Biztos voltam benne, hogy itt a fórumon "össznépi ejakulációt" okoz a tegnapi Real kiesés.
Akkor most én is csatlakozom ehhez!
Én azzal viszont nem értek egyet, hogy a Madrid mennyire gyenge. Szerencsére nekik az elődöntő idejére jött ki a nehezebb bajnoki sorsolás. Mivel Carlo nem rotálta kellőképpen a csapatot, ellentétben LE-vel, egy Sevilla, Valencia kombóval kapták az elődöntőket. Szombaton létfontosságú meccs volt a Liga szempontjából, a Valencia kihajtotta őket kellőképpen. Sevilla sem volt nekik sétagalopp, a Juve viszont levezett a hazai bajnokságban már. A Chelsea is így makkolt be egy BL győzelmet anno, levezetett az 5. helyért, ha jól rémlik.
Örülök, hogy a Juvét kaptuk mindenképpen. A hátam közepére sem kívántam volna egy klasszikust, ott elhasalni a Real ellen lesújtó lett volna.
Nem lesz egyszerű történet a döntő sem, de egyrészt olyan erőnléte van a csapatnak, mint Európában jelenleg senkinek, másrészt mienk a világ legjobb támadó triója.
Ez a két dolog elég kell, hogy legyen a döntő megnyerésére.
Minden elfogultság nélkül gondolom, megérdemeljük a tavaszi forma alapján, ha nyerünk.