Gareth Tello írta:Varatrix írta:Viszont Samperről tud írni ide valaki aki nézte a B meccseit, mert olvasni jókat olvastam róla.
Kit hoznak fel jövőre mert muszáj lesz pótolni a Maestrót.
Samper az egyik olyan játékos, akinél azt érzem, hogy száz százalékig készen áll a nagycsapatba kerülésre, és én mindenképpen fel is hoznám a nyáron. Az a jó benne, hogy amellett, hogy lehet Busquets cseréje, szerintem simán tudna eggyel előrébb, Rakitic helyén is játszani, megvan benne az az irányítói véna, ami ahhoz szükséges, hogy át tudja venni a karmesteri pálcát.
Egy az egyben adom. Egy ideje (főleg mióta Palencia feljött) a B-ben is kkp-t játszik, Patricot tette be Vinyals Busi helyére. Tegnap mondjuk nem ment annyira neki , de szembetűnő, hogy nagyon jól lát a pályán. Dongou-nak is az a passz, amit mélységből osztott zseniális volt. Rakitic szerepkörére alkalmas lehet és elég érett is.
Akkora rajongója sosem voltam, de azt el kell ismerni, hogy egy nagyon intelligens játékos, aki kiválóan tud osztogatni és labdaszerzésben is átlag feletti.
Az, hogy megállná-e a helyét a felnőtt csapatban persze kérdés, és lehetőség is kellene neki. Kár, hogy amikor felhozták volna pont lesérült.
Denis-t csak egy évig láttam nálunk, a City-s pályafutását nem követtem nyomon, de itt a legjobbunk volt. Nem tudom, hogy miért mellőzték a bajnokság közepe felé, de az utóbbi 6-7 meccsen újra előkapta Emery.
Mondjuk ő is inkább támadó felfogású, de szerintem ha akarják, be lehet építeni.
Halilovicnak még kell legalább egy év. A kupában még játszhat, de tartósan nem érdemes felhozni. Ő viszont tényleg tkp. Ha "lebutítjuk" kiöljük belőle azt a pluszt, ami miatt iszonyú tehetséges játékos. Nagyon jó szeme van és jól osztogat, kicsit hasonlít a játéka Messiére, mikor visszalép középre.
Ha mindenképp fiatalokkal akarjuk megoldani én még mindig Rafinhara szavaznék. Láttam mire képes már a B-ben, de a Celta-ban is. Itt kicsit meg volt illetődve. Amikor felszabadultabban játszott,nem görcsölt, nem csak a biztosat kereste igen jó teljesítményt rakott le. Pl. a Villarreal ellen, de volt még ilyen meccs. Ráadásul rengeteget melózik minden irányban, több poszton is bevethető. Ebből a trióből az ő eredeti posztja áll legközelebb Xaviéhoz.
Szerintem csak beszélni kéne a fejével, mert nagy potenciál van benne, még ha sokan nem is értenem velem egyet.