Áhhhhh, nem is idegesítem magam!

Silvanus írta:... hogy MÉG VÁRAT MAGÁRA ETO'O első MESTERHÁRMASA A BARCA színeiben!!!!....
Forcá Eto'o, goal, goal, goal........
Ma este 2 gólnak én is nagyon örülnék ETO'O-tól, de én nagyravágyóbb vagyok, és azt mondom, hogy MÉG VÁRAT MAGÁRA ETO'O első MESTERHÁRMASA A BARCA színeiben!!!!....Bodi írta:Mennyit lő ma este???Lehet tippelni.
Én azt mondom 2-őt!!!!!!
Na ja, még tapasztalatlan, nagyon fiatal a kis dárga, de hidd el, hidjétek el 1-2 év, és ETO'O Európa trónján fog ülni!!!redlions írta:Az általam kiemelt részben nem értünk egyet! Akkor több gólt rúgott volna...Barcaforever írta:Erre a csávóra nincsennek szavak.Gyors,technikás,fiatal,ésszel játszik szinte minden meg van benne.Sztem Kluivertet 5x odaveri.Remélem övé lesz az aranycipő.
Az általam kiemelt részben nem értünk egyet! Akkor több gólt rúgott volna...Barcaforever írta:Erre a csávóra nincsennek szavak.Gyors,technikás,fiatal,ésszel játszik szinte minden meg van benne.Sztem Kluivertet 5x odaveri.Remélem övé lesz az aranycipő.
Ez elmúlt évekek után,hogy lehetne komolyan venni perezt???Boixos írta:ha már az éppen aktuális aranylabdások le sem szarják a perezt.Bodi írta:Kell pár csatár utcaseprőnek is a Bernabeu mellé....