2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
kicsi baratom figyelj jobban oda.. o most nem a mostani meccsrol beszelt, hanem motta teljesitmenyerol, es szerintem tisztaba van azzal h 0-0 lett az elso meccsBarcafan92 írta:Milyen öngólt????Lyonel írta:A másik véglete a dolognak meg az, hogy ha nem jutunk tovább, akkor Mottára fogjuk a kiesést, mivel ő vétett öngólt az első meccsen. De szerencsére erről szó sincs, Motta igenis fontos láncszeme a csapatnak és hasznos játékos. Illik ebbe a csapatba!
sztem te összetéveszted a cselzi ellen imeccsel mert az odavágó 0-0 lett!
Nos Motta! Fura személyiség sztem a csapatban! Annak idején ő még régen balszélsőt is játszott nálunk. Nem az igazi. Védekező középpályásnak jó! de nem kiváló, a barcába pedig inkább kiváló játékosok kellenének, ettől vagyunk mi a a Barca. Többet sérült, mint egészséges. Nem hiszem hogy nagy jövője lenne itt a Barcába. Sztem kiegészítő embernek sem tökéletesvisca el barca írta:én foleg azt xeretem benne, mikor hátul csak a két kozépso bekk van és "látványos inditas" cimszoval odapasszolja az ellenfél középpályásának v csataranak a labdát amibol vagy jon a kontra, vagy sargat kapunk.windu írta:örülök hogy nem idegesít benneteket a dolog![]()
nem igazán fogjátok fel motta jelentőségét
a real ellen kb 10szer megcsinalta
amugy nem rossz jatekos ő, de nem osztogatni kéne
én foleg azt xeretem benne, mikor hátul csak a két kozépso bekk van és "látványos inditas" cimszoval odapasszolja az ellenfél középpályásának v csataranak a labdát amibol vagy jon a kontra, vagy sargat kapunk.windu írta:örülök hogy nem idegesít benneteket a dolog![]()
nem igazán fogjátok fel motta jelentőségét
Igen nekem is ez volt az érzésem(még mindig az) azér Farkas norbi:lehet h csak ápolni kell...jah azért vitték le kocsival áhh az viszont télleg érdekes(nem tom h olvastam lehet h itt nem biztos vagy talán sztársport) h az idényben már 20! izomsérülés volt és ez is naon annak néz ki nem tom h mér van ezBodi írta:Nincs még hír a sérüléséről??
Attól félek,hogy ez nem egy egyszerű húzódás,az arcán legalábbis nem az látszott!
mintha 2 külön csapatba jáccanának (MOTTA kb a rejálba, INIESTA a BARCÁBA).most te magát a csapatot szereted vagy csak INIESTA-t ? sztem mindkettőjüknek megvan az előnyük.FTorres9 írta: 1000x-er keményebb???? Az utóbbi években meik játékos volt a legtöbbet sérült??? Hát ki más mint Motta!!!! A technikája??? Annyi trükköt szokott mutogatni szegény h nem bírom követni azt a higany mozgását. Iniseta 100x jobb és kész. Nem kell nézni h az egyik védekező kpályás a másik meg sima mert általában középen játszanak mindketten, jah bocsi vagyis csak Iniesta,mert Motta rendre sérült