Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nincs meg véletlenül az ürge telefonszáma?!defender3 írta:Szerintem valahol Afrikában felbéreltünk egy sámánt, aki elátkozta az ellenfelet, hogy a játékosai lesérüljenek és így könnyen tudjunk a BL döntőbe menni
Szerintem valahol Afrikában felbéreltünk egy sámánt, aki elátkozta az ellenfelet, hogy a játékosai lesérüljenek és így könnyen tudjunk a BL döntőbe mennivisca el barca írta:megérdemelt? hagyjad már, hisz az ellenfelek mindegyike B csapattal játszott ellenünk, csak mák az egész. mi az elmúlt évekbe bármit nyertünk, mindig csak mákkal történt. hát nem látod kolléga? sőt, a minap azt is megtudtam, a világ szégyene lesz, ha ez az ótvar barcelona triplázni fogMessiNeymarSuarez írta: Csoportkörben PSG francia bajnok... Majd egyenes kieséses szakaszban: Angol Bajnok-Francia Bajnok-Német Bajnok... Ennél jobban megérdemelt BL trófea nem nagyon lenne![]()
megérdemelt? hagyjad már, hisz az ellenfelek mindegyike B csapattal játszott ellenünk, csak mák az egész. mi az elmúlt évekbe bármit nyertünk, mindig csak mákkal történt. hát nem látod kolléga? sőt, a minap azt is megtudtam, a világ szégyene lesz, ha ez az ótvar barcelona triplázni fogMessiNeymarSuarez írta: Csoportkörben PSG francia bajnok... Majd egyenes kieséses szakaszban: Angol Bajnok-Francia Bajnok-Német Bajnok... Ennél jobban megérdemelt BL trófea nem nagyon lenne![]()

Persze amikor erről van szó akkor folyton az jön hogy" Csak Messi miatt tartanak itt, Messi függők" amikor meg arról van szó hogy ki lehet a világ legjobbja akkor egyértelműen leszólják Messit hogy csak egy kis kertitörpe, f*ck logicLeon írta:Elég szánalmas a nem Barca drukkerek részéről,hogy csak Messire fogják a jó Bl szereplésünket. Ha jól emlékszem akkor például Suarez a Citynek is bevágott kettőt idegenben...![]()
Egyébként a Realt megruházni a döntőben nagyobb öröm lenne mint a Juvét,viszont akkor is azt kívánom,hogy az olaszok jussanak el Berlinbe rajtunk kívül.
Én is a Juvét kívánnám ellenfélnek, még úgy is, hogy borzasztó kellemetlen stílusú csapat egy nagyon ravasz és jó edzővel a kispadon. A Realt pl. egyértelműen Allegrinek köszönhetően verték meg, még akkor is ha kellett hozzá az utóbbi idők egyik leggyengébb, legtétovább Realja.Leon írta:Elég szánalmas a nem Barca drukkerek részéről,hogy csak Messire fogják a jó Bl szereplésünket. Ha jól emlékszem akkor például Suarez a Citynek is bevágott kettőt idegenben...![]()
Egyébként a Realt megruházni a döntőben nagyobb öröm lenne mint a Juvét,viszont akkor is azt kívánom,hogy az olaszok jussanak el Berlinbe rajtunk kívül.
Ezt a szitut inkább Neuernak köszönhetjük. Mondjuk nem tudom mi volt Rizzoli gondolata , mit szeretett volna csinálni , de erős a gyanúm , hogy ott sárgát akart adni , azért is indult Neymar felé. Aztán Neuer kidobta a labdát , és meggondolta magát. Ha ott Neuer nem dobja ki (mondjuk ez hülyeség volt a részéről , ahelyett , hogy kirúgta volna , inkább kidobja szélre..) , hanem még ott tartogatja a labdát , akkor szerintem biztos hozott volna ítéletet. De nem hinném , hogy tizit fújt volna be , szerintem nem látta annyira jól az esetet.BarcafanTomee írta:Az első gól előtt pár másodperccel, Neymarnak volt egy gyanús esése a 16-oson belül. Ki is alakult egy kisebb per patvar és Rizzoli megindult Neymar felé, de aztán hirtelen meggondolta magát. Ott megijedtem, hogy második sárgával kiállítja műesésért. De aztán gondolt egyet és elfordult jobbra.
Szerintetek erről lehetett szó, vagy a 11-esen gondoltott?
De jól döntött és jött Messi.
Szerintem sem lehet így lesarkítani, nyilván egy csapat nyer vagy veszít mindig. Ami a tegnapi meccset illeti ott Messi jelentette, mondjuk úgy, a különbséget. Ha ő nincs akkor majdnem 100%, hogy egy 0-0-val mennénk most Münchenbe.Chino írta:Messi hatalmasat játszott és lassan ki lehet fogyni a jelzőkből, de én nem ebben látom feltétlenül a sikerünk kulcsát. Most persze mindenki azt mondja, hogy ő viszi az egész csapatot nélküle nullák lennénk, de én pont az ellentétét érzem. A tegnapi meccs alapján persze van ok ezt mondani de nem ilyyen egyszerű.
Ne is mond! Már előre félek, ha netán dupláznak. Nemhogy 20 életünk végéig hallgathatjuk hogy ők voltak az elsők és ellenünk sikerült duplázni... Brrrrr...visca el barca írta:jah, majdnem mindegy, de ha bukni kell, akkor már inkább a juve ellen bukjunk, mint hogy a madrid ellenünk duplázzon. 20 évig azt kellene hallgatniFeast4 írta:Egy Juve fan barátom mondta és egyet kell vele értenem. Úgy csinál mindenki a Juvéval mint a kakuktojással, pedig a négy közé már nem mákolod be magad. Az pedig, hogy akármilyen pályán megvered a Realt az nem véletlen.
És a BL döntő más. Az egy meccs. Pillanatnyi forma, lelkesedés, lendület, egy hiiba, egy klasszis megolldás eldöntheti az egész címet. A Juve nekünk is kemény lenne, a Madridnak se lesz sima liba. Majdnem mindegy ki jön ha a döntőbe kerülünk nagyon nehéz lenne mindkettő ellen.

jah, majdnem mindegy, de ha bukni kell, akkor már inkább a juve ellen bukjunk, mint hogy a madrid ellenünk duplázzon. 20 évig azt kellene hallgatniFeast4 írta:Egy Juve fan barátom mondta és egyet kell vele értenem. Úgy csinál mindenki a Juvéval mint a kakuktojással, pedig a négy közé már nem mákolod be magad. Az pedig, hogy akármilyen pályán megvered a Realt az nem véletlen.
És a BL döntő más. Az egy meccs. Pillanatnyi forma, lelkesedés, lendület, egy hiiba, egy klasszis megolldás eldöntheti az egész címet. A Juve nekünk is kemény lenne, a Madridnak se lesz sima liba. Majdnem mindegy ki jön ha a döntőbe kerülünk nagyon nehéz lenne mindkettő ellen.

még a végén megint kihozzátok h jobb lenne a real ellen döntőzniherlius írta:Azért ne sajnáljuk már le ennyire a Juve-t. Olasz csapatot soha semmilyen körülmények között nem szabad leírni, ráadásul Allegrinek igen komoly tapasztalatai vannak már a Barca játékáról. És azt se felejtsük el, hogy mi történt legutóbb, amikor BL-döntőztünk olasz csapat ellen, ahol szintén mi voltunk a favoritok.Léfe írta:...Most már a Juventusnak kell szoritani.

Én máig nem felejtem el. Koeman hatalmas gólt rúgott a hosszabbításban, és nagy nehezen meglett a trófea.herlius írta:Léfe írta:És azt se felejtsük el, hogy mi történt legutóbb, amikor BL-döntőztünk olasz csapat ellen, ahol szintén mi voltunk a favoritok.
Azért ne sajnáljuk már le ennyire a Juve-t. Olasz csapatot soha semmilyen körülmények között nem szabad leírni, ráadásul Allegrinek igen komoly tapasztalatai vannak már a Barca játékáról. És azt se felejtsük el, hogy mi történt legutóbb, amikor BL-döntőztünk olasz csapat ellen, ahol szintén mi voltunk a favoritok.Léfe írta:...Most már a Juventusnak kell szoritani.
Nem kellet volna az összest, csak mondjuk azokat, amikor 1-1-ben álltak szemben a kapussal, a ziccereket a harmadik percben kezdte Suarez. Akkor nem kellett volna a 70. percig várni, ahogy tette a Bayern a Porto ellen az I. félidőben 38 perc alatt.LG írta:Azért olyan nem sokszor esik meg, hogy egy csapat az összes komoly helyzetét berúgja. Főleg nem velünk. Meg ennyi erővel az ominózus 7-0-s párharcon is lőhetett volna még jó néhány gólt a Bayern, meg a gólokon kívül is sok ziccerük volt, de akadt nekünk is.Túlzás? - szerintem meg nem, számold a ziccereket
A 3-0 igazságos eredmény, nagyobb különbséget nem éreztem a két csapat között.
A visszavágás a 7-0-ért akár meg is lehetne a visszavágón, mert szerintem úgyanúgy szét lesz esve a Bayern, mint most az utolsó 20-25 percben, de nem hiszem, hogy játékosainknak ez járna a fejében, hisz a bajnokságban nagyon fontos meccsek jönnek, ezért szerintem a visszavágón csak annyit ad ki a csapat magából, amennyit muszáj.
Azért olyan nem sokszor esik meg, hogy egy csapat az összes komoly helyzetét berúgja. Főleg nem velünk. Meg ennyi erővel az ominózus 7-0-s párharcon is lőhetett volna még jó néhány gólt a Bayern, meg a gólokon kívül is sok ziccerük volt, de akadt nekünk is.Túlzás? - szerintem meg nem, számold a ziccereket
Erős túlzás? - szerintem meg nem, számold a ziccereket:LG írta:Ezt azért hatalmas túlzásnak érzem, az első gólunkig egyáltalán nem volt benne a meccsben, hogy itt nagy verést kapnak a bajorok. Addig is jobbak voltunk, de azért viszonylag tiszteségesen tartották magukat, és ők is veszélyeztettek olykor, inkább egy gólos meccsnek nézett ki.corol írta: Amúgy tegnap, ha egy kicsit jobban koncentrálnak a srácok már visszakapta volna ezen az egy meccsen a Bayern a 7 gólt.
Ezt azért hatalmas túlzásnak érzem, az első gólunkig egyáltalán nem volt benne a meccsben, hogy itt nagy verést kapnak a bajorok. Addig is jobbak voltunk, de azért viszonylag tiszteségesen tartották magukat, és ők is veszélyeztettek olykor, inkább egy gólos meccsnek nézett ki.corol írta: Amúgy tegnap, ha egy kicsit jobban koncentrálnak a srácok már visszakapta volna ezen az egy meccsen a Bayern a 7 gólt.
Itt egy tökéletes:Guardiola írta:Nem a legjobb minőség de azért nézhető:Szakacs írta:Sziasztok!
Sajnos dolgoznom kellet és nem tudtam megnézni a meccset, valaki dobna egy videós összefoglalót
http://livetv.sx/en/showvideo/252145_barcelona_bayern/