visca el barca írta:Taibi írta:Kérdés: ha egy játékos ősszel pályára lép az Európa Liga csoportmérkőzésein, akkor tavasszal nevezhető a BL-be egy másik csapat színeiben? Vagy az UEFA szabályzata ezt is tiltja, és kezdjünk el drukkolni a Wolfsburgnak hogy megverje ma a Dortmundot?

sztem ez tilos. nekem mintha vmi olyasmi rémlene, hogy csak egy nemzetközi sorozatba lehet nevezni.
Régebben(lehet akkor még UEFA kupa néven futott az EL) valamim olyasmi volt a szabály, hogy ha a játékos játszott a BL-ben a korábbi csapatával, akkor az újjal már nem játszhatott, ellenben, ha csak az EL-ban játszott a korábbi csapatával, akkor 1 játékos esetében megengedték, hogy az játsszon a BL-ben. Ha emlékeim nem csalnak, a kavarodás a Real kapcsán volt, akik 2 játékost vettek úgy, hogy az már játszott az EL-ben és az egyiküket nem lehetett nevezni a BL-re: Huntelaar volt az egyik érintett. Javítsatok ki a tévedek.
Azóta nemtom mennyit változtattak a szabályzaton.
Kovacichoz: Még mindig igencsak fiatal, ráadásul ott van Alex Song, akinek azért egész jó a piaci értéke, szóval ő lenne a cserealap. Deulofeu nevét azért dobtam még be, mert az Inter pont az a szint,ahol ő lehetne kiskirály, de kétlem, hogy valaha a Barcában játsszon. Túl sokszor, túl sokan mellőzték már ahhoz, valszeg nem ok nélkül.