Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ahogy meglátták Roniék hogy 0-0-ra állunk vérszemet kapnak és padlógázzal fogják nyomni a második félidőt...Capon írta:Talán lesz egy Messi gól a 2. félidőben, de szerintem a Real tesz minket ma bajnokká.
Ha a következő beadást nem próbálja ismét beollózni és kettő törni a hátát, simán benne van.Rivaldo11 írta:Értelemszerű, hogy ő fogja ezt eldönteni ma...
kegytelen figura. minden támadást ő akasztott megvisca el barca írta:ez a pedro mekkora egy kutyaütő...
Hacsak nem kapunk egy tizit , vagy Messi nem kezd el űrfocizni.csababarca írta:Busquets lövés...miket csinálnak ezek.
Ezt a depor ellen kell eldönteni, ordas nagy 0-0 lesz a mai.
Kölnben Cunci hogy pózolna ennyit?MessiNeymarSuarez írta:
Idén volt pont egy ilyen, amikor kb fél méterről rápattant az egyik emberről az ellenfél védőjének a kezére ami teljesen le volt szorítva és arra befújták nekik.
Hagyjad már magad. Baszki nézd vissza, hozzá sem ért a védő, feldobta magát, jogos a sárga.ZBarca írta:A 2. jogtalanul elvett tizink.
Az is biztos.MessiNeymarSuarez írta:Kár hogy pl a Real Madrid ilyenekért simán tizit kapCapon írta:Én ezeket a közvetlen közelről rálőtt, ráfejelt labdákat nem tartom tizinek, még ha a szabály mást is mond.