Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
windu
Jugador d'estrella

2006.04.03. 17:18:46

Ordog írta:De ostobák ezek a madridosok.... még mindig

Csak tudnám hogy martin mire alapozza azt, hogy jövőre már esélyünk sem lesz:DD Ha ez így lenne, akkor már most itt idény végén kéne látni ebből foltokat... de most komolyan ez a margit amit alakít egy nagy hányás... ha néha jó napot fognak ki és nyerik a meccset az is csak azért van mert jó napot fognak ki az öregecskedő játékosok... Ennyi ponttal egy olasz bajnokságban az 5.-6. helyért harcolnának

Ha meg vesznek nyáron szokásukhoz híven vagy 10 játékost, akkor azoknak meg össze kell szokni ami ugye az ázsiai túra miatt lehetetlen:DDD Szoa gondolkozzon már mielőtt mondja a hülyeségeit!!
hidd el hogy gondolkodik martin úúúrr
hiszen még lesz egy elnök választás és nem biztos a mostani pozíciója
de mivel kényelmes a madrid elnöki széke nem hiszem hogy el akarja veszíteni ezért mond bátran ilyen hülyeségeket és persze a sóóvárgó madridisták meg el hiszik ...
ha vicente del bosque lesz az edző akkor szorítani fogok nekik hogy legyen egy ellenfelünk
de ha megint a sztár edző"" lesz a fő szempont akkor csak süjjjLYjjjedjenek
Zinedine Zidane
Charlie
Öreg Harcos

2006.04.03. 17:08:16

Majd meglátjuk mit művelnek,de nehezen tom elképzelni hogy minket megtudnak szorongatni jövőre,nagyon egyben van a csapat,csak ne lennének ien bosszantó sérülések.A csapat gerincét bebetonoztuk,és majd érkeznek erősítésnek játékosok oda ahova szükséges.
C.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.04.03. 17:06:12

De ostobák ezek a madridosok.... még mindig

Csak tudnám hogy martin mire alapozza azt, hogy jövőre már esélyünk sem lesz:DD Ha ez így lenne, akkor már most itt idény végén kéne látni ebből foltokat... de most komolyan ez a margit amit alakít egy nagy hányás... ha néha jó napot fognak ki és nyerik a meccset az is csak azért van mert jó napot fognak ki az öregecskedő játékosok... Ennyi ponttal egy olasz bajnokságban az 5.-6. helyért harcolnának

Ha meg vesznek nyáron szokásukhoz híven vagy 10 játékost, akkor azoknak meg össze kell szokni ami ugye az ázsiai túra miatt lehetetlen:DDD Szoa gondolkozzon már mielőtt mondja a hülyeségeit!!
mademan
Capitá del Barça

2006.04.03. 14:25:16

hát én elolvastam a cikket és mgmondom őszintén nem lepődök meg semmin! A baráti köröm nagy részét reálosok alkottják (persze megvan a barca mag is) és már tapasztaltam realitás érzéküket!
múlt évben például egyik haverom a bajnokság lezárása előtt azt bizonygatta nekem hogy a ral bajnok, ronaldo meg gólkirály lesz.... (no comment)

bele kell törődniük hogy most már néha ellenük is fújnak a bírók! és hogy nem az ő csapatuk van a toppon! A ral egy csőd, csak ezt nem tudják elfogadni és nem a vezetőségben keresik és találják meg a hibákat, hanem másokban, jelen esetben a játékvezetőben.

a cikkben írnak egy elképesztő badarságot ronaldinhoról is! Hát ezek hülyék!

És meg vannak sértődve hogyha beszólnak nekik, mikor szegény eto'o-t is szivatták orrba szájba!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Subinho
Director del Fútbol

2006.04.03. 13:05:01

ez a cikk: magyarázkodás, h a madrid miért [auto_cenzúra]!
inkább megköszönhetnék a BL sorsolást az Istennek, mert így a Barca nem verte őket [auto_cenzúra]! és őszintén, jobb lett volna megint egy 3-0, aztán holtfáradtan kiesünk szerdán??? a barca még ott van a BL-ben és ott is lesz! a bajnokságban pedig utcahosszal vezet! a legnagyobb előnnyel a top4-ből! szóval, télleg igaz: MADRID CABRÓN, Salude al Campeone!!! :twisted:
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.04.03. 13:00:51

Attya írta:talán rá jön, hogy az ő istenített margitja nemcsak ebben az idényben de a kezdetektől kezdve nagyon sokat köszönhet a bíróknak!! !És ha mérlegre tennénk, hogy melyik oldalra tévedtek többet a bírók, amivel segítették az adott csapatot, akkor úgy hiszem biztos a real mérlegének az alja verné a földet!!!! Hajrá Barca!!!!
de sajnos már a rejálnak a bírók sem tudnak lassan segíteni. :lol: :lol:
kaka csapat
Léfe
Entrenador del Barça

2006.04.03. 12:22:55

Ami a 11-est illeti annak jogtalansága ? csak a tv. ismétlésekből derült ki. Én a készülék elött rögtön felugrottam, hogy ezt meg kell adni. A birónak is egynézére gyorsan kellett dönteni. Tévedett. Tévedett? A becsuszás páros lábbal történt, Bommel elesett a labdát nem találta el Carlos. Emlékezzünk mikor Ronnit kiállitották nem ért az elllenfélhez, de a fellebezést is elutasitották,mert a szándék számit. A kiállitásnál mi persze nem halhattuk mit mondot a kis kopasz, de ha igaz, hogy tojnak nevezte a birót, akkor mi a vita? A góltalanság idegesit, mert ebből főleg a BL-ben nagy gond lehet. Milyen nyugodtak lehetnénk, ha az 1-ső meccsen 2-3 golt vágunk. És persze ez a sok hasonló jellegü izomsérülésnek meg kellene találni az okát, nem hiszek ennyi véletelenbe.
Fecó
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.04.03. 11:31:34

De most komolyan. Ez már több a soknál, nem tudom miért kell iylen, egyértelműen elvakult, elmebeteg szöveget feltenni, elég baj az hogy a világ legnagyobb szennylapja ilyet jelentet meg, de ezzel a cikkel a sok 12 éves máris úgy érzi, hogy te jó ég milyen jó a Real, csak a Barcával vannak a bírók. Persze, Beckham csinálhat akármit, akkor se tiltják el, még nálunk ki se kell állítani a meccsen vkit akkor is eltiltják, ja és ott a Messi ügy, elvettek másfél hónapot tőlünk a realosok, szal ne durrogjanak, ez volt a legnagyobb [auto_cenzúra].Na, ezért sajnálom ezt a meccset, de legalább a Bernabeuban kaptak 1 hármast, régen volt? szép volt. Ronaldo a világ legjobb 9ese muhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze, Raul meg azzol dicsekszik 6 éve hogy menynit nőtt Roby carlos pélója, és hogy így mennyivel jobban élvezi.
Egy madridista iylet sose csinál, persze, mintha a világ bűnét követné el az a [auto_cenzúra]. Elég volt, így van a gennyes mocskolódásból, mi vagyunk a jobbak, mindentől függetlenül, jövőre viszont már esélyünk se lesz Martin szerint, persze, törődjön inkább a saját csapatával egyenlőre, mi is azt tesszük, attól hogy ők esetleg jól igazolnak, mert ügye akit ők kinéznek és akarják is hogy jöjjön az már jön is, szal a jövőtől már fosok. Csak kár hogy mi is erősödünk majd nyáron. Ilyenkor előjön belőlem egy bizonyos mondat: MADRID CABRÓN, Salude al Campeone..........
Subinho
Director del Fútbol

2006.04.03. 11:21:46

ez a cikk nevetséges, nem is jellemzem... no comment!
a barca remekül játszott 11 ember ellen és ez így ment volna tovább, ha nem kerül a margit hátrányba. ekkor azonban visszavettek a srácok. gondolom a benfica elleni BL miatt. nem az volt a cél, hogy [auto_cenzúra] verjék a reklám margitot, hanem, hogy megmaradjon a különbség. pont annyit tettek, ami ehhez elég volt.
ennek ellenére simán hozható lett volna a meccs, mert 30 perc alatt megszámlálhatatlan helyzetet hagytak ki a srácok! ha ezeket kihasználják, akkot tuti nyerünk.
a kiállítást és a 11-est sajnálom, mert utóbbi jogtalan volt és ezek miatt visszavettek a fiúk...
a helyzetkihasználáson pedig javítani kell, mert így elmegy a benfica meccs!!!
ha nem most lenne a BL meccs és nincs a kiállítás megkockáztatom, hogy egy igen jó, hajtós meccset láttunk volna és ha nem szórakozzák el a helyzeteket a srácok, akkor sima 3-1... de nem így volt...
Attya
Jugador d'estrella

2006.04.03. 11:20:31

csababarca írta:http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=3743

olvassátok el
szerintem vicces :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ű

Hát ez nem nevettetet meg sőt inkább felbosszant, hogy egy margitos azt meri mondani, hogy a Barcat segítik a bírok Spanyolországba(!!!), abban igaza van, hogy ezen a meccsen a bíró inkább nekünk kedvezett de ha ettől a mérkőzéstől elvonatkozunk akkor talán rá jön, hogy az ő istenített margitja nemcsak ebben az idényben de a kezdetektől kezdve nagyon sokat köszönhet a bíróknak!! !És ha mérlegre tennénk, hogy melyik oldalra tévedtek többet a bírók, amivel segítették az adott csapatot, akkor úgy hiszem biztos a real mérlegének az alja verné a földet!!!! Hajrá Barca!!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.04.03. 10:49:14

emiatt a szösszenet miatt tényleg nem kell idegeskedni, ezen csak röhögni lehet. amikor előadja madridista közönség idegbetegebb része a szegény, mindenki által üldözött és elnyomott margit-legendát, az az évszázad vicce.
...Ronaldinho nagy örömére, aki, mióta szerződtette a Barca, azzal dicsekszik Brazíliában, hogy milyen vidám dolog mindig tizenkét játékossal játszani (a bíróval együtt)...
igen, ronaldinho a fáradtságára hivatkozva kérte meg a zara elleni kupameccsen is a bírót, h zavarja ki. azért attól még, h elgurult a gyógyszere és izgulós, nem kellene baromságokat írnia ennek a "kolumnistának"... :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.04.02. 23:33:01

csababarca írta:http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=3743

olvassátok el
ATYA GATYA.
úristen.hát ez jó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
az év poénja a rejáltól.ehez az íráshoz képest a rejál játéka szép.mert eddig a rejál játéka volt nálam az év poénja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de nem is idegesítem magam.
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.04.02. 22:22:17

mindig ezt csinálják.de mindegy.az elején amikor 11en voltak, akkor is 100000 jobbak voltunk.semmi esélyük nem volt a pályán.az már a mi hibánk volt h egy nyamvadt helyzetet sem rugtunk be.
Feary
Barça B

2006.04.02. 22:20:20

Most galaktikusan nagy a pofájuk ezeknek a realistáknak! Szánalmasak egyszerűen :!: Nem bírják felfogni, h akkor sem nyertek volna, ha normális bíró van :evil: De most legalább van mire vagy kire kenniük a dolgot!
A csapatunknak meg össze kellene szednie magát, mert kezd aggasztó lenni a helyzetkihasználás :evil:
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.04.02. 22:00:23

Most lenne kedvem csunyákat mondani, basszus ezért kellett volna ezt szarházi bandát szétalázni :!: :evil:
balboa7
Entrenador del Barça

2006.04.02. 21:57:09

...amit belinkeltetek cikket a madridistáról...hát, nemtom...
...sztem ezért is ilyen a viszony a két klubb között...én még ennyire szélsőséges dolgot nem olvastam az Eurobarca-n...

...lehet beszélni, hogy normálisan nyílvánuljon meg mindenki, de ha így gerjesztik a tüzet, akkor ne csodálkozzon senki senkin... :roll: :?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2006.04.02. 21:39:37

Én ettől majdnem hánytam.Ezek reklamálnak,amikor éveken át az ment Spanyolországban hogy ami reállal volt kapcsolatos az szent és sérthetetlen,yylan bírói segítségeket kaptak hogy félelmetes.Raúl tizenegyese a Valencia ellen például,hogy lehetett ennyire de ennyire neküik fújni?!Aztán büntetlenül,megtorlás nélkül okozni durva sérüléseket az ellenfélnek.Stb-stb...
C.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2006.04.02. 21:31:52

http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=3743

olvassátok el
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.04.02. 21:18:52

Nemhiába. Első osztályú csapatnak első osztályú stadion.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.04.02. 21:08:46

Más stadionba nem sűrűn látnál ilyen pazar képeket.
Rapika
Entrenador del Barça

2006.04.02. 21:05:33

az rtl kulub közvetítéseit semmi nem múlja fölül! 8) :lol:
Kép
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2006.04.02. 20:27:35

Mit szóltok az új kameraálláshoz? Sztem nagyon király! :P Olyan mint amikor az NB1-es meccseket adják helikopterről :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Kralo
Entrenador del Barça

2006.04.02. 20:04:21

Hát igen a stadion... csodálatos, de minden évben! neten mégse lehet találni normális képeket (nem az üres stadionra vok kíváncsi) , mondjuk 1024*768asat. :? :cry: Lehet csak én nem találom. :twisted:
Lezárt