Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tökéletes, igen, csak kiegészítettem 1 linkkel.Charlie írta:Kész a felhívás topikban az üzenet.Javítsak valamit?
C.
Aha, ők 3an.Charlie írta:Nem még nem ment,legalábbis tőlem nem.Kik legyenek akkor?A lentebb említett 3egyén?
Egyetértek. Akkor megcsinálod?Charlie írta:Nem kell semmi komoly, csak hogy a felhívás topikban írtakhoz -belinkelni nekik- tartsák magukat. Gondolom ebből értenék.
C.
Azok megfelelnek igenCharlie írta:.Kik legyenek akkor?A lentebb említett 3egyén?
C.
Áron9 írta:Jól van népmuvészeti cserépedényök, verjétek a farkatokat a nagy barca-ra, szánalom ez a csapat az egész vezetőségével együtt. Megkérdezem, hogy mennyi volt a bírói szövetség, hány euró? Mi is vennénk egyet, vagy rálicitálnánk a mostanira, nagyon jól működik! Gratulálok! És ahhoz is, hogy olyan 6-7 meccset a bíróknak köszönhettek, szép teljesítmény! Szánalmas népmuvészeti cserépedényök! Semmik nem vagytok, csak nagypofájú [auto_cenzúra]!
Hala Madrid!
Kaphatja is a Bann-t szerintem.Áron9 írta:Itt csak ti bundáztok [auto_cenzúra]!
Hala Madrid!
Ezek 3an rettenetesek.Minta 1ember lenne 3néven.Barcadinho Zsoltinak írta:ne arcoskodjál vagány legény!!nem kértem h ecsetelgesd.lesz...m mit gondolsz.alternatív k!!