-es akkor az piros lap. Utolsó ember volt. Nem is értem, hogy jött ki a Juve 11-énél Vidal sárgája. Bár gyanítom úgy hogy úgyanazt tette szóvá amit én.
Attól még az lehet, hogy ennyit tudott kiadni magából a Real, nem pedig ennyit akart. Nyilván nem azt akarták, hogy 1-1 legyen vagy kikapjanak. Láthatóan szenvedtek.tegnap a juve 100%-on, a real meg kb 30%-on pörgött. nem hinném, hogy a visszavágó is ilyen ütemben zajlana... bár ki tudja.. reménykedni lehet
képességekben, meg fizikai felépítésben az egyik legjobb fiatal védő, de tényleg mióta megint többet játszik sokat hibázgat. lehet hülyeséget mondok, de nem úgy van, hogy ha ramos mellett játszik, akkor jobb oldali középső védő, ha meg pepe mellett, akkor a bal oldali és az nem fekszik neki annyira?Sanama írta: Nem rossz, de minden meccsre jut 1-2 hatalmas hibája, tegnap is ziccerbe indította az egyik Juve-s csatárt.
(Ez lehet, hogy tényleg Pepe mellett van, de az utóbbi időben akármikor néztem, 1-2 nagyobb hibája minden mecccsre jutott - az más kérdés, hogy az ellenfél nem használta ki.)
Ha 11-es akkor az piros lap. Utolsó ember volt. Nem is értem, hogy jött ki a Juve 11-énél Vidal sárgája. Bár gyanítom úgy hogy úgyanazt tette szóvá amit én.Sanama írta:Amúgy tegnap Carvajal milyen oknál fogva nem kapott semmit a 11-esnél? Csak mert utána volt egy faultja, és arra kapta 1. sárgáját.
Ha jól tudom akkor a közvetítési jogok miatt..Hogy pl az odavágónál az egyik csatorna a Juvet közvetíti, majd a visszavágónál pedig a Barca meccset, bár nem tudom..herlius írta:Nem tudom kinek az ötlete volt (valószínűleg a TV társaságoké), de baromira idegesítő, hogy ebben a körben is mi kaptuk a szerda-keddi programot, a Real pedig, az előző körhöz hasonlóan, megint 2 nappal többet pihenhet a 2 meccs között. Nem tűnik túl sportszerűnek a dolog. Van erre valami ésszerű magyarázat?
Jaja,láttam, kemény mentés volt.ferninho írta:http://play.offsided.com/at-af57474-461 ... ad2e8.webm" target="_blankcsababarca írta:Meglepett a Juve, bár ha James kapufája bemegy, akkor nem lett volna sanszuk, X-re sem. De ott megmenekültek.
http://play.offsided.com/at-af57474-461 ... ad2e8.webm" target="_blankcsababarca írta:Meglepett a Juve, bár ha James kapufája bemegy, akkor nem lett volna sanszuk, X-re sem. De ott megmenekültek.
Nem rossz, de minden meccsre jut 1-2 hatalmas hibája, tegnap is ziccerbe indította az egyik Juve-s csatárt.Viszont nem megoldás Varane?
Ezt,hogy érted?
Most tegnap pont nem játszott jól,de nagyrészt jó szokott lenni ha játszik. Szerintem inkább az a probléma,hogy Pepével párban nem jók, amikor Ramos van mellette magabiztosabb szokott lenni.
Alcantara írta: a másik Ramos középpályás játéka, ami egy nulla volt, miközben Varane helyette nem megoldás. Modric kiesése alapjaiban felborítja a játékukat, nincs aki pótolni tudná őt.
Ezzel csak az a baj, hogy nem igaz. Az első 25 percben annyira meglepték a Realt, hogy Madridék ki sem jöttek a félpályáról. A középpályán teljesen megfojtották a spanyolok játékát, azoknak meg egy értelmesen kihozott labdájuk nem volt. A gól teljesen megérdemelt volt. A másodiknál fel lehet hozni, hogy Carvajal hibája, csak ugye azt a helyzetet, hogy felrúgjanak a tizenhatoson belül, ki kell kényszeríteni, Tévez nagyon jól csinálta.Balinho írta:A tegnapi meccs engem nem hozott lázba, kb olyan volt, mint a Porto-Bayern. Nem volt jó a Juve(Porto), de a Madrid (Bayern) kapitális hibáinak köszönhetően nyert, csak amíg a Porto hármat rúgott, addig a Juvénél Llorrente nem használta ki Varane hibáját a végén.
Ezt a kifejezést még életemben nem hallottam.hajnesz írta:Azért azt nem kell elfelejteni,hogy az olaszok ha valamihez, akkor az eredmény tartásához értenekMi kocának hívjuk, de igazából a vérükben van ez.
Meg azért az se mindegy, hogy végig őrült szerencséjük volt a sorsolással, elvégre a csoportban 2. kalapból kapták a Baselt, utána jött a Schalke, utána az ATMA, majd most a Juve. Nekünk meg angol bajnok, kőgazdag szétvásárolt City, ugyanez franciában a PSG személyében, majd a Bayern. Gyanítom a Real döntő közelében nem lenne mi sorsolásunkkal (legalábbis az egyes párharcokban mutatott játék és forma alapján igencsak kérdéses), miközben így reális esélye van bejutni és adott esetben történelmet írni.mahitoo írta:Itt jön be a képbe a Real mázlija. Mindenki mondogatja, hogy mi vagyunk a szerencsések, mert a Bayernnél mennyi a sérült. Aham. Ez a Juve gyengébb, mint a holnapi Bayern. És a lényeg: megint mi játszunk 7 nap alatt 2 BL meg egy bajnoki meccset, míg a Real ezt 9 nap alatt teszi meg, ráadásul ők hazai pályán játsszák a visszavágót, mi meg idegenben. Szezon végén ezek rohadtul nem elhanyagolható tényezők.
Csbal írta:Na, ennyit arrol h a szakertok megmondtak h a real siman bedaralja a juvet, es 2-3 gollal nyernek, idegenben(!). Csak egyet felejtettek el. Azt, h itt mar nem makkal vannak itt a csapatok, ebben a szakaszban. Ezt az eredmenyt vartam. Abszolut nem csodalkoznek h ha a juve tovabbjutna. Ez az eredmeny jobb a madridnak, de benne van a gol a juveban, idegenben is. Az meg h ha james kapufaja bemegy, akkor nincs mirol beszelni, eleg nagy marhasag, mert ha tevez az elejen a bal szelrol nem viaszahuzza es guritja vissza annak aki elott 3an alltak, hanem beadja a kozepen uresben erkezo tarsnak, akkor is eldolt volna a parharc, es ha a jobb szelen nem a lovest valasztja, es talal oldalhalot, hanem szinten bead, akkor mar 2-vel ment volna a juventus. De a ha sosem jatszik, igy egyik esetet sem kell nezni. na most johetnek a mai meccsre a szakertoi joslasok, h ma a bayern hany gollal nyer a camp nou-ban, mert ugye guardiola beteve ismeri a csapatot. Ezek nagyon tetszenek. Maksa hirado...
Ez tényleg szemétség, pedig mindig azt mondom, hogy profik, simán ki kell tudják pihenni magukat, azért az a 2 nap nagyon sok. Simán úgy kellene megoldani, hogy egy nap játszák a bl meccseket, mondjuk 18:45-kor, a másikat meg 2 órával utána. (Ez viszont azért nem lenne a legjobb, mert mi van ha az első meccsen hosszabbítás van :/). De persze tudjuk, hogy a pénz többet számít, mint a focisták 100 %-os játszatásuk.mahitoo írta:És a lényeg: megint mi játszunk 7 nap alatt 2 BL meg egy bajnoki meccset, míg a Real ezt 9 nap alatt teszi meg, ráadásul ők hazai pályán játsszák a visszavágót, mi meg idegenben. Szezon végén ezek rohadtul nem elhanyagolható tényezők. Ha nekik kellett volna a Juve-Valencia-Juve meccseket lezavarni 7 nap alatt, nem kéne odaát címekről beszélgetni. Hozzátartozik, hogy nekünk nem a Valencia van a 2 BL meccs között, és hogy idén a Madrid nem szerencsés a sérülésekkel. De fordítva kit szokott ez zavarni? Na majd meglátjuk, várom a holnapot.