Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem látok annyire bele ezekbe a dolgokba, de ez alapján tipikus kicsinyes kötélhúzásnak tűnik. Viszont szerintem meg fog oldódni a helyzet, és le lesznek játszva a meccsek.Az RFEF a tisztelet hiányával vádolja a kormányt, és sérelmezi, hogy nem vonták be a „tévés törvény” előkészítésébe a megfelelő mértékben
az lehet, de eddig csak a tervezet ellen tiltakoztak, most viszont elfogadták a törvényt. azért az nem az a kategorianoname írta:Már többször fenyegetőztek ilyesmivel és nem lett belőle semmi.
Már többször fenyegetőztek ilyesmivel és nem lett belőle semmi.MessiNeymarSuarez írta:ROBBANT A HÍR: ELHALASZTJÁK A 2 UTOLSÓ FORDULÓT ÉS A KIRÁLY KUPA DÖNTŐT!
Jellemző pont ilyenkor amikor akár triplázhat is a Barca..OMG
Úgy legyenvisca el barca írta:én egyszerűen kizártnak tartom h ez megtörténjen. van 2 hét, vmi megoldást biztos fognak találni.
Szerintem csak addig lesz felfüggesztve, amíg nem egyeznek meg, ha meg túl sokáig nem lesz egyezség akkor meg megnyertük a bajnokságot. Vagy nemZBarca írta:Ezt most nem értem, akkor most nem lesz spanyol bajnokság?visca el barca írta:tudom h bl van, de nah...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2411939" target="_blank
Ezt most nem értem, akkor most nem lesz spanyol bajnokság?visca el barca írta:tudom h bl van, de nah...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2411939" target="_blank
Nos, akkor én is.Chino írta:
Akkor fogok idegrohamot kapni, ha leixelünk valahol és az egymás elleni egy gólon bukjuk el a bajnokságot, úgy, hogy még a gólkülönbségünk is jobb.
A papírforma ez, de pont az Atletíco az a csapat akikről legkevésbé tudom elképzelni, hogy ne hajtsák ki a belüket ha van tétje, ha nincs, főleg a Calderónban. Ráadásul bennük lehet a tüske, hogy kiejtettük őket a kupából és a bajnokságban is megvertük őket.Normandia írta:
Nos a papírforma szerint a Valencia veszít a RMA ellen az ATMA meg ellenünk, így elvileg az ATMA simán be kell, hogy húzza BL indulás jogát. Mivel a valencia a hétvégén játszik a madrid ellen az atletico meg a levantéval, így elvileg a jelenlegi különbség(4 pont) 3-al nőni fog, ergo az atleticonak nem lesz élet-halál kérdése az ellenünk játszott mérkőzés. Az egy másik kérdés, hogy ha nyer, vagy x-el a valencia madridban, akkor más lehet a hozzáállása az atma-nak a barca mecshez, bár még akkor is marad a 4 vagy 6 pont különbség közöttük, viszont akkor igazán nekünk nem lesz fontos nyernünk, mert 4-5-el fogunk menni a madrid előtt. Egy vereség esetén sem lesz gáz. Otthon behúzhatjuk az utolsó meccset. Szóval hajrá valencia.
Szerintem nem ott, azok egyszerűen olyan meccsek voltak..aynas írta:atletico ellen nagyon nehéz lesz,mert nekik a 3.helyhez (fix bl csoportkör)még kellhetnek a pontok. ezt sajnos mi kúrtuk el ezen a 2 meccsen otthon.
celta 0-1
malaga 0-1
A hátralévő meccssei az alábbi az ATMA-nak:aynas írta:atletico ellen nagyon nehéz lesz,mert nekik a 3.helyhez (fix bl csoportkör)még kellhetnek a pontok. ezt sajnos mi kúrtuk el ezen a 2 meccsen otthon.
celta 0-1
malaga 0-1
Szerintem nem lehet erre a két meccsre levetíteni az esetleges kudarcot, a Realnak is voltak váratlan pontvesztései, ez természetes is egy hosszú bajnokság során. Ha elmegy a liga, az azon meccs miatt lesz amelyiken visszaengedjük a Madridot az élre.aynas írta:atletico ellen nagyon nehéz lesz,mert nekik a 3.helyhez (fix bl csoportkör)még kellhetnek a pontok. ezt sajnos mi kúrtuk el ezen a 2 meccsen otthon.
celta 0-1
malaga 0-1
Én is,ha valamin elbuktuk,az ott történt.Alonso0190 írta:Én a 2-2 sajnálom nagyon a Sevillával... De kár már ezen rágódni, ez már a múlt.
Ebből 1-szer pedig a Calderonban sikerült legyoznunk őket, szóval inkább nekik van felnivalojuk.pezZy írta:Végül is, idén "csak" háromszor vertük meg őket..Atalanta írta:Sajnos a Realt nem lehet megállitani, BL-t nyernek és a bajnokságot is, mert mi kikapunk az Atleti-től... Én ezt igy gondolom, mert hogy a Barca nem nyer a Calderonban, az szinte biztos.