Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja azt en is olvastam csak azt hittem van mar bővebb hír hogy mennyit kell kihagyniaS.Agüero írta:Ma kihagyta az edzést, ha jól olvastam, szerintem nem fogják megkockáztatni a játékát.Csaron írta:Valaki nem tudja hogy suareznek a sérülése mennyire komoly,tudja e vállalni a játékot?
Ma kihagyta az edzést, ha jól olvastam, szerintem nem fogják megkockáztatni a játékát.Csaron írta:Valaki nem tudja hogy suareznek a sérülése mennyire komoly,tudja e vállalni a játékot?
Yeah... Egy ilyen jó játékosnak már régen "nálunk" lett volna a helye.messideco írta:Bocs a dupláért:
Neki is élete meccse lesz a döntő. Klubszinten gyakorlatilag egy uruguayi és egy holland bajnoki címe van, a Poollal a Ligakupát hódította el. Most meg három rangos trófeát nyerhet.
igen, erről a mozdulatról beszéltünk az elmult 10 hszbenmessideco írta:És ilyet is tudvisca el barca írta:iszonyatosan érzi ezeket a lefordulásokat, minden meccsen csinál legalább 2-3 ilyet![]()
És ilyet is tudvisca el barca írta:iszonyatosan érzi ezeket a lefordulásokat, minden meccsen csinál legalább 2-3 ilyet
Igazi hornyolómesterFeast4 írta:hamár Neymar topicjában megy a hornyolás, akkor beszéljünk arról is, hogy hornyolt ő. Az a két gólpasz, főleg a második elképesztő vol!
A bayern elleni második félidő, hogy mennyit ér suarez akkor is, ha éppen nem rúg gólt.visca el barca írta:igen. kicsit kár h nem hoztuk előbb, de azért még 4-5 jó év biztos van bennekisadrian24 írta:Remélem ma este azért bepótolja a múlt heti elmaradásokat.![]()
Remélem még hosszú évekig marad Suárez és úgy az egész MSN. És ezt nem csak azért mondom mert most volt egy jó szezonjuk. Évek óta jártatom a pofám hogy kell előre oda egy vérbeli csatár és most egy nagyon is jó csatárunk van.
igen. kicsit kár h nem hoztuk előbb, de azért még 4-5 jó év biztos van bennekisadrian24 írta:Remélem ma este azért bepótolja a múlt heti elmaradásokat.![]()
Remélem még hosszú évekig marad Suárez és úgy az egész MSN. És ezt nem csak azért mondom mert most volt egy jó szezonjuk. Évek óta jártatom a pofám hogy kell előre oda egy vérbeli csatár és most egy nagyon is jó csatárunk van.