noname írta:Angliában még mindig jó neve van Bale-nek. Az MU pedig van olyan hülye, hogy a nagy eredménykényszerben kifizessen 80 millát.
OFF:
Most vette meg az MU Depayt.
Di Maria után egészen biztosan nem fognak venni ekkora összegekért játékost. Így is ez volt ott a rekordösszeg , 75 millió. Nem fut az MU-ban nagy karriert , sérült is , alig játszik , nem fognak ezek belemenni még egy ekkora üzletbe.
ON: Bale-t nem hiszem , hogy eladják. Perez ezzel csak a bukását bizonyítaná ha eladná. 100 millióért vett játékost nem fognak eladni 2 év után. Mondjuk nem tudom , hogy lenne olyan klub aki kifizetne érte akár 80-90-et is. Talán a City , de az se hiszem.
Pereznek tényleg ez a nagy problémája , hogy mindig azt akarja megszerezni , aki az adott pillanatban a legfelkapottabb és a legdrágább. Így nem lehet csapatot építeni.
Itt Carlo papa meg Perez is hibás. Azt se tudják ki az a Keylor Navas , vele pedig sokat nyerne a csapat , de ezek már megint kapust akarnak venni , De Gea stb.. -.- !!
Illaramendiket meg Lucas Silvakat megvesznek 30-40 milliókért és padoznak , majd a sok sérült helyett Ramos játszik a Kp-n... -.- !!
Isco helyzetét se nagyon értem...
Azt meg végképp nem értem miért a rövid padra fogják a rotálás hiányát. Chicharito , Jesé , Arbeloa , Varane , Coentrao , Lucas , Illara , Khedira + ha mindenki játszik , akkor idevehetjük Iscot is.
Voltak náluk sérültek , de ha megfelelőképpen ment volna a rotálás , akkor most nem kéne sírni.
Oké nem világklasszis játékosok , de ha megnézzük nekünk sincs olyan veretes padunk : Pedro , Rafinha , Sergi Robi , Montoya , Xavi , Bartra , Adriano.
Jó most nyilván Xavit ne hasonlítsuk össze egy Illara-val de értjük a lényeget.
Ha meg Perez papának van egy kis esze kivásárolja 10 millióért Chicharitot. Egy csupa szív játékos , küzd , akar , hajt , és ennyi pénzért , szerintem ajándék.